4,1

Bien

N'a pas répondu aux avis négatifs

God service, ved reklamation…

Efter køb af 2 år gammel bil og salg af min egen.
Opstod der lidt lak problemer her 6 mdr. senere.
Bostan og jeg tog en snak.
Jeg har i dag hentet min bil med nylakeret front og tag.. meget tilfreds med håndteringen af reklamationen. Følte mig helt tryg og godt taget imod..
Kan helt sikkert anbefale Skandic biler Rødovre!

26 avril 2026

En ordentlig brugtbil handler

Jeg fandt den røde ID.3 jeg ledte efter hos Skandic Bilsalg. Bostan og jeg fik hurtigt en god handel i stand som vi begge er tilfreds med. Vi fik leveret bilen efter aftale efter 14 dage klargjort, synet og registreret som aftalt. Selvom klargøringen ikke helt lever op til det de store mærkeværksteder leverer er forhandlingsvillighed og tillid langt større hos Skandic Bilsslg.

1 avril 2026

Kan klart anbefale Skandic Bilsalg

Vi har købt en elbil og er meget tilfredse med både bilen og hele købsoplevelsen. Handlen forløb gnidningsfrit, og servicen var professionel og imødekommende hele vejen igennem. Vi følte os godt vejledt og trygge i processen. Kan klart anbefales.

15 janvier 2026

Virkelig dårlig oplevelse her

Virkelig dårlig oplevelse her, - penge skal overføres hurtigst muligt, - og ingen forhandling om prisen.
Jeg var her kort tid, men tør simpelthen ikke handle med dem, da det er usikkert med garanti, og betalingsoverførsel...
Hilsen Bolony

15 novembre 2025

Købte bil ved Skandic

Købte bil ved Skandic. Jeg synes det var en god oplevelse, de var tålmodige når jeg var i tvivl om det skulle være den, og havde god viden omkring bilen.

22 octobre 2025

Kan klart anbefales!

God og tryg handel hos Scandic Bilsalg.
Venlig og ærlig betjening, bilen levede op til forventningerne. Alt gik nemt og professionelt. Kan klart anbefales!

11 mars 2025

Ringe kundehåndtering hvis der er tilbagevendende problemer

Jeg fik via kampagne 1 års garanti med min bil i sommeren 2021 og fik de første par måneder fin behandling. Flere gange oplevede vi problemer med bremsen og fik dette løst uden problemer og uden beregning med Skandic Bilsalg. Dog fortsatte problemerne med bremsen og ved mine henvendelser i 2022 er jeg blevet mødt med en meget anden tone hvorfor jeg nu selv må stå med regningen på dette.

19 juin 2022

Både salg og køb af bil.

Jeg har både solgt og købt bil hos Skandic bilsalg. Alt er foregået på en fair og ordentlig måde, og vi forhandlede så begge parter var tilfredse. Sælger gjorde meget ud af at jeg skulle være tryg ved handlen, da jeg var lidt usikker, og han havde en solid viden om biler. Jeg vil gerne anbefale Skandic bilsalg, og vil gerne handle med dem igen, hvis det bliver aktuelt.

1 mai 2022