Smeets Autogroep Avis

4 étoiles
3 étoiles
2 étoiles
1 étoile

Aucune trace de demande d’avis

Tous les avis

7 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Écrire un avis

Nous vérifions les avis

Onbekwaam service-personeel

Deze Mercedesrijder (meer dan 35 jaar) heeft gisteren definitief afscheid genomen van Mercedes dealer Smeets Heerlen.
Bedrijf levert geen toegevoegde waarde t.o.v. echte Mercedes specialisten. Na verschillende slechte service-ervaringen had ik de moed weer opgevat om een offerte op te vragen voor de uitvoering van duidelijke omschreven handelingen: "Vrijschakelen van de audio AUX ingang in het Comand Onlinesysteem".
De offerte kreeg ik niet doch ik werd telefonisch uitgenodigd om even langs te komen, dan zou er iemand naar kijken. Ik ben langs gegaan doch niemand heeft er naar gekeken. Ik mocht een werkplaatsafspraak maken, waar dan ook een tarief aanhangt. Mee eens dat uitgevoerd werk ook betaald moet worden. Vervolgens heb ik u aan receptionisten, in het bijzijn van de chef werkplaats uitgelegd wat ik wilde. Nou de offerte konden ze niet maken. Daaruit heb ik afgeleid dat ze met allen niet wisten wat er te doen stond en dat ze met de uitvoering van mijn vraag geen ervaring hadden. Tot slot kreeg ik nog het verwijt dat ik een Carplay-module had in gebouwd die dan niet volledig blijkt te werken en dat "zij" (Mercedes Smeets, het dan maar moesten oplossen. Deze hooghartigheid deed uiteindelijk de deur dicht. Nooit meer naar Mercedes Smeets!

12 août 2026

Nieuwe bus gekocht 2,5 jaar terug

Nieuwe bus gekocht 2,5 jaar terug , 53,000 euro ex bpm en btw nu is de versnelling bak kapot of niet goed , ze doen niks ze kijken er nog niet eens naar , geen coulance of tegemoet koming , niks . Jammer uit de garantie zeggen ze . In de offerte staat wel twee jaar extra garantie maar helaas de uiteindelijke factuur hebben ze dit niet mee gerekend en wij hadden dat niet gezien nu zijn we aan de beurt , of ze het wisten . Sorry oplichters we hebben 27 bussen met allemaal 4 jaar extra garantie aangezien we dat altijd doen ,maar dit was de eerste Mercedes om te testen maar zeker de laatste . Mvg

14 juillet 2026
Noté 2 sur 5 étoiles

Mijn auto heeft een A3 beurt moeten…

Mijn auto heeft een A3 beurt moeten ondergaan, prima gegaan, vervolgens gaat de auto de de wasstraat,, een service moment. Echter de auto stond zo'n 20 minuten klaar in de wasstraat,Vervolgens wordt deze geparkeerd alszijnde afgerond. Vanaf dat moment heeft de auto 35 minuten geparkeerd gestaan alvorens de auto aan mij werd overgedragen. Heb wel tussendoor aangegeven dat de auto klaar was in de wasstraat en dat ik in tijdnood zat. Deze informatie werd in de wind geslagen. Jammer, het klant gevoel is wat mij betreft helemaal verdwenen.

18 juin 2026
Noté 1 sur 5 étoiles

Gisteren heeft mijn man gesproken met…

Gisteren heeft mijn man gesproken met Lars om een personenbus te bezichtigen en te kopen. De auto zou tm vandaag gereserveerd zijn. Gelukkig belde mijn man voor hij naar Ittervoort reed naar Smeets. Hij kreeg daar te horen dat ze dus bus voor een week aan iemand anders hebben gegeven. Maar volgende week kan hij wel komen kijken in de hoop de auto zonder schade teruggebracht wordt.

Wat een teleurstelling als je denkt een goede bus te hebben gevonden. Kom je toch even van een koude kermis thuis.

Ik zou 2x nadenken voor je een auto bij Smeets koopt.

8 mai 2026
Noté 5 sur 5 étoiles

Altijd goed geholpen

Altijd goed geholpen. Word netjes aangesproken bij binnenkomst. Laatst service laten uitvoeren. Wederom auto geheel schoon voor de deur staan.

24 avril 2026

Schadeauto bij Mercedes dealer

In december een B250e gekocht bij Smeets Ittervoort kenteken JNK-22-H, een kennis van mij maakte mij attent dat deze auto schade had gehad en slecht hersteld was.
Na een onderzoek bij een derde partij bleek dat deze auto in Duitsland economisch Total loss was verklaard met een geschatte reparatie van rond de 15.000!!
Uiteraard was ik verbaast zeker omdat je dit verwacht bij een merkdealer.
Uiteindelijk heb ik de auto terug kunnen inleveren en mijn geld terug gekregen.
Echter op dat moment zat ik zonder auto en dat wilde ik voorkomen door mijn oude Mercedes in te leveren.
Gezien de schaarste van goede tweedehands auto’s heb ik uiteindelijk dezelfde B250e in Duitsland gevonden echter de levertijd is ongeveer zes a zeven weken al die tijd dus geen auto dit dankzij de onprofessionele Mercedes merkdealer die er trots op is dat hun auto’s op 100 punten geïnspecteerd worden…Een inspectierapport was er in ieder geval niet.
Kortom: Ook bij een merkdealer dien je dus een aankoopkeuring cq rapport op te vragen.

19 février 2026
Noté 1 sur 5 étoiles

Na 25 jaar Mercedes rijden neem ik…

Na 25 jaar Mercedes rijden neem ik afscheid.Dit mede door de erg matige service van Smeets Ittervoort.
Ik kan tal van incidenten opsommen maar dat is de tijd niet waard.
Advies aan het management: ga door met nieuwe auto’s verkopen, maar stop met de reparaties of zorg voor kwaliteit in de garage, en stop met het huidige uurtarief, je kunt nog beter een advocaat in handen nemen dan een auto laten repareren !!!

15 décembre 2025
Noté 1 sur 5 étoiles

€518 opgelicht, nogsteeds zelfde probleem.

€518 opgelicht bij Smeets Venlo. Ik heb (Back up accu storing) op scherm. Ze hebben hele auto met diagnose gecontroleerd en zeggen dat 12v accu nog goed is.
Achteruitrij camera was defect. Ze hebben kabel vervangen.
Accu storing blijft nogsteeds terug komen. Smeets geeft aan dat ik weer moet komen EN betalen zodat zij weer gaan zoeken wat er mis is.
Een bot meisje die totaal geen verstand heeft van auto (laat staan Mercedes) zit achter de receptie balie. Doet stoer en maakt klanten belachelijk en zegt: hehe dit is Mercedes rijden, dure auto. Ik vertel wat er op mijn scherm staat.

Ik ga bij Poolse garage. Hij ziet zelfde melding op scherm. Zegt meteen dat hulp accu. Vervangen moet worden. Accu inclusief arbeid en btw: €130.
Probleem opgelost bij poolse garage👆🏼
Dit had een Mercedes dealer al gelijk ook kunnen zeggen en doen.

9 octobre 2025

Onvoldoende zorg voor veiligheid

Smeets Autogroep Venlo, Mercedes Benz.
Bij onderhoud is een afwijkend slijtagepatroon aan de binnenkant van de achterbanden vastgesteld, maar dit is nooit aan mij als klant doorgegeven. Ook het werkrapport waarin dit stond vermeld heb ik nooit ontvangen. Hierdoor bleef een ernstig veiligheidsrisico onopgemerkt: de achterbanden bleken (na 8000km) aan de binnenzijde tot op het canvas doorgescheurd, onzichtbaar vanaf de buitenkant. Dit had kunnen leiden tot een klapband, met alle gevolgen van dien. Voor een merkdealer als Mercedes-Benz volstrekt onacceptabel. Smeets weigert bovendien tot op heden verantwoordelijkheid te nemen.

18 août 2025
Noté 2 sur 5 étoiles

No aftersales service

Sale was smooth and effiecient friendly service , warrany was discussed (wear and tear items excluded) ,first month faulty battery thay claim no warrantee second month faulty waterpump ,they claim no warranty . Effiecient to buy from but dont expect aftersales or honoring warantee

11 juillet 2025
Noté 3 sur 5 étoiles

Top service van Mercedes, bij 250000 km en 17 jaar oud achteras…

Bij 250000 km en 17 jaar oud achteras gratis vervangen en de Airbacs , op service van Mercedes, echter bij Smeets duurde alles veel langer we waren de auto 14 dagen kwijt, terwijl we niet zonder auto kunnen. Traag zgn door levering van onderdelen via Mercedes NL. Waarom geen leen auto ter beschikking gesteld? Nu even op controle er rammelt weer iets rond de achteras. Hopen nu op een top service van Smeets.

3 février 2025
Noté 1 sur 5 étoiles

In Januari mijn Mercedes CLA ingeleverd…

In Januari mijn Mercedes CLA ingeleverd na 4 jaar operational lease. De auto had winterbanden op de velgen. Logisch in de winter. Bij Smeets aangegeven dat de zomerbanden ook mee moeten naar de leasemaatschappij. Dit hebben ze verzuimd, dus leasemaatschappij stuurt mij een factuur van 870 euro. Dus voor 4 jaar oude zomerbanden (zonder velg!!!) moet ik bijna 900 euro betalen. Smeets en Mercedes Financial Services houden me maandenlang aan het lijntje. Dan zonder mij te informeren doen ze een bkr melding. Ik heb onder protest alsnog betaald om de bkr ongedaan te maken. Crimineel, frauduleus. Geen andere woorden voor.

6 mai 2025
Noté 1 sur 5 étoiles

Onvriendelijk,arrogant,recalcitrant, niet klant gericht.

Beste,

Afgelopen vrijdag bij smeest te heerlen geweest, voor een A3 beurt en een geluid in de kofferbak.
De chef monteur had een week van te voren het geluid gehoord en gaf aan dat het een irritant geluid was. Bij het ophalen van de auto op 23 mei hadden ze geen geluid gehoord,vreemd toch, ik vroeg naar de chef monteur maar die werkte niet op vrijdag, ik vroeg naar de manager toen werd ik mij toch afgesnauwd, de balie medewerker bleek ook de manager te zijn, deze man toonde totaal geen klantvriendelijkheid, heel arrogant, recalcitrant, smeets heerlen is alleen uit op cashen, totaal niet professioneel. Dus nooit meer Smeets geef ons maar Louuman.

23 mai 2025

middeleeuwse klantbeleving

Ik neem u even mee in de wijze waarop Smeets-Mercedes te Heerlen zich in het premiumsegment van de markt nu werkelijk profileert. Dat Smeets begin dit jaar het certificaat uitgereikt kreeg door het Instituut voor Duurzame Mobiliteit (IvDM) schiet mij in het verkeerde keelgat. Immers, de vraag werpt zich op hoe het dan mogelijk is dat dit certificaat aan de muur hangt van een bedrijf, dat zich in de praktijk ver weg beweegt van de daarin opgenomen doelstellingen. Ik sluit mij dan ook graag bij de kritiek alhier aan, ook in de wetenschap dat het IvDM meeleest en zij dergelijke certificaten wellicht niet nog eens willen afgeven voor een klantbenadering die je eerder verwacht in een bananenrepubliek. Smeets werd namelijk onlangs door mij aangesproken op een door haar gemaakte fout tijdens de APK-keuring, die zij thans tracht onder het tapijt te vegen en de schade op mij af te wentelen. De tactiek die Smeets hierbij hanteert, rechtvaardigt het certificaat generlei wijze, want ze zijn niet eens bereid het gesprek aan te gaan om een en ander netjes op te lossen. Smeets kiest ervoor totaal nergens op te reageren en me te laten barsten, letterlijk! Al 2 maanden lang staat mijn auto bij hen ergens in een hoek! Lees ik toch op haar site dat “Smeets Autogroep duurzaam ondernemen in alle facetten van de bedrijfsvoering heeft verankerd" en verderop “…....ook ten aanzien van haar dienstverlening en communicatie". Hoe moet ik dat begrijpen? Het antwoord is simpel: Die GLC-43 AMG die voor mijn naderend pensioen op mijn verlanglijstje stond, zal niet alleen daar niet besteld worden, ik vind dit reden genoeg ook het merk vaarwel te zeggen. De bezoedeling door Smeets geeft mij hiertoe genoeg reden.

1 mai 2025

HOGE KOSTEN / Geen oplossing

Vriendelijke medewerkers, maar verder geen behulpzaamheid om mij verder te helpen behalve tegen een extreem hoge kosten. Alles kost veel geld.
Situatie: Wij hebben een autobedrijf in Oss (NB). Klant van mij strand in Geleen met een kapotte Mercedes E-Vito. Wordt afgesleept naar Geleen op een donderdagavond. 1 week later pas diagnose. Moet een nieuwe elektromotor worden geplaatst, dat was de oplossing! SCHADE 7500 euro. Hoe dan?? Bus is 2019 en heeft slechts 60.000 km gereden. Totaal geen coulance vanuit Mercedes. Blijkt een temperatuursensor te zijn in de elektromotor zeggen ze. Die mogen wij niet open maken stelde de overigens vriendelijke monteur. Dus 1 keuze, nieuwe motor. Dan maak je toch een dikke middelvinger naar je berijders als je als merk pretendeert kwaliteit te verkopen.
Auto opgehaald, en nu naar een specialist gebracht die opnieuw diagnose gaat stellen maar wel al aangeeft eventueel alleen de temp sensor te vervangen. Dat is toch wat een garage/monteur moet proberen: een defect maken i.p.v. meteen een complete elektromotor te vervangen.
Nu moet ik voor 2,5 uur diagnose alsnog 528 euro incl btw betalen, dat is een uurloon van € 175 ex btw per uur!!!! Dit is echt de laatste keer dat ik vertrouw op een Mercedes dealer om iets op te laten lossen. Volgende keer ga ik gewoon zelf weer de auto opslepen. Ik heb hier echt een vervelend gevoel aan overgehouden hoe dit is gegaan.

16 avril 2025
Noté 1 sur 5 étoiles

Exclusiviteit maar met torenhoge kosten.

Ik ben met mijn auto naar Smeets in Heerlen gegaan voor een APK keuring. De auto werd afgekeurd op kentekenverlichting en stofhoes fuseekogel. Bij de reparatieofferte kreeg ik nog andere zaken op de lijst, zoals banden, remblokken en remlicht. Het werd een totaal van € 920,-

Ik was het er niet mee eens en ben naar een andere garage gegaan. Voordat ik daar kwam had ik al zelf de lampjes van de kentekenverlichting en remlicht vervangen. De banden waren gesleten en heb ze toen maar laten vervangen door een ander bedrijf.

De nieuwe garage heeft de auto gekeurd en niets gevonden.

Mijn totale kosten voor lampjes, 2 banden en nieuwe keuring: € 274,-

7 janvier 2025
Avis spontané

Cette entreprise vous appartient ?

Créez un compte gratuit

L’expérience Trustpilot

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus