Banner for Söderberg & Partners Danmark

Söderberg & Partners Danmark Avis 5 173

TrustScore 5 sur 5

4,8

Lisez les avis des autres

Noté 5 sur 5 étoiles

Jeg havde et møde med Emma, idet min arbejdsgiver havde besluttet at skifte pensionsselskab og Söderberg & Partners Danmark var hyret ind til rådgivning af dette. Hun gjorde det fantastisk. Jeg fors... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Jacob was very knowledgeable, answering all my questions and advising me in the best way it could be. He's also was very patient with my many questions so the session went very well and very informati... Voir plus

Noté 4 sur 5 étoiles

I takt med at vi har skiftet firmapension, så blev Söderberg & Partners tlknyttet som rådgivere. Rådgiveren jeg fik var virkelig god og kunne hjælpe med de fleste spørgsmål. Eneste spørgsmål jeg god... Voir plus

L'entreprise a répondu

Noté 5 sur 5 étoiles

De er let at få kontakt, og der er hurtig respons når man henvender sig - også hvis de skal undersøge særlige forhold, er der hurtigt svar tilbage. Venligt personale der giver svar som er forståeligt.... Voir plus

L'entreprise a répondu

5. Entreprise de gestion des fonds
  6. Consultant en pension de retraite

À propos de Söderberg & Partners Danmark

Écrit par l'entreprise

Söderberg & Partners Danmark rådgiver virksomheder inden for firmapension og erhvervsforsikring.

Som uafhængige mæglere hjælper vi virksomheder med at finde de rigtige løsninger inden for firmapension og erhvervsforsikring tilpasset og skræddersyet til virksomhedens individuelle ønsker og behov.

Vi er stolte af at have opnået en imponerende Trustpilot-score på 4,8, takket være vores fantastiske kunder. Jeres tillid og støtte betyder alt for os, og vi arbejder hver dag for at leve op til jeres forventninger.

Vi er modige

Écrit par l'entreprise

Vi er ansvarlige
Vi er hjælpsomme
Vi har drive

Vores kundeløfter

Vores rådgivning er analytisk, personlig og transparent.

Det skyldes, at vi tror på værdien af at tænke anderledes og konstant udfordre, ændre og udvikle den traditionelle måde at yde forsikrings- og pensionsrådgivning på.

Coordonnées de contact

Uafhængig rådgivning

Vi skræddersyr din virksomheds erhvervsforsikring og firmapension

4,8

3 étoiles
2 étoiles
1 étoile

A répondu à 96 % de ses avis négatifs

Répond généralement dans un délai d'une semaine

God og prof rådgivning.

God og prof rådgivning.

17 février 2026

Hej Johnnie,

Tusind tak for din flotte anmeldelse, den sætter vi stor pris på.

Vi er glade for at høre, at du oplevede rådgivningen som både god og professionel.

Du er altid meget velkommen til at kontakte os, hvis du har spørgsmål, eller der er noget, vi kan hjælpe dig med.

Noté 4 sur 5 étoiles

Meget flink og venlig medarbejder

Meget flink og venlig medarbejder mødte op, mødet forløb rigtig fint og han gav sig god tid til forklaringer og mine spørgsmål
Han var velforberedt og jeg fik et godt overblik med hjælp fra hans grafer m.m. som jeg kunne fremvise.

17 février 2026

Hej Anette,

Mange tak for din fine anmeldelse.

Det glæder os at høre, at du oplevede mødet som både behageligt og grundigt, og at din rådgiver var velforberedt og tog sig god tid til dine spørgsmål. Vi er også glade for, at materialet og graferne gav dig et godt og brugbart overblik.

Tak fordi du tog dig tid til at dele din oplevelse.

Noté 5 sur 5 étoiles

Kompetent rådgivning effektiv og…

Kompetent rådgivning effektiv og behagelig samtale

16 février 2026

Hej Tina,

Tusind tak for din flotte anmeldelse – det sætter vi stor pris på.

Det glæder os at høre, at du oplevede rådgivningen som kompetent, effektiv og samtidig havde en behagelig samtale.

Noté 5 sur 5 étoiles

Jeg oplevede en kompetent rådgivning.

Jeg oplevede en kompetent rådgivning.

Hej Ole,
Det er vi rigtig glade for, at du synes 😃Tusind tak for de rosende ord og fem stjerner.

Rigtig god vejledning

Rigtig god vejledning

16 février 2026

Hej Klaus,
Mange tak for din anmeldelse - vi er glade for, at du har haft en god oplevelse.

Noté 4 sur 5 étoiles

God samtale og rar viden for noget jeg…

God samtale og rar viden for noget jeg ikke var klar over

Hej Susanne,
Vi er rigtig glade for at læse din anmeldelse. Tusind tak for de flotte ord - dem sætter vi stor pris på.

Endelig fik jeg styr

Endelig fik jeg styr, på min pensionsopsparing

Forklaring i de små detajer, og i et sprog jeg forstår.
Gode råd, så jeg fik noget at tænke over.
Flere forsekllige forslag til hvordan jeg adminsterer pensionen
OG de vender tilbage på henvendelser

9 février 2026

Hej Dorthe,
Mange tak for din positive anmeldelse! Vi er glade for at høre, at du har haft en god oplevelse med vores rådgivning, og at du fandt det både klarsynet, effektivt og informativt. Det betyder meget for os, at du sætter pris på vores løsninger og den venlige behandling, du modtog.

God gennemgang

God gennemgang, rolig og velformuleret.

9 février 2026

Hej Erik,
Vi er rigtig glade for at læse, at du har fået sober og objektiv rådgivning. Tak for at dele din gode oplevelse her.

Hej Lars,
Vi er glade for, at du har modtaget god behandling vedrørende din pensionsrådgivning, og at din rådgiver har gennemgået informationen med dig grundigt. Mange tak for din anmeldelse.

Personlig snak

Personlig snak, med en god rådgiver, der rådgiver med øjne " udefra"

Hej Jan,

Kort og slagkraftig

Jeg oplevede en særdeles professionel og kompetent rådgivning. Dialogen var personlig, nærværende og tog udgangspunkt i mine konkrete behov. Der blev stillet relevante spørgsmål, og jeg følte mig både lyttet til og forstået gennem hele processen.

Hej Katja,
Vi er rigtig glade for, at du har taget dig tid til at dele din oplevelse af os. Tusind tak for din tid og den flotte anmeldelse😃

Noté 5 sur 5 étoiles

Super godt møde med pensionsrådgiver…

Super godt møde med pensionsrådgiver der lyttede og forklarede komplekse forhold på en forståelig måde. Jeg gik derfra med et langt bedre overblik og en klar plan for fremtiden

Hej Flemming,
Vi er rigtig glade for at læse, at du er tilfreds med den rådgivning, du har fået, og at din rådgiver har været god til at formidle information omkring din pensionsordning på en letforståelig måde. Tak for at dele din gode oplevelse her.

Noté 3 sur 5 étoiles

Arbejdsgiver-pension

Der er som sådan ikke noget i vejen med Söderberg & Partners. De kan være lige så gode som alle andre. men at man via sin arbejdsplads i 2026 ikke har frit pensionsvalg og selv kan bestemme hvem man vil have til at administrere sin ordning er mig en gåde !
Samtidig med at det er Danica produkter der tilbydes så ser jeg det som et ekstra led i mine pension omkostninger.

20 janvier 2026

Hej Thomas,

Tak for din anmeldelse og for at dele dine tanker.

Vi forstår godt din undren i forhold til frit pensionsvalg. En arbejdsgiver har dog mulighed for at etablere en obligatorisk pensionsordning for alle medarbejdere. Formålet er typisk at sikre ensartede vilkår og adgang til dækninger og priser, som ofte er mere fordelagtige, end hvis man selv skulle ud og etablere en privat ordning.

Når et bestemt selskab vælges – i dette tilfælde produkter fra Danica – sker det som udgangspunkt på baggrund af en analyse af markedet, hvor arbejdsgiver har vurderet, hvilken løsning der samlet set passer bedst til medarbejdergruppen. Söderberg & Partners fungerer som rådgiver og administrator, men selve pensions- og forsikringsprodukterne leveres af pensionsselskabet.

Vi har fuld forståelse for, at pensionsomkostninger er et vigtigt parameter, og du er meget velkommen til at tage fat i os, hvis du ønsker en gennemgang af din ordning og de konkrete omkostninger – så vi kan sikre fuld gennemsigtighed.

Solid pensionsrådgivning

I takt med at vi har skiftet firmapension, så blev
Söderberg & Partners tlknyttet som rådgivere. Rådgiveren jeg fik var virkelig god og kunne hjælpe med de fleste spørgsmål. Eneste spørgsmål jeg godt kunne have ønsket mere information om, var hvilken type selskaber, der lå under de forskellige investeringsprofiler, som vores nye pensionsselskab kunne tilbyde. Ellers var jeg godt tilfreds :)

5 février 2026

Hej Anders

Mange tak for din fine anmeldelse og for de 4 stjerner – det sætter vi stor pris på.

Det glæder os at høre, at du oplevede rådgivningen som virkelig god, og at du fik svar på langt de fleste af dine spørgsmål.

Vi forstår samtidig godt dit ønske om mere specifik information om, hvilke typer selskaber der indgår i de enkelte investeringsprofiler. Der er forskel på, hvor detaljeret information de forskellige pensionsselskaber stiller til rådighed om de underliggende fonde, og i dette tilfælde er informationsniveauet mere overordnet, end det eksempelvis er hos nogle andre selskaber.

Tak for din konstruktive feedback – den tager vi med os.

Rigtig god rådgivning

Mega sød og professionel mensker!

12 février 2026

Hej Maria,

Hej Ole,
Det glæder os, at du er tilfreds med den service, du har modtaget. Tak for din fine anmeldelse.

God rådgivning

God rådgivning

4 février 2026

Hej Jens Henrik,

Noté 4 sur 5 étoiles

Fin rådgivning ifb. skift af pensionsselskab

Fik rigtig fin rådgivning ifb. skift af pensionsselskab, som min arbejdsgiver har valgt.
De fremstår rimelig neutrale, men snakker meget ind i fordelene der er ved at lave et skifte - og nævner ikke andre muligheder end det selskab ens arbejdsgiver har valgt at skifte til - eller andre muligheder.

Kære Thomas,

Mange tak for din anmeldelse og for de 4 stjerner – det sætter vi stor pris på.

Vi er glade for, at du oplevede rådgivningen som god i forbindelse med skiftet af pensionsselskab. Samtidig forstår vi din pointe omkring neutralitet og ønsket om at få belyst flere muligheder.

Når en virksomhed indgår en pensionsaftale på vegne af sine medarbejdere, bliver der typisk forhandlet særlige vilkår på plads – herunder omkostninger, forsikringspriser og helbredsbetingelser. Vores rolle som mæglere er uvildigt at rådgive om den konkrete firmapensionsaftale, der er stillet til rådighed, og at tydeliggøre forskellen mellem en individuel ordning og en kollektiv aftale med forhandlede vilkår.

Det er korrekt, at man altid har mulighed for selv at etablere en individuel pensionsordning. I de fleste tilfælde vil vilkår og priser dog være anderledes end i en kollektiv aftale. Vi tager din feedback med os og vil have fokus på at være endnu tydeligere omkring de valgmuligheder, der findes, så rådgivningen opleves så gennemsigtig og balanceret som muligt.

Tak fordi du tog dig tid til at dele din oplevelse.

Behagelig samtale

Den pågældende medarbejder var god til at overlevere og gøre alt forståeligt og håndgribeligt. Venligst gemyt.

4 février 2026

Hej Rune,
Vi er rigtig glade for at læse, at du har fået sober og forståelig rådgivning. Tak for at dele din gode oplevelse her.

Super konsulent

Super konsulent, der med rolig hånd guidede mig igennem de forskellige beslutninger.

10 février 2026

Hej Dirch,

L’expérience Trustpilot

En savoir plus sur les différents types d'avis.

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus