SkyscannerAvis

4,3

Jeg har prøvet mange flybilletsøgemaskine, men kommer, hver gang tilbage til Skyscanner, som hurtigt og præcist giver mig overblikket over priser på billetter. Derudover er funktionen, søg overalt en... Voir plus

Nemt at finde bedste billetter på den liste man får med billetter, til hvor man har søgt, nemt at få overblik. Synes det er trygt at man booker direkte hos flyselskaberne. Bruger tit deres pris agent... Voir plus

Har ved mange anledninger benyttet Skyscanner for at finde relevante og billigste afgange med fly. Siden er meget hurtig til at finde alternativer hvorefter man går videre til den valgte forbindelse.... Voir plus

Har ofte købt flybilletter via Skyscanner. Har i dag forsøgt at købe billetter igen og blev videre stillet til Travelis, vores betaling er blevet afvist hele dagen og vi har forsøgt på alle måder,... Voir plus

1. Site de recherche de vols

Informations provenant de diverses sources externes

Billige flybilletter. Sammenlign flypriser til hele verden fra flyselskaber og rejsebureauer hos Skyscanner Danmark. Book i dag.

4,3

Demande des avis aux clients

29 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Very bad site .I make reservations

Very bad site .I make reservations. From abha to Istanbul. They canceled my trip at last minute. I'm forced to pay for another trip. They didn't refund my trip or my new trip. They didn't answer my email.

17 mars 2026

Hi,

Thank you for taking the time to share your experience. We’re sorry to hear that your booking has been cancelled.

Skyscanner is a travel search website and doesn’t handle bookings directly. When you select an option on our site, you’re redirected to a travel provider to complete your booking. That said, our team will help where they can.

If you can contact our support team using the form below, and attach your booking confirmation. One of the team will get back to you shortly:

Kind regards,

Neil

Jeg har fået mail på at jeg har købt 3…

Jeg fik super hurtigt svar på min bedømmelse af skyscanner. De gav mig hjælp og sendte mig videre til SEMBO, der også svarede hurtigt. Super service af begge. Tak for det
Mvh Pia

17 mars 2026

Hej Pia

Tak, fordi De har taget Dem tid til at dele Deres feedback, og jeg forstår, at De er usikker på, hvilke dokumenter der kræves i lufthavnen og ved check-in.

Ifølge vores system ser det ud til, at De har foretaget Deres booking hos Sembo.

Som en rejsesøgemaskine (eller prissammenligningssted) er Skyscanner et værktøj, der hjælper rejsende med at planlægge deres rejser og finde de bedste rejsearrangementer, men vi tager ikke imod bookinger eller betalinger. Derfor har du ingen indsigt i din booking, at du har booket hos rejseudbyderen eller din aktivitet, når du først er blevet omdirigeret til rejseudbyderenshjemmeside.

Når det er sagt, vil vi meget gerne hjælpe Dem yderligere. Vi kontakter Dem direkte via e-mail for at indsamle flere oplysninger og hjælpe Dem yderligere - tjek venligst Deres indbakke.

Hilsen,

Seongju - Skyscanner Support

Rubbish!

Rubbish!
Every flight displayed is either no longer available or a much higher price when attempting to book! I will not use this site again!

5 février 2026

Hello,

Thanks for your review and for sharing your feedback. We're sorry to hear you've had this problem.

To give you some context, as a travel search engine, we rely on the pricing and availability data that we receive from our travel providers. We aim to ensure all the information you see on our site is accurate, but if there can be technical reasons for issues like this happening.

If you're still experiencing this, can you please get in touch with us directly so we can investigate further? It would be helpful if you could share the flight details, and the provider you are attempting to book with. You can contact us via the link below, and someone from our Support Team will get back to you:

Thank you and we hope to hear from you soon.

Claire - The Skyscanner Team

Rigtig godt

Rigtig godt. Men det skulle være perfekt hvis I kan give pris på billetterne frem til 6 måneder.
Sådan kan man bedre planlægge sin rejse.

30 novembre 2025