Fik en udsøgt behandling hos Skoringen i Rødovre Centeret i forbindelse med fejl på et par sko jeg købte i april 2022 Fik tilbudt pengene retur uden kvittering, efter damen i forretningen var i st... Voir plus

L'entreprise a répondu
Stort udvalg ; gode varer til ok priser. Betjening lidt tilfældig/rodet. Af og til med oplevelsen af lang ventetid, ingen betjening eller personales begrænsede overblik. Mine oplevelser vat at pers... Voir plus
L'entreprise a répondu
Tusinde tak for sødeste service ♥️ Min 18 årige datter skulle reklamere i Rødovre over et par sko, som efter 5 mdr var gået i stykker. Hun var virkelig nervøs over dette, men fik den sødeste serv... Voir plus
L'entreprise a répondu
Vi fik bare den bedste service fra butikchefen Helle i Rødovre centret i dag. Det var simpelthen verdensklasse service og hjælp til vores dreng på 3 år med vinterstøvler. Sød, dygtig, snakkede til vo... Voir plus
Écrit par l'entreprise

Rødovre Centrum 158, 2610, Rødovre, Danemark
Demande des avis aux clients
Tusinde tak for sødeste service ♥️
Min 18 årige datter skulle reklamere i Rødovre over et par sko, som efter 5 mdr var gået i stykker. Hun var virkelig nervøs over dette, men fik den sødeste service.
Tusinde tak for at behandle jeres yngre kunder så fint ♥️

Réponse de Skoringen - Rødovre
Simpelthen så dårlig service. Min mor og jeg købte 4 par sko til en god pris, så 5 stjerner for prisen, MEN medarbejderne er langsomme, taler utroligt langsomt, og skulle hele tiden blande sig i hvor mange par sko vi prøvede. Mens vi prøvede kom de hele tiden og spurgte og de kunne tage nogen af skoene, og man kan jo ikke tage en beslutning uden at sammenligne størrelse, farve mm. Man følte sig slet ikke velkommen, og der blev skulet til en. Er så chokeret over deres tempo, hvis det ikke var fordi de havde så gode tilbud, var vi gået 1 time før. Der var heller ikke smil eller nogen der var hjælpsomme med størrelser eller andet, som man ville forvente i en skobutik. Hold op de var langsomme…

Réponse de Skoringen - Rødovre
Altid godt at handle online hos "skoringen", god service, og nemt at handle. Størrelserne passer god, ingen vehov for at bytte.

Réponse de Skoringen - Rødovre
Skoringen i Rødovre centrum har åbenbart ikke samme priser som de andre butikker samt deres egen hjemmeside… dette medførte at jeg måtte vente 30min da prisen åbenbart kun, var hvis man lavet en Click and collect….
Meget mærkeligt at prisen afhænger af hvilken butik man besøger

Réponse de Skoringen - Rødovre
Fik tilbudt pengene retur uden kvittering, efter damen i forretningen var i stand til at finde købet på kasseapparatet, foretaget flere mdr. før jeg kom tilbage.
Jeg fik byttet til et par andre sko og købte et par mere af bare glæde.

Réponse de Skoringen - Rødovre
Tager glad ud på Black Friday, for at købe vinterstøvler til min elskede hustru!
Finder et par lækre Garbor + Ecco 1100,- + 1400, damen i forretningen ”Skoringen Rødovre Centrum” får et par helt nye Garbor støvler op til kassen, tager en helt ny op af kassen og stopper den prøvede og mishandlet støvle fra hylden ned til den nye. ☹
Kommer gladelig søndag morgen og giver min elskede hustru pakkerne med støvlerne!
Pakker først Ecco pakken op og kysser mig tusinde TAK! SÅ! Slutter festen☹ efter at have set på Garbor støvlerne, udbryder hun, hvad pokker den er er sku da brugt????? SÅDAN NOGET SVINERI!!
PS. Vi lægger cirka 7-9 tusinde kroner der hver år, de går nu til en anden skobutik!

Réponse de Skoringen - Rødovre
Købte et par wooden sneakers hos Skoringen. Bestilte over nettet til afhentning i butik i Rødovre Centret.Det fungerede fint og skoene er super dejlige.