Banner for Skoringen - Svendborg

Skoringen - Svendborg Avis 18

TrustScore 4 sur 5

4,1

Voldgade 6, st., 5700 Svendborg, DK

Lisez les avis des autres

Noté 5 sur 5 étoiles

Jeg har været super tilfreds. Bestilte via klik og Collet og allerede dagen efter kunne jeg hente skoene i butik. Fordelen er at man kan prøve skoene og aflevere hvis de ikke passer. Mine passede per... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

God service af en imødekommende personale. Godt udvalg af forskellige sko og sandaler. En butik med gode tilbud.

Noté 5 sur 5 étoiles

høflig og venligt betjening af jeres personale til at finde de støvler jeg var der efter

À propos de l'entreprise

1. Magasin de chaussures
  2. Magasin de sacs
  3. Magasin de sacs et de valises
  4. Boutique de sacs à main

À propos de Skoringen - Svendborg

Écrit par l'entreprise

Skoringen er med sine 160 butikker i Danmark og Norge den førende skokæde i Norden. Skoringen har sko til hele familien – både til mor, far og til børnene.

Skoringen kundeservice

Écrit par l'entreprise

Click & Collect (Afhent efter 1 time)
Køb dine sko online og afhent dem i din lokale Skoringen. Hvis ikke du vil gå forgæves, så er vores Click & Collect en oplagt mulighed for dig. Lige så snart at du har fuldført din Click & Collect-ordre på vores webshop, så får din valgte Skoringen butik besked. Herefter sætter butikken din ordre til side og du får en mail, så snart den er klar til afhentning. Vi gør alt hvad vi kan, for at klargøre din ordre inden for 1 time i butikkens åbningstid. Det er både nemt og hurtigt.
Gratis levering ved køb over 499,-
Gratis retur og ombytning i alle butikker

Coordonnées de contact

4 étoiles
3 étoiles
2 étoiles
1 étoile

Demande des avis aux clients

Noté 5 sur 5 étoiles

Jeg har været super tilfreds

Mine passede perfekt

19 octobre 2025

Hej Sonja

Tusind tak for din skønne anmeldelse!

Hvor er det dejligt at høre, at du har været super tilfreds med din oplevelse. Det lyder som om, at Klik & Collect fungerede helt som det skulle – hurtigt, nemt og med den ekstra fordel, at du kunne prøve skoene i butikken 👟

Vi er glade for, at skoene passede perfekt, og vi håber, du får masser af glæde af dem.

Alt i orden

Høflig, venlig og imødekommende betjening.

7 octobre 2025

Hej Mette,

Tusind tak for din dejlige anmeldelse!

Det glæder os rigtig meget at høre, at du oplever vores personale som høflige, venlige og imødekommende. Vi gør altid vores bedste for, at alle kunder føler sig godt mødt og får den hjælp, de har brug for ✨

Vi håber, at dine næste besøg hos Skoringen bliver lige så positive, og vi glæder os til at byde dig velkommen igen 💛

God betjening og sko til en hver smag

God betjening og sko til en hver smag

15 février 2025

Hej Jeanette,

Tusind tak for din dejlige anmeldelse! Vi er glade for at høre, at du har fået god betjening i Skoringen Svendborg, og at du fandt sko, der passer til din smag. 👟✨

Vi håber at se dig igen snart!

Med venlig hilsen,

14 février 2025

Hej Helle,

Tusind tak for din anmeldelse! Vi er glade for at høre, at du har fået god service i Skoringen Svendborg. 🙌

Vi håber at byde dig velkommen igen snart!

Med venlig hilsen,

Ingen hjælp

Jeg var i butikken i ca 45 min.
Ingen personale henvendte sig, om jeg havde brug for hjælp. 2 piger støvsugede - jeg spurgte, om de var ved at lukke.
Nej,nej sagde de, og fortsatte med snak og støvsugning. Pigen ved kassen var også ledig. Jeg fandt støvlerne, men er ikke imponeret over servicen.
Finder nok en anden butik at handle i næste gang.

28 janvier 2025

Hej Dorthe,

Tak for din anmeldelse, og for at du tager dig tid til at dele din oplevelse. Vi er kede af at høre, at din oplevelse hos os ikke levede op til de standarder, vi ønsker at levere. Det er absolut ikke okay, at du ikke blev mødt med den opmærksomhed, du fortjener, og vi undskylder for den manglende service.

Vi vil tage din feedback til os og sikre, at vores personale er mere opmærksomme på at hjælpe kunderne på en venlig og effektiv måde. Vi håber, du vil give os en ny chance i fremtiden, og vi vil gøre vores bedste for at sikre, at din næste oplevelse bliver langt bedre.

Rigtig god betjening

25 janvier 2025

Hej Jens,

Tusind tak for din flotte anmeldelse! Vi er glade for at høre, at du har haft en rigtig god betjening hos Skoringen i Svendborg. 😊 Det betyder meget for os at kunne give vores kunder en positiv og hjælpsom oplevelse.

Vi ser frem til at byde dig velkommen igen snart! 👟

Noté 5 sur 5 étoiles

høflig og venligt betjening af jeres…

21 janvier 2025

Hej Conni,

Mange tak for din flotte anmeldelse! Det glæder os at høre, at vores personale i Skoringen Svendborg kunne hjælpe dig med at finde de rette støvler. Vi sætter stor pris på din ros og håber, at du bliver glad for dit køb.

Vi ser frem til at byde dig velkommen igen!🤩

Sød og venlig personale

Sød og venlig personale, meget hjælpsomme. Udvalget er stort.

9 janvier 2025

Hej Hanne,

Tusind tak for din skønne feedback! Vi er rigtig glade for at høre, at du har haft en god oplevelse hos Skoringen i Svendborg. Det betyder meget for os, at vores personale har været hjælpsomme, og at du har været tilfreds med både servicen og udvalget.

Vi håber at byde dig velkommen igen snart!😍

Noté 1 sur 5 étoiles

Betjeningen var ikke særlig god

Betjeningen var ikke særlig god, nærmest ugidelig.
Udvalget af herre sko og gummisko er nærmest ikke eksisterende.
Ærgerligt, for vi vil gerne støtte lokalt!

27 décembre 2024

Hej Kristina,

Tak for din feedback. Vi er kede af at høre, at din oplevelse hos os ikke levede op til dine forventninger.

Vi værdsætter din feedback om betjeningen og vil arbejde målrettet på at sikre, at alle vores kunder oplever den ønskede service.

Vi håber på at byde dig velkommen i butikken igen.

Sød og venlig betjening

Sød og venlig betjening. God indformation.

22 octobre 2024

Hej Svend Erik,

Mange tak for din anmeldelse! 😊 Vi er glade for, at du oplevede sød og venlig betjening samt god information hos os.

Noté 5 sur 5 étoiles

Fin service til netop den model

Fin service til netop den model, jeg søgte.

26 août 2024

Hej Jette,

Tusind tak for din feedback. Vi er glade for, at du fik god hjælp i butikken til at finde de helt rigtige sko 🌞

9 août 2024

Hej Leila,

Tusind tak for de pæne ord! Vi er glade for, at du er tilfreds med vores service og udvalg. Vi håber at se dig igen snart 😊👟

Ingen kundeservice i butikken

Vi har nu 4 gange besøgt butikken uafhængigt af hinanden inden for de seneste 8 måneder og ikke en eneste gang har vi fået hjælp trods der har stået op til flere ledige medarbejder bag kassen. Den ene gang havde medarbejderne endda mere travlt med at tale om deres nytårsfest end at arbejde.

31 juillet 2024
Avis spontané

Hej Nicoline,

Tak for din henvendelse og feedback på dit besøg i Skoringen Svendborg.

Hos Skoringen ønsker vi, at alle kunder skal gå glade og tilfredse ud af døren. Det er derfor beklageligt at høre, at servicen under dine besøg ikke har opfyldt forventningerne.

Vi har videregivet din anmeldelse til butikken, så de også kan læse om din oplevelse af besøgene.

Vi beklager oplevelsen mange gange.

God hjælp

Jeg fik utrolig god hjælp til prøve støvler og finde løsning med hæl løfter

9 décembre 2023

Hej Eva

Tusind tak for den flotte anmeldelse 🤗

Noté 4 sur 5 étoiles

HJælpsom personale

12 novembre 2023

Hej Kaj

Tusind tak for den flotte anmeldelse - den sætter vi stor pris på 🤗

Hej,

Tusind tak for den flotte anmeldelse - den sætter vi stor pris på. 🤗

Noté 5 sur 5 étoiles

God service, gode tilbud, godt udvalg og hurtig levering.

21 septembre 2021

Hej Luisa,

Hvor er det skønt at høre, du er tilfreds med Skoringen 😍 Tusind tak for din feedback!

Stine

L’expérience Trustpilot

En savoir plus sur les différents types d'avis.

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus