Een bestelling geplaatst en is snel geleverd. Ook nog een extra product gratis mogen ontvangen. Nog tekort tijd om de producten goed te kunnen beoordelen. De eerste indruk is positief.

Ik heb nog nooit zo’n klantenservice gekend, na problemen bij PostNL zorgde Eva van Skintone voor een supersnelle oplossing. Ze was heel bereikbaar en verwende me met heerlijke producten die bovenal o... Voir plus

Heel tevreden! Ik had 2 bundels besteld. Bij levering miste er 2 serums. Ik heb Eva een berichtje gestuurd en kreeg de volgende dag deze serums alsnog binnen, met een extra serum als tegemoetkoming vo... Voir plus

Ben inmiddels al een tijdje fan van de producten van Skintone Skin. Ik gebruik diverse serums (vitamine c, retinol en niacinamide), het vitamine c masker en heb recent de contouring roller aangescha... Voir plus

1. Industrie cosmétique
  2. Magasin de cosmétiques

Bij SKINTONE geloven we dat effectieve huidverzorging begint met eenvoud, transparantie en krachtige ingrediënten die écht werken. Daarom hebben we een skincare-lijn ontwikkeld die draait om resultaat: serums en tools met bewezen actieve stoffen, geschikt voor elke huid en gericht op het aanpakken van concrete huidproblemen. Onze tools helpen je huid optimaal te verzorgen en in balans te brengen, terwijl onze serums je huid dagelijks diep voeden en ondersteunen. Zo bouw je stap voor stap aan een gezonde, sterke en stralende huid. SKINTONE is ontstaan vanuit één duidelijke missie: hoogwaardige én betaalbare huidverzorging toegankelijk maken voor iedereen. Van onze Vitamine C en Niacinamide tot Retinol en Hyaluronzuur, elk product is zorgvuldig ontwikkeld om je huid zichtbaar egaler, gladder en stralender te maken.

4,6

Demande des avis aux clients

Répond généralement dans un délai de 24 heures

Super producten

Opnieuw had ik mijn bestelling super snel. Alles is correct verlopen zoals het hoort. Bedankt voor het bijgeleverd product. Is heel fijn in gebruik en mijn huid voelt super fijn aan. Geen trekkerig gevoel meer aan mijn gezicht. De cups zijn ook prima in gebruik. Nogmaals Dank.

24 mars 2026

Tevreden

Snelle levering. Producten waren al bekend. Het resultaat daarvan is nog lastig te zeggen, dat heeft een langere tijd nodig.
Maar bestellen en de levering ervan ging erg vlot

21 janvier 2026

Voor de tweede keer besteld voor mijn…

Voor de tweede keer besteld voor mij goed betaalbaar en ik ben blij met de serums ! Dit keer kwamen er helaas twee flesjes kapot aan maar dat werd snel netjes opgelost . Ik voel na een paar dagen gebruik al dat mijn huid heerlijk glad en verzorgd wordt ik heb snel last van een gevoelige rode huid maar daar heb ik met skintone geen last van .

24 novembre 2025

Een betrouwbaar bedrijf

Een betrouwbaar bedrijf . Leuke extra artikelen gratis bij een bestelling . Mijn gezicht knapt vanaf 2 weken gebruik op. Diverse complimenten gehad .
Een aanrader.

23 juin 2025