Supporten hjäplte till och jag kunde lösa installationsproblemet och även via telefonsamtal som jag fick hjälp av :-) Installationsanvisningar skulle varit bättre men via supporten löste sig och de... Voir plus
Snabb leverans och ett plus att grejerna kom färdigmonterade. Maken som är rörmokare var positivt överraskad över kvalitén och hävdar att detta känns mer ordentligt byggt än liknande produkter från me... Voir plus
- Rénovateur de salle de bains
- Magasin de lits
- Magasin de meubles de chambre à coucher
- Magasin de mobilier de jardin
- Magasin de jacuzzi
- Magasin d'ameublement d'extérieur
À propos de SparMax Sverige
Vårt samarbete med PostNord, i kombination med våra egna expressförare innebär att vi kan erbjuda dig den snabbaste leveransen!
Massor för pengarna!
SparMax arbetar ständigt för att ge dig som kund det bästa priset. Kvalitetsteamet ser också till att du får bästa kvalitet till lägsta pris. Vårt uppdrag är just detta - att låta dig Spara Max!
Säker e-handel
Hos oss kan du betala direkt med kort, nätbank eller skjuta upp betalningen i upp till 30 dagar med Klarna - helt gratis! Klarna erbjuder också upp till ett års uppskov med betalning.
Verkstedveien 48, 3516, Hønefoss, Norvège
- 042-222080
- salj@sparmax.se
- www.sparmax.se
Demande des avis aux clients
A répondu à 85 % de ses avis négatifs
Répond généralement dans un délai de plus d'un mois
Sparmax med sin kundservice är alldeles utmärkt
Sparmax med sin kundservice är utmärkt! Vi är 2 pensionärer som ringde först och fick tydlig instruktion att vi skulle skriva ett email om vad som hade hänt. Vi gjorde det och det svarades omgående utan krångel eller frågor. Email svaret från Sparmax kändes personligt och med glädje nyheter att de sänder en ny vid nästa transport till Sverige! Även vårt tack togs emot med tid och ett kort svar❣️Vi rekommenderar firman 100%
Utmärkt kundservice
Utmärkt kundservice. Trevlig och kunnig. Jag fick snabbt kontakt och fick svar på mina frågor. Rekommenderas.
Snabbt enkelt att beställa och betala…
Snabbt enkelt att beställa och betala även för en pensionär. 🙂
Gick enkelt beställa fick varorna utan…
Gick enkelt beställa fick varorna utan bekymmer snabb leverans
Smidigt enkelt och verkar vara mycket…
Smidigt enkelt och verkar vara mycket för pengarna 🥳
Köpte bubbelbad Platina
Köpte bubbelbad Platina. Displayen fungerade inte. Missljud I luftpumpen. Företaget hävdar att felet berodde på att det gjordes med fast installation och inte via stickkontakten. Krävde hur många videoklipp som helst för att åtgärda felet som självklart inte var relaterat till den fasta installationen. Nu över 7 månader senare är det fixat. Supporten svarar sent. Ska inte handla något mer ifrån SparMax. Dock gillar jag badkaret.
Bra support före köp
Bra support före köp
Jag ag får hoppas att supporten efter köp är lika bra!
Fick kompensation för en trasig…
Fick kompensation för en trasig soffdyna, det gick snabbt och han var mycket tillmötes gående
Produkten fanns i lager för omgående…
Produkten fanns i lager för omgående leverans.För 900 kr i frakt tycker man att de skulle hålla lev.tiden. 3 dagar blev flera veckor innan leverans.
Skitbra service hjälpsamma och lugna
Skitbra service hjälpsamma och lugna, norska men de gick ändå:)
Snabb feedback via chatfunktionen
Snabb feedback via chatfunktionen. Hjälpsamma. Långsammare återmatning via mail.
Skicka vad som händer med ordern så man…
Skicka vad som händer med ordern så man kan följa den och svara på frågor som skickats in

Réponse de SparMax Sverige
Bra produkt
Bra produkt
Bra och snabb respons vid behov av kontakt
Mycket, mycket nöjd!
Jag har köpt utemöbler vid två tillfällen och jag är supernöjd med allt från beställning, leverans och möbelkvalite'.
Jag ger full pott i mitt omdöme;
10 p av 10 p.
Nu var det bara beställningen som gick…
Nu var det bara beställningen som gick bra och förväntan att vänta på mitt paket 😀