Hade jag kunnat ge 0 eller - hade jag gjort det. Ohållbart att åka kollektivt när de är överfulla så man inte får åka med, bussar som inte går alls så ännu en buss man inte får åka med. Och de vill ma... Voir plus
Att pendla med pågatåg till Malmö och sen behöva byta till buss är en ständig mardröm. Tåget är ofta sent och bussarna är antingen försenade eller kör för tidigt. Det är så stresssnde att pendla att j... Voir plus
ofte forsinket og når man søger forsenings erstatning er togene altid kun 18 min. forsinket. sørg for at tage billeder for at dokumenterer at de "tager fejl"
Det var elfel, vilket är helt ok. Det är troligtvis banverkets arbete. Men Skånetrafiken hanterade och kommunicerade otroligt dåligt. Ställe de in tåget kl18, skulle det inte gå eller bli försenad kl.... Voir plus
Aucune trace de demande d’avis
Önskar man kunde ge 0 stjärnor
Önskar man kunde ge 0 stjärnor, förtjänar inte ens en etta, hemskt företag som borde avskaffas
Till den som kör Lund bussen 126 från…
Till den som kör Lund bussen 126 från Center Syd kl 17:39 den 28/4!
Det verkar som att ditt jobb inte riktigt passar dig när du ska hämta upp resenärer. Jag vinkade tydligt, du såg mig, men valde ändå att köra. Det är ju helt galet att man inte kan få en plats på sin egen buss. Om du inte vill köra bussen kanske du ska tänka om och hitta något annat att göra. Idiot!
Försening på tåget nästan 1 timme från…
Försening på tåget nästan 1 timme från Köpenhamn H till Malmö. När jag ringde och frågade om jag kunde ta en taxi och om de skulle betala tillbaka har de sagt att de skulle klart betala tillbaka för att de var medvetna om förseningen. När jag gjorde det och skickade ansökan nekade de ansökan. När jag sen ringde dem så försöker de fortfarande hitta ursäkt att inte godkänna fallet. De säger att de inte kan öppna ansökan igen för att beslutet redan har tagits, vilket känns väldigt orimligt när det är deras system som inte kunde hantera ett av de vanligaste fall.
Horrible service,
Sjukresa i gula bussen.
Åkte från rtg Trelleborg hem till Vellinge. Han pratade på sitt språk under hela resan, körde alldeles för fort, sa till men han hörde inte. Fjädringarna i den gula bussen var obefintliga, att flyga över vägbulor känns.Inte ovanligt med såna skräckresor,ibland har man ingen som kan köra då blir man tyvärr tvungen att åka med dom.
Fruktansvärd upplevelse.
Fruktansvärd upplevelse.. omöjligt att förlita sig på att tågen är i tid. Ständiga problem som pågått i flera år utan någon förbättring.
Horrible service
Horrible service. Constant delays and cancelled trains. Overpriced. Just awful!!
Åkt tåg nu i snart 10 år
Åkt tåg nu i snart 10 år, e så sjukt trött på Skånetragiken!!!!!! Missade just mitt sista tåg hem från Malmö till Ystad pga att dem aldrig kan gå i tid. På riktigt alltså, hur svårt kan de va!!!
Otryggt, hotfullt och rent av skrämmande
Otryggt, hotfullt och rent av skrämmande
Jag blev kallad “j*vla råtta”, nästan klämd i bussdörrarna och utskälld aggressivt av en chaufför – mitt under en vanlig bussresa. Det här är alltså nivån hos Skånetrafiken.
Den 20 november 2025 runt kl. 23:00, på busslinje 168/132 mot Lomma, spårade en resa ur fullständigt. Efter redan inställda och försenade bussar möttes vi av en förare som betedde sig hotfullt, skrek, förolämpade oss och hade ett allmänt aggressivt beteende som gjorde oss genuint rädda.
När jag skulle ta emot en biljett vid en hållplats stängde han dörrarna rakt framför mig så min arm nästan fastnade. Direkt efter detta mumlade han förolämpningar och började sedan skrika saker som:
“Är detta din pappas buss?”
“Ta en taxi istället!”
“J*vla ungdomar!”
Han fortsatte med hotfullt kroppsspråk, pekade, skrek och förnedrade oss inför andra passagerare. Det här var inte bara otrevligt – det var obehagligt på riktigt.
Det värsta? Jag möter fortfarande samma förare på hemfärder, vilket gör att man känner sig otrygg varje gång man kliver på bussen.
Jag har både ringt och skickat in klagomål till Skånetrafiken, men blir inte tagen på allvar. Jag bad uttryckligen om att få göra en formell anmälan – till slut slutade de svara helt. Efter ett tag fick jag heller ingen återkoppling alls, särskilt inte efter att videomaterialet från händelsen försvann från deras kamerasystem.
Det här handlar inte om en “dålig dag” – det handlar om säkerhet. Ingen ska behöva vara rädd för chauffören när man åker kollektivt.
Extremt dålig hantering, noll ansvarstagande och ett beteende som aldrig borde få förekomma. Undvik om möjligt. (fick hoppa över mängder av ord som sagts då man inte får skriva så grovt i trust pilot)
Inkompetensen är imponerande.
Vid ersättning av tåg väljer man att sätta in en buss utan bränsle. Mycket udda drag vilken fungerade i ungefär 100m.
I vissa fall struntar chauffören att…
I vissa fall struntar chauffören att stanna vid vissa hållplatser. Nä sånt får de sluta hålla på med! Är det tryckt och i god tid stannar man och släpper av. Det är inte godtyckligt att välja som chaufför om man stannar eller inte.
Katastrofalt
Katastrofalt, hinner gå i pension innan tågen kommer och då är jag inte ens 18. Fler förseningar än vad det finns sandkorn på denna planet
Otrevlig konduktör som inte accepterar…
Otrevlig konduktör som inte accepterar att vi är flera som har fått information om att vår sj-biljett ska gälla då SJ har pratat med Öresundståg. Konduktören hänvisar till en okänd informatör på Öresundståg. Det värsta är dock hans aggressiva inställning.
Verdensklasse service af jeres medarbejder
Jeg vil gerne dele en helt fantastisk oplevelse jeg havde med jeres yderst kompente og professionelle ansat.
D. 6/3 tog min kæreste og jeg toget fra Østerbro til Københavns lufthavn (Mod Helsingborg), kl.7:20 (RE 1026). Vi skulle til Paris og havde håndbage, samt to tasker med ombord. Vi sætter og i toget, men da toget er et par minutter forsinket, ændrer vi dog planer og tager metroen istedet. Vi skynder os ud af toget, og jeg skynder mig desværre for meget, da jeg glemmer min taske (med pas, computer og endnu være, den forlovelsesring, jeg havde tænk mig at fri med i Paris). Min kæreste og jeg beslutter dog at tage metroen mod lufthavnen med den forhåbning at vi kan fange toget. Vi når så det tog, der er bag det tog, jeg har glemt min taske i.
Vi får fat i en utrolig kompetent og rolig kvindelig medarbejder (Svensk og vil skyde hende til at være slut 40-midt 50), der får fat i sin kollega der er med det tog jeg glemte min taske, og får dirigeret hende til den perron i toget, hvor jeg glemte min taske, som hun finder. Vi får aftalt at jeg tager toget mod Malmø, hvor hendes kollega vil vente på mig. Den søde rare dame (som jeg ikke fik navnet på, desværre) viste mig over til hendes kollega i Malmø og tilbage til toget mod KBH Lufthavn (hvor jeg når mit fly til Paris, og min gravide kæreste venter på mig). Jeg får friet til min kæreste (hun sagde ja).
Jeg ved slet ikke hvad jeg skulle have gjort uden hendes kyndige hjælp og overskud til at løse dette problem for en passager. Jeg er ekstremt imponeret overhendes profesionelle ageren samt menneskelige servicemind. En helt igennem fantastisk service!
Kontrollanter
Extra kontrollanterna har ingen förståelse för oss resenärer. Sätter böter på allt och alla. Härom dagen var det en resenär som köpte biljett precis när han satt sig ner. Otur nog kom en sådan rödklädd kontrollant innan han hann köpa klart. Kontrollanten lekte snäll och sa "jag kommer tillbaka snart när du köpt klart" vilket låter som "ingen fara du har ju en biljett snart" men nej. När de sedan kom tillbaka tvingade de honom att betala tilläggsavgift ändå. Mjölkar pengarna för biljetten som han nu köpt i onödan då han ändå måste betala för "ogiltig biljett".
Själv gjorde jag misstaget att känna medkänsla för andra resenärer och inte blockera hela gången för att aktivera min biljett efter att jag skyndat mig på öresundståget. Utan valde att aktivera den när jag satt mig ner. Jag hade en gilitig overpriced biljett, jag aktiverade den. Men ändå ska de ge mig 1500kr avgift för att jag aktiverade den några minuter sent. Hur orkar ni bry er?? Har resenären en biljett så har dom känner jag.
Har försökt överklaga 2 gånger men den bittra jäveln på kundtjänst läser inte ens mina meddelanden utan svarar bara "du ska ha en giltig biljett" JAG FUCKING HADE DET.
Nästa gång ska jag ställa mig rätt för dörröppningen och köpa biljetten extra långsamt så att jag inte riskerar att gå på era äckliga (och aldrig i tid) tåg utan biljett aktiverad.
Hoppas erat fikabröd är snustorrt och mögligt.
Skånetrafiken är så otroligt dåliga
Skånetrafiken är så sjukt otroligt dåliga, kommer väldigt ofta sent, har opålitliga tider i appen för att bara nämna lite
Bussen var 2 minuter tidig och…
Bussen var 2 minuter tidig och busschauffören såg mig springa mot den. När jag var framme vid bussen så körde bussen ifrån mig. On top of that regnade det.
Inställt tåg som vanligt…med 10 min…
Inställt tåg som vanligt…med 10 min framförhållning pga personalbrist. Måste vara ett av Sveriges sämsta företag.
Not as bad as people think!
Seeing a lot of bad reviews for Skane public transport, it’s slightly unfair as the standard yes has gone down from twenty years ago but it’s still one of the best in Europe. I'd bet the one stars would be different if they had to use the trains for a month in England. Loses one star on slightly overpriced tickets other than that trains and buses I’ve had to catch always on time or within ten minutes, for the most clean and my only other gripe sometimes had to stand because the train was full, maybe they should have maximum carriages or more trains on peak times.
Skånetrafiken-kan bli värre
Tiderna i appen opålitliga, avgångstid finns och sen helt och hållet försvinner utan att anledning varför.
Efter klagomål över telefon till Skånetrafiken ett bus körde förbi med släckta ljus även om det var flera av oss på busshållplatsen!!! Samma bussen visade sig på appen vid nästkommande busshållplatsen.
Den tredje bussen som äntligen kommer, vid frågor till bussförare vad har hänt med tidigare bussar fick jag svar "vet inte". Som vanligt. Monopol i sin bästa.