Varit kund i några år nu och har inga som helst anmärkningar. Det är enkelt att beställa, habila priser och alltid välpackat samt snabb leverans. Jag gör mitt egna snus och har testat ett antal... Voir plus
Som en trogen kund sedan september 2013, så håller jag snusfabriken i hög aktning. Har det blivit fel nån gång så har de lösts på bästa sätt. Har haft EN liten incident och den löstes på bästa sätt... Voir plus
Beställde fem dosor Islay Whisky lössnus. När jag öppnade den första så innehöll den portionspåsar. "Lössnus" står angivet på både orderbekräftelsen och följesedeln. Dosorna är de vanliga för lössnu... Voir plus
Förmodligen Sveriges störta utbud av tobak och nikotinprodukter. Allt från snus, vape, cigarrer, cigaretter, produkter för att göra eget snus och mycket mer. Hjärtligt välkommen in till oss på Snusfabriken.com
Ekeberga 113, 365 44, Kosta, Suède
A répondu à 72 % de ses avis négatifs
Répond généralement dans un délai de 24 heures
Bra utbud och lätt och bekvämt att beställa från.
Stort utbud, bra priser. Det enda jag saknar är den enkla funktionen att "söka på smak" med en knapp.

Réponse : Snusfabriken
Beställer alltid från Snusfabriken om de har ”mina” varor inne. Alltid snabb leverans, bra förpackat och jag älskar att de alltid lägger med en liten godisbit eller en produkt att testa!

Réponse : Snusfabriken
Har köpt i flera år och har aldrig misslyckas att få bra resultat. Enligt mig är kungsnus bättre än köpsnus

Réponse : Snusfabriken
Älskar videon efter beställning. Är säker på att jag kommer vara nöjd! ❤

Réponse : Snusfabriken
Alltid superkvalitet, Alltid enkelt att beställa och snabba leveranser.

Réponse : Snusfabriken
Har haft EN liten incident och den löstes på bästa sätt, inget som snusfabriken kunnat göra annorlunda, i det fallet.

Réponse : Snusfabriken
Vill inte klaga för ni är alltid snabba och så gillar jag att beställa från er. Men nu när jag skulle beställa fick jag börja om för klarna kom upp trots att jag valde Swish. Sen vet jag inte vad som hänt men innan kom det upp leverans ställe. Nu står det bara postnord.

Réponse : Snusfabriken
Snabbt, smidigt och enkelt! Bra priser & utbud. Har aldrig blivit besviken under alla mina år som kund..

Réponse : Snusfabriken
Varit kund i några år nu och har inga som helst anmärkningar.
Jag gör mitt egna snus och har testat ett antal produkter sedan 2010. De paketen jag får här är de som kommer med de bästa grundrecepten. Tom såpass så att de är de enda som jag aldrig behövt justera på något vis.

Réponse : Snusfabriken
Otroligt simpelt att beställa ifrån, bra beskrivningar av produkter och bra priser!

Réponse : Snusfabriken
Jag fick tag på samtliga cigarrer och cigariller jag ville ha, tack vare det mycket stora sortimentet.
Jag har handlat här tidigare, och jag har alltid blivit supernöjd!