SkivtryckAvis

TrustScore 5 sur 5

4,8

Fick mina CD:s idag (2026-02-02), efter jag beställt 29:e dec (2025), då det var julstängt t.o.m. 7:e januari. Det är första gången, och jag tycker det är underbar hantering från start till mål. De ve... Voir plus

Väldigt fint bemötande och noggrannhet vad gäller produkten. Lätta att nå och mycket bra kommunikation kring detaljer som behövde ändras på och fixas till. Leveransen funkade också utmärkt och vi är... Voir plus

1. Musicien
  2. Producteur de musique
  3. Label de musique
  4. École de musique
  5. Club de musique

À propos de Skivtryck

CD, Vinyl & Kassett – Produktion från 50 ex

Skivtryck produktion

Vi är Skandinaviens snabbast växande producent inom CD, vinyl och kassettband – med över 14 000 nöjda musiker och kunder.

Beställ CD, Vinyl, Kassett & DVD – enkelt online

Prova vår populära webshop med kompletta paketlösningar för CD, vinyl, kassett och DVD från endast 50 exemplar. Vi erbjuder även smidiga print-on-demand tjänster, där vi lagrar ert material i upp till 5 år för snabba återbeställningar.

• Snabba leveranser i hela Sverige och Skandinavien
  • Fri frakt (upp till 20 kg inom Sverige)
  • Inga dolda avgifter – tydliga priser direkt online
  • Betala enkelt med kort eller faktura (Klarna)

Professionell produktion av fysiska musikformat

Vi är experter på kopiering, bränning och pressning av:

• CD & DVD (inkl. glasmaster)
  • Vinylskivor
  • Kassettband
  • Blu-ray & USB-minnen

Oavsett om du är artist, band eller skivbolag hjälper vi dig genom hela processen – från master till färdig produkt.

Fysiska musikformat är tillbaka

Det är något unikt med att hålla ett album i handen – att uppleva musik i ett fysiskt format. Den starka retrotrenden har gjort vinyl, kassett och CD mer populära än någonsin.

Från vinylens 70-tal till CD:ns 90-tal – vi erbjuder allt du behöver för att ge ut din musik på riktigt.

Bygg din artistprofil online

Utöver produktion kan vi hjälpa dig att skapa en egen artistportal eller hemsida, där du enkelt marknadsför din musik, säljer produkter och bygger ditt varumärke.

Upptäck våra konkurrenskraftiga paketpriser och beställ enkelt online redan idag!

Professionell CD, Kassett & Vinyl produktion i små upplagor

100% nöjd kund garanti - Ryktet är vår bäste vän :)
CD, Kassett & Vinyl Produktion Grymma paketpriser & fri frakt – över 14 000 nöjda musiker har redan valt oss. Vi erbjuder produktion av CD, DVD och vinyl i små upplagor med högsta kvalitet. Perfekt för artister, band och skivbolag som vill ha professionella resultat – från endast 50 exemplar. • Fri frakt inom Sverige • Snabba & säkra leveranser • Laminering ingår för toppkvalitet • Smidig webbshop – beställ enkelt online • Personlig service från ett engagerat team • Chatta med oss – vi svarar direkt Allt du behöver för din release Vi hjälper dig hela vägen – från produktion till färdig produkt: • CD & DVD kopiering och produktion • Vinylpressning • Digital distribution • Grafisk designhjälp Små volymer, hög kvalitet och personlig service – det är därför våra kunder kommer tillbaka.

Vi erbjuder 100% nöjd kund-garanti

Hög kvalitet – grymma paketpriser och fri frakt. Betala enkelt med Klarna efter leverans för extra trygghet och flexibilitet.

Trygg och professionell musikproduktion

Vinyl bakgrund

Vi erbjuder 100% nöjd kund-garanti Inom CD, DVD och vinylproduktion. Om något inte motsvarar dina förväntningar arbetar vi tillsammans med dig för att hitta en lösning – din trygghet är alltid vår högsta prioritet.

Ryktet är vår bästa vän – därför strävar vi alltid efter högsta kvalitet, personlig service och långsiktiga kundrelationer.

Att producera sitt eget album är ett stort steg. Därför är det viktigt att känna sig trygg genom hela processen – från första idé till färdig produkt.

Vi finns vid er sida och hjälper er med alla typer av frågor före, under och efter produktionen. Med vår erfarenhet inom CD-produktion och musikproduktion säkerställer vi ett smidigt och professionellt resultat.

Vi garanterar snabb och säker leverans – er CD-produktion levereras inom cirka 14 arbetsdagar efter godkänt korrektur.

Promotion box for Skivtryck

PRESSADE CD – från endast 200 exemplar!

Professionellt pressade CD- skivor som fungerar i alla cd-spelare

Excellent

TrustScore 5 sur 5

469 avis

Demande des avis aux clients

A répondu à 100 % de ses avis négatifs

Répond généralement dans un délai de 24 heures

Tous les avis

39 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Écrire un avis

Kommunikation

Jag blev lovad leverans till ett senaste datum, vilket gjordes med bravur. Leverans betydligt tidigare. Under processen hade jag väldigt bra och tydlig kommunikation hela tiden. Framförallt en väldigt kunnig och trevlig kontakt person/er.

13 mai 2026

Réponse de Skivtryck

Tack för fina ord och grymt betyg Anders och välkommen tillbaka!

Mvh Philippe

Framför allt måna om att hålla vad som lovas

Enkelt sätt att lägga upp filer - bra bemötande via mail och telefon - engagerade i att expressförsändelsen kom i tid innan vår release

22 avril 2026

Réponse de Skivtryck

Stort tack för din kommentar och toppenbetyg Chris, välkommen igen!

Skivtryck är proffsigt

Skivtryck är proffsigt, hjälpsamt och stabilt. Anlitat företaget för fler CD-produktioner och är mycket nöjd!

30 mars 2026

Réponse de Skivtryck

Man blir ju så glad av detta fina betyg :) välkommen åter Katarina, Med vänlig hälsning, Philippe

besviken

besviken på servicenivån utan att gå in på detaljer

28 mars 2026

Réponse de Skivtryck

Hej Niklas, ledsen för leveransförseningen denna gången, men hoppas du blev nöjd med resultatet. Hoppas vi får höra av dig snart igen, Med vänlig hälsning, Philippe

Hög kvalité på tryck och suverän service.

Har anlitat Skivtryck sedan 2013. Detta var min 30e beställning och som vanligt lever de upp till mina högt ställda krav. Väl värt pengarna. Hög kvalité på tryck och suverän service när man har frågor eller behöver hjälp med sin beställning. / Conny

27 avril 2026

Réponse de Skivtryck

Man blir ju lika glad varje gång en 5:a dyker upp :) tack Conny för detta fina betyg och kommentar. välkommen åter såklart. Med vänlig hälsning, Philippe

Skivorna blev jättefina och…

Skivorna blev jättefina och kundsupporten har varit toppen när det uppstått frågor!

19 mars 2026

Réponse de Skivtryck

Härligt att höra Stina, tack för toppenbetyg och din kommentar, välkommen åter Med vänlig hälsning, Philippe

Jag har haft mycket bra kontakt på…

Jag har haft mycket bra kontakt på telefon och mejl med skivtryck. Man har varit vänlig, tydlig och pedagogisk. Toppklass helt enkelt!

4 mars 2026

Réponse de Skivtryck

Men det låter ju fantastiskt :) stort tack för ditt fina betyg Jeppe, och mycket välkommen åter. Med vänlig hälsning, Philippe

Snabb och bra kontakt

Snabb och bra kontakt! Fina produkter när man fick dem!

2 mars 2026

Réponse de Skivtryck

Det låter toppenbra, stort tack för ditt fina betyg Pontus, välkommen åter. Med vänlig hälsning, Philippe

Lätta att ha och göra med

Lätta att ha och göra med. Snabb återkoppling och bra service.

7 mars 2026

Réponse de Skivtryck

Wow högsta rating 5/5 mottages tacksamt Erik, välkommen tillbaka.

Mvh Philippe

Jag fick ett proffsigt och vänligt…

Jag fick ett proffsigt och vänligt bemötande. Jag hade också en fil som var lite knas. Jag fick väldigt bra hjälp att lösa det hela. Skivorna levererades i tid och är väldigt snygga! Lars Brundin & Edsvurna bugar och bockar

20 février 2026

Réponse de Skivtryck

Stort tack för din kommentar och toppenbetyg Lars, Lyckat till nu och välkommen igen!

Förtroendeingivande

Förtroendeingivande, entudsiastiska

5 février 2026

Réponse de Skivtryck

Stort tack för er kommentar och toppenbetyg, välkommen igen Peter!