Sølund huse havde gode tilbud på brænde forår 26. Vi fik leveret 2 brændetårne af den sødeste og mest hjælpsomme chauffør . 20.02 2026. Vi vil gerne anbefale Sølund huse for de gode priser og meget... Voir plus
Lisez les avis des autres
Pavalion projekt. (den dyre model) Montage vejledning er desideret dårlig. Mål på gulv passer ikke Der mangler karme ind. Dør hul meget lav, 1,69m Tårnhul: det kan regne ind ved slag regn. Sid... Voir plus
L'entreprise a répondu
Vi modtog i sommeren 2025 et rigtig fint legehus i modellen “Lille Otto”. Vi er rigtig tilfredse med legehuset og ungerne elsker at lege i det. Eneste forlag til optimering kunne være at døren... Voir plus
À propos de l'entreprise
- Fourisseur de construction de jardin
- Cabine de camping
- Logements témoins
- Fournisseur d'équipement pour terrains de jeu
- Constructeur d'abris de jardin
Informations provenant de diverses sources externes
Sølund Huse er en online og fysisk forretning med udstilling og salg af havehuse, pavilloner, garager, legehuse, redskabshuse mm. Sølund Huse har I alt over 50 huse udstillet. Alle er velkomne store som små"
Coordonnées de contact
Overby skovvej 3, 8732, Hovedgård, Danemark
- info@solundhuse
- www.solundhuse.dk
A répondu à 87 % de ses avis négatifs
Répond généralement dans un délai d'un mois
Købte legehus ved Sølund huse - aldrig igen!
Vi købte legehus ved Sølund huse i marts - og vi køber aldrig noget fra Sølund Huse igen!
Produkterne kan være nok så fine men så snart der er det mindste bøvl og man skal bruge hjælp er der lukket.
Først var der lidt forvirring da deres sælgere kom med forskellige svar på de samme spørgsmål, bl.a. spurgte vi angående taget fordi der er kviste på. Den ene sagde at man selv kunne bestemme om der skulle være hul i taget eller ej og den anden sagde at der var lavet hul til at sætte dem på.
Vi modtog det et par uger før vi skulle samle det, da de havde et ekstra på lager.
Dermed stod legehuset – indpakket og ventede godt 3 uger på at blive samlet. Vi fik at vide det var vigtigt det stod indpakket for at beskytte træet mod fugt.
Da vi pakker op lægger vi mærke til at der er nogle brædder der er knækket. Vi tager billeder som dokumentation men kan selvfølgelig ikke tage kontakt til firmaet da det er lørdag.
Vi går i gang med at samle det – vi er fire personer. Først var der et kæmpe arbejde med at sortere alt løst træ/skruer - det var et kaos af dele, der stod ikke nr. på noget og manual og materialeliste fandt vi først i bunden af pakken.
Det viser sig at de ødelagte brædder er gulvbrædder.
Vi hyrer en tømrer og heldigvis kan han hjælpe så det kan bruges. Da han starter på væggene er bagvæggens moduler samlet forkert fra fabrikken, så spærene til taget ikke kan sættes på. Han må købe special værktøj for at kunne skille delene ad og sætte dem rigtigt sammen igen.
Da det er klaret og han skal sætte spærene op - denne gang på forsiden, er disse ikke lange nok til, at nå ud til væggene og der må laves lappeløsning med klodser.
Vi har på dette tidspunkt både ringet og sendt mail med billeder og forklaring til Sølund Huse.
Vi hører ikke noget før onsdag hvor de beder os om en del dokumentation: billeder fra forskellige afstande og vinkler, billeder af de forskellige dele, samt en masse koder fra materialelisten, da de mente vi havde samlet det med de forkerte dele - det havde vi ikke. Tømreren har gjort det rigtigt. Herefter hører vi ikke noget før 3 dage efter påske.
Vi får at vide de ikke kan hjælpe med noget da vi 1) ikke skrev med det samme vi modtog huset (vi fik at vide det var vigtigt det var indpakket til det skulle samles - dermed kunne vi ikke opdage problemer før vi skulle samle det)
2) har prøvet at fikse fejlene selv og ikke har ventet på at de vendte tilbage.
Skulle vi have ventet på deres respons var huset ikke samlet endnu! Hvis vi skulle være stoppet ved hver enkelt fejl (som vi blev bedt om efterfølgende); gulvet, væggene, spærene - ville der være gået over en uge med bare at få svar på hver fejl.
Skulle vi have ventet på reservedele fra fabrikken, ville vi ikke have fået dem før om en måned.
Fra Sølund Huse er der ingen hjælp at hente. Alt bliver afvist fordi vi har fået hjælp til, at få det fikset så det kan samles og for at overholde den tidsramme vi havde. Ifølge deres hjemmeside tager det to mand to dage og vi har været fire mand i to dage samt tre dage med en tømrer for at det blev færdigt.
Da vi beder om en symbolsk kompensation som anerkendelse for vores problemer bliver vi blankt afvist.
Ikke engang en spand maling vil de give.
Vi har købt et legehus for over 15.000 kr. og valgt tilvalgspakker (maling, postkasse, tagshingles) og der er hverken hjælp at hente da vi har samlet udenfor deres åbningstid (de holder lukket fra middag pr. telefon alle hverdage og selvfølgelig helt lukket i weekend/helligdag) eller nogen form for kompensation.
De er klar over at vi ikke anser den behandling for god og ordentlig kundeservice men vi anbefaler aldrig at købe noget fra Sølund Huse.
(Efterfølgende har vi opdaget at legehuset, “Maria” kan købes ved Silvan og Bauhaus - Sølund huse har omdøbt det til “lille Alberte” som om det er deres produkt)
\\Tillæg efter svar fra Sølund huse:
Sjovt så hurtigt der kan komme svar her, men ikke på mail - endda udenfor åbningstid.
Væg elementerne er ikke vendt forkert, så ville der være hul rundt ved bunden eller bunden ville være ujævn/ikke passe med midterelementet der er vendt rigtigt, ifølge jeres eget udsagn/manual.
Det ses tydeligt på fremsendte billeder, at den er lige og flugter ind til bunden.
Det er svært at vente på jeres hjælp når der går flere dage mellem svar på mail selvom alt forespurgt er indsendt og man har hyret folk, for at nå sin tidsplan.
Undrer mig over der ikke bliver redegjort for andet men at I hænger jeres hat på den ene ting og skyder skylden på uddannede håndværkere.
Der kan jo godt være fejl ved jeres produkter - det er præcis dette område alle andre har bøvl med.
Man bliver ikke hørt og anerkendt i sine udfordringer efter køb af jeres produkt, men bliver bare tromlet og affejet, uden den mindste forståelse eller anerkendelse.
Det ville klæde jer at tage lidt ansvar og vise lidt imødekommenhed for de kunder der lægger deres penge ved jer.

Réponse : Sølund - Naturens eget håndværk
Fik mit skur leveret til tiden
Fik mit skur leveret til tiden. Den ene spand maling var defekt og der var ingen bøvl med at få pengene retur for den.
Klart svar på diverse spørgmål
Klart svar på diverse spørgmål. Prof.og venlig betjening.
Sølund huse havde gode tilbud på brænde…
Sølund huse havde gode tilbud på brænde forår 26.
Vi vil gerne anbefale Sølund huse for de gode priser og meget strukturede måde at informere og køre brænde ud på.
Mine vare er nu modtaget
Mine vare er nu modtaget, der var en fejl i gps adressen. Både Sølund og vognmand var hurtig til at få varen korrekt leveret stor tak til dem.
Mvh
Jørn Jensen
8300 Odder

Manglende ansvar
Vi har nu for anden gang købt et produkt hos Sølundhuse. Først et legehus og sidst en sauna inkl. Ovn. Desværre er begge, men særligt det sidste køb, gået hen og blevet så dårlig en oplevelse, at vi må sige, at vi på ingen måde kan anbefale noget at handle med det firma. Egentlig er det nogle fine og flotte produkter de sælger, men opstår der udfordringer, problemer hermed, starter alle udfordringer. Bøvl i kontakten, ansvarsfraskrivelse, irritation fra firmaets side og i sidste ende, følelsen at stå alene tilbage uden nogen former for hjælp, er desværre vores oplevelse.
I først omgang er det svært, for ikke at sige, nærmest umuligt, at få dem til at tage ansvar for udfordringer med produktet, fx fejl i døre, materialer m.m.
Sidst har vi en saunaovn der gik i stykker efter kun 2 år og 3 måneder og det eneste Sølundhuse vender retur med er, at den er over to år og derfor ikke deres problem længere. Og de sælger heller ikke ovnen mere, da de har oplevet problemer med disse ovne.
Da vi siger, at vi ikke er interesseret i en ny ovn, men blot at vi deler en smule af udgiften til at lave ovnen eller købe en ny, siger det blot nej, de har ikke længere ansvar for produktet.
Alt i alt køb gerne hos Sølundhuse hvis du alene kigger på produktet, men gør det aldrig, hvis du også ønsker at handle med en firma der tager ansvar og hjælper i tilfælde udfordringer.

Super service ...
Lang, men positiv proces fra tanke til handling - fra første spørgsmål til det sidste, altid hurtige og kompetente svar, som endte op i køb af Mary 8, som til fulde lever op til forventninger om kvalitet og service.
Levering til rigtig husnr. men forkert vej blev rettet op - i en weekend med et smil - ligesom et par andre småmangler (som Sølund ikke var skyld i) også blev hurtigt erstattet med nye u/b.
De 2 rum i Mary 8 har hver sin nøgle (måske også andre modeller), så hvis man lejer sit hus/sommerhus ud, har du det ene rum til private ejendele.
@Sølund, det bør I informere om ;)
Stor ros til Sølund - anbefaler gerne :-)

Réponse : Sølund - Naturens eget håndværk
Sølund Huse gav god guidning i telefonen forud for vores køb. Og da vi besøgte stedet, så fik vi også god service med nyttig information, som hjalp os forud for købet og byggeprocessen :-)

Réponse : Sølund - Naturens eget håndværk
Vi har købt en havepavillon "Lotte"
Vi har købt en havepavillon "Lotte". Håndværket og materialerne er af super kvalitet og alt hvad man skal bruge er leveret med i pakken.

Flot hus og god service
Købte Maggi3.
Super flot hus. Jeg oplevede en god kvalitet. Og levering 🚚 i aftalt uge så det passede med det kom lige før min bygge ferie.
Nemt alt er med i pakken. Der var glemt en samlevejledning men fik jeg med det samme på mail efter kontakt til Sølundhuse.
Jeg syntes det er flot at give en farveløs træbeskyttelse indvend.

Pavalion projekt
Pavalion projekt. (den dyre model)
Montage vejledning er desideret dårlig.
Mål på gulv passer ikke
Der mangler karme ind.
Dør hul meget lav, 1,69m
Tårnhul: det kan regne ind ved slag regn.
Side stykker ved 8 kant for lave, måtte byttes.
Ved lev. af palle, lagde det første der skulle bruges midt inde på palle, så alt skule pakkes ud.
Måtte meget tid på at overbevise savværket om problemerne, trods der er sendt mange billeder.

Vi har modtaget skuret Kasper
Vi har modtaget skuret Kasper, med lounge område. Vi glæder os til at få det sat op. Bestilling og levering har været upåklagelig og vi handler gerne ved Sølund igen☺️

Satte et Mary 7 redskabsskur sommer 2025
Købte et Mary 7 redskabsskur sidste sommer og satte det op sammen med min søn med det samme. Skuret er godt designet og super nemt at samle når bundrammen er på plads og i vater. Tag shingles giver en flot finish. Dog er træet noget frisk og med højt fugtindhold når det leveres så vil anbefale at lade det tørre lidt for at mindske krymp efter opsætning. Desuden skal man undlade at bruge de medfølgende karmskruer da de er af dårlig kvalitet. Men vi er super glade for skuret og skulle have købt det forlængst.

Réponse : Sølund - Naturens eget håndværk
Hytten blev leveret til tiden og alle…
Hytten blev leveret til tiden og alle ting var til stede, så det var let at bygge hytten op.

Fint legehus model “Lille Otto “
Eneste forlag til optimering kunne være at døren var højere, da der 20-30 cm op til vindfanget og man skal bukke sig meget for at komme ind (også vores datter på 6 år).
En anden kommentar er at de “2 dage 2 mand” på at samle og male legehuset, er meget urealistisk. Med de mange beskæringer var maleopgaven et kæmpe arbejde.

L’expérience Trustpilot
En savoir plus sur les différents types d'avis.