Lisez les avis des autres

Noté 5 sur 5 étoiles

Gisteren gebeld met Sloopauto Inkoop Den haag. Heel goed, vriendelijk en snel geholpen. Super service met verzending van versnellingsbak, die werd de volgende ochtend vroeg al geleverd op de locatie.... Voir plus

Noté 1 sur 5 étoiles

Zeer slechte ervaring met dit bedrijf. Ik heb via Marktplaats interesse getoond in een auto en netjes een bericht gestuurd. Hier is nooit op gereageerd. Twee weken later was de advertentie i... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Een super fijne garage met vriendelijke mensen. Of je nu eerst belt of direct naar de garage rijdt, ze staan altijd klaar om te helpen. Zelf nu meerdere auto’s daar verkocht en ook onderdelen via hier... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Uitstekende en vriendelijke service bij het ophalen en verwerken van mijn (sloop)auto. Naar mijn mening een topbedrijf.

4,4

4 étoiles
3 étoiles
2 étoiles
1 étoile

Aucune trace de demande d’avis

4,4

Tous les avis

14 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Écrire un avis

Goed bedrijf snelle afhandeling

Super snelle reactie binnen 10 minuten terug gebeld. Aardige man. Goede prijs voor de auto en snel opgehaald en keurig netjes afgehandeld. Inclusief vrijwaring bewijs. Dus toppie een echte aanrader als je van je auto af wilt.

16 juillet 2024
Noté 5 sur 5 étoiles

Wat je van een dergelijk bedrijf verwacht en meer.

Wat je van een dergelijk bedrijf hoopt en verwacht, maar wat je van te voren niet weet of je krijgt. Sloopautoinkoop is transparant, maakt heldere afspraken die keurig worden nagekomen. Prijzen zijn marktconform of iets beter. Uitstekende ervaring en aardige mensen.

9 juillet 2024
Noté 5 sur 5 étoiles

Mijn auto moest voor de jaarlijkse…

Mijn auto moest voor de jaarlijkse keuring…helaas waren de kosten bizar hoog. En nu? Ik besloot SloopautoinkoopDenHaag te bellen om mijn aito af te voeren. Direct geregeld en nog een mooi bedrag voor mijn oude bakkie! Maar nu zat ik zonder auto! Gelukkig hebben ze me aan een goede tweedehands auto kunnen helpen. Super blij!

4 avril 2024

Auto onderdelen

Gebeld voor kleine auto onderdelen voor een school project en mocht meteen langs komen. Ontzettend vriendelijk begroet aan de deur en zeer hulpzaam met het bevinden van de juiste onderdelen. Wij mogen zelfs aan het einde van de week weer langs komen omdat de eigenaar een specifiek onderdeel voor ons gaat vinden! Zeker een aanrader om hier langs te komen!

11 mars 2024
Noté 5 sur 5 étoiles

Snelle levering en uitstekende communicatie

Kachelmotor was kapot en via Google uitgekomen bij dit bedrijf. Gevraagd of het onderdeel op voorraad was en had snel reactie. Betaling was snel gedaan en product was snel verstuurd. Motor was goed ingepakt en heel aangekomen. Ik zou hier zeker vaker bestellen als het nodig is!

5 décembre 2023

Nette service

Nette service, echt een aanrader als je zonder problemen van je auto af wil en ook nog een goede prijs ervoor krijgen

22 août 2023
Noté 5 sur 5 étoiles

Super ervaring met Sloopauto Inkoop Den…

Super ervaring met Sloopauto Inkoop Den Haag. Na het aanmelden van mijn auto op de website werd ik al snel - buiten kantooruren - teruggebeld. Op maandag kwamen de mannen langs op het afgesproken tijdstip en kreeg ik een goed bod en was het vrijwaringsbewijs in enkele minuten geregeld. 5 sterren van mij!

26 juin 2023

Verrassend positief resultaat behaald

Na het bezoek van het bedrijf ben ik zeer mooi verrast door de vriendelijke, deskundige en eerlijke mensen die er zijn. Na het telefonisch regelen van wat onderdelen kwamen zelfs verrassende acties te voorschijn tot wederzijds tevredenheid. Ik ben blij dat ik uiteindelijk een betrouwbaar adres heb en ken voor de auto onderdelen. Mijn dank nog een keer!

9 août 2015
Avis spontané

Cette entreprise vous appartient ?

Créez un compte gratuit

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus