4,2

3 étoiles
2 étoiles
1 étoile

Noté 5 sur 5 étoiles

Een bedrijf dat een bezoek zeker waard is!

Na een reis van meer dan 2,5 uur bij het bedrijf aangekomen voor de auto die we op het oog hadden. We werden hartelijk ontvangen en kregen de sleutel om in alle rust de auto te bekijken en een proefrit te maken. Er waren wat kleine beschadigingen die ons op de foto's niet waren opgevallen. Voor mij hield het eigenlijk al op, maar de verkoper gaf aan dat hij dat van mij ook wel heel goed kon begrijpen. Zonder dat we er om hebben hoeven vragen, kwam hij met een goed voorstel. Zijn inlevingsvermogen en oplossingsgerichtheid hebben er vervolgens voor gezorgd dat we nu in het bezit zijn van een fijne en mooie auto.
Voor ons een bedrijf waar wij zeker nog eens terug zullen komen!!!

21 mai 2025

Zeer goede service

Zeer goede service! Mijn auto voor een mooie prijs kunnen inruilen voor mijn huidige auto waarvan ik al maanden veel plezier heb.

5 décembre 2024

Fijn bedrijf

Het personeel is erg vriendelijk en behulpzaam. Ze zijn altijd goed bereikbaar en flexibel met betrekking tot afspraken. Ik ben erg tevreden over mijn auto!

14 juin 2024
Noté 2 sur 5 étoiles

Service achteraf laat te wensen over…

Wij hebben een leuke Mini Clubman S bij Smit Automobielen gekocht. Direct na de proefrit merkten wij op dat de ophanging erg kraakte en nog een paar kleine puntjes, deze zouden worden verholpen wanneer de auto afgeleverd zou worden, inclusief onderhoudsbeurt en nieuwe APK, goed contact met de betreffende verkoper. Nadat wij de auto hadden opgehaald constateerden wij dat het gekraak in z’n geheel niet verdwenen was. Ons voorstel op de auto een diagnose te laten uitvoeren door een Mini/BMW specialist te laten uitvoeren werd niet gehonoreerd. Wij konden terug komen om het te laten verhelpen bij een garage waarmee Smit Automobielen samenwerkt, auto gebracht, ter horen gekregen: is Mini eigen en het was dus nog niet verholpen. Vervolgens mocht de auto naar de garage welke aan het pand van Smit Automobielen vast zit worden gebracht, ook deze zag het euvel niet. Contact met de betreffende verkoper is, sinds aflevering, louter nog telefonisch geweest en was nergens te bekennen toen wij de auto brachten of ophaalden, erg frappant.
Zelf vervolgens naar de Mini/BMW specialist gereden, auto op de brug en meteen kwam het euvel aan het licht, wellicht was men bang dat binnen de garantietermijn van 3 maanden extra kosten gemaakt zouden moeten worden.

Dit aan de verkoper gemeld, deze heeft niet meer gereageerd, erg teleurstellend, dit nadat voor en tijdens de verkoop van de auto het contact zeer goed was met een snelle respons tijd

Al met al, leuke auto maar service laat zeker te wensen over..

15 juin 2023
Avis spontané

Cette entreprise vous appartient ?

Créez un compte gratuit

L’expérience Trustpilot

En savoir plus sur les différents types d'avis.

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus