Lav klare aftaler!
Vær opmærksom, hvis I skal benytte jer af deres services. Lav helt klare aftaler om tid og ikke mindst pris.
Aftaler om besøg udsættes... ventetid mellem hvert besøg. Det har taget os flere måneder fra første gang vi henvendte os, til "skidtet" virkede.
Som inst. har vi købt en projektor, som vi selv vælger at sætte op. Opsætningsmanualen følges mange gange til punkt og prikke, men vi når til et punkt, hvor vi ikke kan komme videre.
Vi har oplevet besøg af 3-4 teknikere der ikke vidste, hvad der skulle gøres. De når til samme punkt som os.
Hver tekniker havde en ny begrundelse for at det ikke virkede. Pladen var forkert, en ny blev indkøbt - uden at det kom til at virke. Ledningerne skulle gå en anden vej, da de kunne udstråle magnetisme, de hænger stadig som vi satte dem op. En mente at kameraet var i stykker....
Alt det vi selv har sat op, sidder som det hele tiden har gjort, ikke så meget som en ledning er blevet flyttet, men projektoren er til sidst blevet skiftet, uden beregning.
Får efterfølgende 2 regninger på tilsammen 14.100,00 kr. for teknikerbesøg og kørsel.
Vi synes det meget at skulle betale for teknikerbesøg og kørsel alene, så vi gør indsigelser. Har fået følgende begrundelse på, I vores øjne, store regning.
"Det er fordi I ikke havde lavet serviceaftale". "Det skyldes I selv har fået nogen til at sætte projektoren op og at det var blevet gjort forkert og det hele skulle laves om igen".. igen: DER ER IKKE NOGET DER ER LAVET OM IGEN,ALT SIDDER SOM DET HELE TIDEN HAR GJORT.
Summa summarum, vores projektor virker nu. Det har så kostet os 3000,00 kr. til ny tavle, samt 14.100,00 kr. for teknikerbesøg og kørselspenge. Alt i alt blev vores projektor-eventyr dobbelt så dyrt end vi regnede med. Så få helt klare aftaler!