Gudhjem Røgeri Avis 113

TrustScore 1.5 sur 5

1,7

Bestilte Sol over Gudhjem, de havde mindst stået på køl fra dagen før, slatne radiser og purløg og kedelig sild. Rødspættefileter og pommes fritterne havde fået så meget salt at barnebarnet ikke kunne... Voir plus

Desværre en kedelig oplevelse. Har været der år tilbage, hvor det var en udmærket buffet. Maden nu smager som sådan ok, men der er et ringe udvalg. Personalet er venlige, men virkelig kedeligt udval... Voir plus

Det var en kedelig omgang, lidt cafeteria agtigt. Maden var ok, men ikke noget der er værd at køre efter. Personalet var venlige og imødekommende.

Desværre fik mad madoplevelsen en kedelig konsekvens, da to i familien måtte døje med en madforgiftning i 2 dage. Der skulle hentes smertemedicin i Rønne. Ærgerligt, for stedet er ellers hyggelig... Voir plus

1,7

Mauvais

TrustScore 1.5 sur 5

Nedladende betjening

Nedladende betjening. Måtte selv gå om i "baren" og sige "undskyld"? For at blive taget imod. Bad om isterninger og citron i vores cola. Vi har ikke is og citron til cola, fik vi at vide. Hele "fiskebuffeten" var dog anrettet på lutter isterninger og der var masser af citronbåde, på selvsamme buffet, så undrer os, at dette ikke var muligt, i en cola til 48.-
Buffeten var en stor skuffelse. Sild, sild og sild... færdigkøbt kartoffelsalat. Pil selv rejer, men ingen færdigpillede og ingen muslinger af nogen art. Røget makrel i tomat, men ikke hverken røget ål eller røget makrel, som vi havde glædet os til, med røræg og purløg. Fiskefileter, som ihverfald ikke var friske, men købt færdigpanerede og smidt i friture. Tvivler også stærkt på, at remouladen var hjemmelavet, som jeg havde enforventning om. Knastørt formbrød, som smagte "støvet"
Tallerkener og bestik skulle sættes af på en reol udenfor. Tilsynladende havde vi sat tallerkenerne det forkerte sted, for de blev demonstrativt knaldet ned i en anden stak tallerkner, som stod nede under.
Så fik jeg nok og vi rejste os og gik! Jeg har tinitus og det efterlod en timelang hyletone i mine ører.
Anbefaler absolut ikke.... og vi havde sådan set frem til, at runde ferien af, men god mad på det lokale røgeri.

16 juin 2021

Under lavmålet af kvalitet af “Sol over Gudhjem”…

Kvaliteten af vores “Sol over Gudhjem” er dårligere år for år. Serveringen fra disken var kedelig og fisken så uspændende ud. Smagen var “tør” og smagte som om silden var røget ugen før. Prisen på 70 kr. var direkte alt for høj i forhold til kvaliteten. Prøv at finde et andet røgeri eller restaurant som servere “Bornholms nationalret”

12 juin 2021

Det mest elendige fisk vi nogensinde…

Det mest elendige fisk vi nogensinde har oplevet.
Varmrøget laksesalat m stor brune klumper i, vindtør fiskefilet og røget laks, helt igennem en dårlig oplevelse.
Samme oplevelse var vi ude for på røgeriet i Snogebæk .

4 juin 2021

Minus kan ikke gives

Minus kan ikke gives, men det kunne godt være nødvendigt her.
Overhovedet ingen kontrol med coronapas allerede der burde man have forladt stedet. Maden ikke værd at skrive hjem om ret ordinært og kedeligt, nej der kommer vi ikke igen.

14 mai 2021

Skuffende

Skuffende
Det var virkelig skuffende.
Helt igennem ikke pengene værd.
Det kan kun gå fordi det er turister der serveres for. Der er næppe mange gengangere blandt kunderne.
Vi kan kun beklage, at vi ikke tidligere tjekkede trustpilot.
Brug pengene et andet sted i byen. Der er flere som gør det godt.

29 mars 2021

Cafeteria

Fin mad men har da aldrig set så blege fiskefileter., men var noget “Cafeteria” agtig, der var kun nogle meget unge mennesker til at tørre borde af. Man henter selv maden og rydder selv af., fungerede jo egentlig fint nok - Men som sådan ingen service.

9 septembre 2020

Maden var OK

Maden var OK
Med betjeningen - afrydning og
Rengøring af borde var elendig.

Du henter og betaler selv maden i baren.
Og “ bakker selv af”
Det eneste personalet skulle sørge for var at rengøre og spritte borde af.
Inden næste kunde.
Og det kneb gevaldig, for de unge afrydere, indtil vi tog en alvorlig snak med en af dem😡
Slet ikke godt nok.

23 août 2020

Det var elendig mad

Det var elendig mad, fiskefilet med pommefrites. Fisken forsvandt og var den mest kedelige jeg længe har fået. Pommefrites var hårde, og totalt overproppet på tallerken. Under alt det her kaos skal jeg lede efter remouladen som slet ikke passer til mængden af pommefrites man får. Ikke pengene værd, tag på almindelige pizzaer og få bedre fiskefilet.

18 août 2020

Maden var kold

Maden var kold, pomfritterne sten hårde, da vi fik en ny omgang, var det blot varmet hvilket gjorde pomfritterne endnu hårdere.

6 août 2020

Elendig hygiejne ved buffeten

Tager tilsyneladende ikke Covid-19 situationen alvorligt. Vi kom om aftenen d. 2/8, men gik hurtigt igen. Der står ganske vist et diskret placeret skilt, hvor man “anbefaler” at bruge håndsprit, men det er intet krav, og så er det jo intet værd. Ingen plasthandsker i syne. Resultatet er, at alle dem vi observerede i løbet af de minutter vi var der, gik direkte hen til buffeten uden at bruge håndsprit, og brugte de skeer, der var stukket ned i maden. Intet personale, der holdt opsyn. Under al kritik. Vi kørte til et andet af øens røgerier, hvor hygiejnen bliver taget helt anderledes alvorligt.

3 août 2020

Turistfælde af værste skuffe

Turistfælde af værste skuffe. Ringe cafeteriemad. Deres koldrøget laks smattede ud, når man lagde en gaffel oven på den. Uspiselig, som det tørre stykke toastbrød der fulgte med. Sol over Gudhjem var ligeledes en kæmpe skuffelse. Smagsløst og sørgeligt anrettet. Hold jer langt væk

14 juillet 2020

Cette entreprise vous appartient ?

Créez un compte gratuit