ING doorlopende reisverzekering catostrofe
Mijn zus heeft (net als ik) een doorlopende Reisverzekering bij de ING bank. SOSinternational.nl is het uitvoerende bedrijf, (dat bij deze verzekering), bij ongevallen de hulp moet leveren. (dus niet sosinternational.com, waar veel mensen per abuis in het Nederlands hun klachten over sosinternational.nl neerschrijven. Het werkelijke aantal klachten over sosinternational.nl is dus veel groter dan u hier bij deze reviews ziet staan). Mijn klacht is, dat mijn zus in Duitsland in het ziekenhuis terecht kwam, en daar helemaal alleen was. Ik wilde haar gaan bezoeken ter ondersteuning, en wilde bevestiging (van sosinternational.nl), dat de kosten van mijn reis en verblijf door hen betaald zouden worden. 2 dagen lang kreeg ik mensen aan de de telefoon, die mij afwimpelde en zeiden dat anderen daar over gingen. Ik zou terug gebeld worden. Is nooit gebeurd. Mijn zus moest dus ook in haar situatie zelf alle contacten met sosinternational onderhouden, wat niet normaal was in haar conditie. Na een week en allerlei onderzoeken is zij uit het Duitse ziekenhuis ontslagen. Sosinternational wilde echter niet haar repatriëring regelen, ondanks de schriftelijke bevestiging van de arts, dat ze zonder risico vervoerd zou kunnen worden. Uiteindelijk was zij dus verzwakt na een week onderzoeken uit het ziekenhuis ontslagen en belandde zij in de openbare ruimte van het ziekenhuis! Ze moest zelf maar een hotel regelen vertelde sosinternational. Ze moest niet denken dat zij de enige cliënt was. Om lang verhaal kort te houden. Familie heeft 's nachts 600 kilometer gereden om haar naar huis te brengen (en konden zonder slaap aan de nieuwe werkdag beginnen). Ja, de benzine kosten is wel vergoed. Reken even uit hoeveel geld dat de verzekering uitgespaard heeft. Geen bezoek, geen repatriëring. Leuk verdienmodel. Het bedrijf sosinternational.nl bestaat nog maar kort. Het heeft duidelijk niet het ondersteunende netwerk dat bij zo'n hulp organisatie komt kijken, en de medewerkers die ik heb gesproken hebben geen enkele kennis en volmacht om wat dan ook te regelen. Ook duidelijk een gebrek aan gekwalificeerd personeel. Van ING denk je dan, dat ze een betrouwbaar product leveren. Nee dus. Ook kan ik op basis van ervaring met een andere pechhulp organisatie zeggen, die wel alles netjes regelde en competent was, dit sosinternation.nl eigenlijk als bedrijf gediskwalificeerd zou moeten worden. Zie ook vele andere reacties, zowel hier als de Nederlandse reacties bij sosinternational.com die ook voor ....nl bedoeld zijn). ps. Ik heb mijn doorlopende reisverzekering bij ING opgeheven.