1. Magasin de design et de décor intérieur
  2. Magasin de rénovation
  3. Fabricant de bijoux
  4. Bijouterie

Welcome to SKULTUNA 1607's official webshop. We always offer the complete and latest product range. - Free shipping - Free gift wrapping - Fast delivery Worldwide

4,6

Répond généralement dans un délai de 24 heures

Super produit et service client !

Super produit et service client joignable, efficace et très agréable !

29 janvier 2026

Réponse : Skultuna 1607

Thank you very much for your kind feedback! We’re delighted that you’re happy with both our product and customer service.

Livraison rapide ,superbe qualité

Livraison rapide ,superbe qualité! Merci .

26 décembre 2025

Réponse : Skultuna 1607

Thank you very much for your wonderful review! We’re thrilled to hear that you are happy with both the fast delivery and the quality of your purchase. It means a lot to us to know our products are appreciated.

Beautiful necklace

Beautiful necklace. Everything was perfect!

14 juillet 2025

Réponse : Skultuna 1607

Thank you so much for your kind words! We're so happy to hear that you love the necklace and that everything was perfect.

Attentions aux frais de douane

Les boucles d’oreilles sont magnifiques! L’expédition a été rapide
Mais il y avait des frais de douane énorme qui a doublé le prix des boucles d’oreilles 😭

23 janvier 2025

Hello,
Thank you so much for your kind words about the earrings! We’re thrilled to hear you love them.

We’re really sorry to hear about the customs fees, though. Unfortunately, import duties and taxes are determined by local authorities and are out of our control. We completely understand how frustrating that can be, and we appreciate your understanding.

If you have any further questions or need assistance, please don’t hesitate to reach out.

Thanks again for your feedback!

Magnifique bague

J'ai acheté cette magnifique bague de qualité irréprochable. Je suis ravie de mon achat. Je pense à Skultana pour d'autres bijoux et cadeaux.

2 décembre 2024

Magnifique bague

Magnifique bague, envoi super rapide. Je recommande vivement cette entreprise. Le design est original

26 janvier 2024
Afficher les avis dans toutes les langues. (762 avis)