Sidste udkald for sommervare-udsalg. Fandt sandal og sneakers kraftigt nedsat - og fik så yderligere den gode medlemsrabat - og en hyg'lig betjening. What's not to like :o)

L'entreprise a répondu
I “gamle dage” hvis forretningen ikke havde skoen i rette størrelse skaffede forretningen den hjem. I dag bliver man bedt om, at købe skoen på nettet, og får pengene retur hvis man ikke kan passe den.... Voir plus
L'entreprise a répondu
Altid den bedste service. Bliver budt velkommen, tilbudt hjælp, får al den hjælp vi skal bruge, mulighed for at bytte, hvis de ikke passer. Meget venligt og serviceminded personale. Det er meget sjæld... Voir plus
L'entreprise a répondu
Havde fået lagt et par højt skaftet støvler til side i Amager centret som jeg ville prøve, men da jeg har store lægge var de svære at få på, men det lykkedes. Problemet opstod da jeg skulle have dem a... Voir plus
Écrit par l'entreprise

Reberbanegade 3, 2300, København S, Danemark
Demande des avis aux clients

Rigtig dejlig oplevelse 🥰
Rigtig god bedring, opmærksom, lyttede og vejledende.
Kommer gerne igen 😊

Réponse de Skoringen - København S, Amager Centret
Super søde og professionel medarbejder
Vi har handlet der over 20 år .

Réponse de Skoringen - København S, Amager Centret
Den fineste betjening, fantastisk personale og stor hjælp. Tak for det 👏🏻

Réponse de Skoringen - København S, Amager Centret
har idag været forbi Amager centret, blev mødt af en utrolig sød og venlig ekspedient Celina meget tålmodig
gav os en virkelig god betjening. vi fik købt det vi havde brug for... tusind tak

Det beste opleves
Så sød og hjælpsom en kvinde
Kan kun anbefale denne butik

Réponse de Skoringen - København S, Amager Centret
Det var en super sød, smilende og hjælpende ekspedient, hun virkede faglig og kendte til sko/støvle udvalget i butikken. Fra start til slut…. Og det fik hun også at vide…

Réponse de Skoringen - København S, Amager Centret
God betjening i forretning, købte børnegummistøvler ,der kostede 550kr, Meget dyrt. Da jeg kom hjem fandt jeg ud af at nøjagtig de samme Viking støvler flere steder på nettet kostede under 300kr i samme størrelse. Det er en voldsom forskel i pris

Skoringen Amager Center.
Altid super god service, hjælpsom og med en smil.
Vi bytte et par børnesandaler som gik i stykker.
Butikken har kvittering via vores telefon number.
Vi får et nyt par, og et smil.
Wow siger jeg.
Tusind tak.