No cumple con las propiedades que uno desea cumplir, me cobraron si aviso previo, ahora estoy esperando un reembolso, es muy raro que no este como aplicacion y solo como pagina web. No lo recomendaria... Voir plus
Good apps, been really thought through. Those are the skills perceived a not too important but always make the difference
Ich bin begeistert von dieser App zur Selbstentwicklung! Sie bietet eine tolle Möglichkeit, sich persönlich weiterzuentwickeln und neue Fähigkeiten zu erlernen. Die Inhalte sind sehr gut aufbereitet u... Voir plus
It was really good the instructions given were on point and they analyzed my speech and gave me ways to improve it. If you really want to practice public speaking for a business meeting, a presentati... Voir plus
Meet Skillsta — your pocket social skills trainer! We’ve broken down complex concepts into bite-sized practical lessons that fit your busy schedule. Skillsta is about learning, doing, and succeeding, all in one. Whether you’re looking to strengthen your communication skills, build up your emotional intelligence, or ramp up your leadership potential — Skillsta is here to empower you to achieve your goals.
Espagne
Répond généralement dans un délai d'une semaine

Réponse de Skillsta
Perguntas muito obvias e não guardou a minha informação, já fz fiz 3 vezes o qiz, não avancou

Réponse de Skillsta
Mi experiencia fue buena porque retuve lo aprendido al ser interactiva.

Réponse de Skillsta
Es interactiva, lúdica, sin rodeo. Enseña exacto lo que necesito aprender.

Réponse de Skillsta
I think they offered realastic scénario! The characters are challenging enough. It helps you evolve in your life socially, fix limits, dealing with unréceptive people, etc.

Réponse de Skillsta
Too many pop up ad to sell other courses. Difficult to access the intention lesson.