Lisez les avis des autres

Noté 5 sur 5 étoiles

Wat een fijne ervaring bij Stal Doorstap. Ik werd vriendelijk ontvangen voor een proefrit en er werd echt alle tijd genomen. De paarden die (tijdelijk) binnen stonden zagen er allemaal goed uit en... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Wij hebben 4 jaar geleden ons paard starbuck hier gekocht. Zelf hebben wij hem na aankoop de naam Finn gegeven. Elke dag zijn we nog even blij met hem. En zo goed begeleid met de aankoop van Finn.... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

0p en top gelukkig met het paardje van Stal Doorstap.Zeer eerlijke mensen die het paard perfect omschrijven ook makkelijk tot zaken komen met Melanie.De pony is bovenverwachting en super gezond.Netjes... Voir plus

L'entreprise a répondu

Noté 5 sur 5 étoiles

Wij hebben super goede ervaringen met het hele team van stal Doorstap. Onze Mayna is nog 6 weken bij hen gebleven omdat onze nieuwe stal nog niet beschikbaar was. We zijn er meerdere keren geweest en... Voir plus

L'entreprise a répondu

À propos de l'entreprise

1. Pension pour chevaux

Écrit par l'entreprise

Kopen, africhten, verkopen van paarden en pony's op een diervriendelijke manier. Webshop.

Coordonnées de contact

1 étoile

A répondu à 71 % de ses avis négatifs

Répond généralement dans un délai de 2 semaines

Noté 5 sur 5 étoiles

Wij hebben 4 jaar geleden ons paard…

Wij hebben 4 jaar geleden ons paard starbuck hier gekocht.
Zelf hebben wij hem na aankoop de naam Finn gegeven.
Elke dag zijn we nog even blij met hem.
En zo goed begeleid met de aankoop van Finn.
Echt een stal met verstand van paarden en eerlijke handel

27 mai 2026
Noté 5 sur 5 étoiles

Wat een fijne ervaring bij Stal…

De paarden die (tijdelijk) binnen stonden zagen er allemaal goed uit en zijn heel sociaal naar elkaar.

8 mai 2026
Noté 1 sur 5 étoiles

Ik had interesse in een net tweejarige…

Ik had interesse in een net tweejarige pony die geadverteerd stond voor e1750,-. Filmpjes en info opgevraagd. Allemaal prima, wilde een afspraak gaan maken om te komen kijken. Was de pony ineens e4750,- want ze waren deze net tweejarige pony zadelmak gaan maken! Net twee jaar!

24 avril 2025

Enorm fijne accommodatie.

Enorm fijne accommodatie.
Alle faciliteiten zijn aanwezig. De paarden staan lekker 24/7 buiten met onbeperkt hooi.
Ook fijne, eerlijke mensen. Er word goed voor de paarden gezorgd en ze worden op een fijne, juiste manier getraind

12 mars 2026

Paarden worden gecontroleerd…

Paarden worden wekelijks gecontroleerd door een Dierenarts. Dat is wat ik heb gezien. Paarden zien allemaal verzorgd uit. Ze zijn stuk voor stuk in uitmuntende conditie. Dat is wat ik heb gezien toen ik er een tijd kwam.

7 mars 2026

Wir haben 2021 ein Pferd dort gekauft

Wir haben 2021 ein Pferd dort gekauft , welches uns sogar nach D (Sachsen) gebracht wurde. Im Vorfeld Röntgen Bilder, Abstammung usw.
Sehr nett und kompetent.
Das Pferd lebt natürlich immer noch bei uns 🫶

23 février 2026

Geweldige tijd gehad

Geweldige tijd gehad, vriendelijk en gastvrij ontvangen. Absoluut een aanrader om hier eens langs te komen. Bedankt voor de geweldig fijne tijd en gastvrijheid Mel en Den! ❤️❤️❤️

21 février 2026

Réponse de Stal Doorstap

Graag gedaan! Wel iets beter de stal uitmesten voortaan Joeri, er lag zelfs wc papier!

Blij met mijn paardje

Ik heb hier al vele paarden gekocht en altijd naar tevredenheid mijn laatste paard dat ik 8 jaar geleden bij jullie kocht kon ik geen baas meer over.. Ik heb het eerlijk aan Melanie verteld en we zijn samen tot een oplossing gekomen en ingeruild voor een gemakkelijk lief paardje Sissie genaamd hierbij wil ik nog toevoegen als je geen klik met een paard hebt dat je dan niet de schuld moet doorschuiven naar de verkoper.

16 février 2026

Ontzettend bedankt voor deze lieve woorden Ab! Nog heel veel plezier met Sissie

Top stal

Hele fijne ervaringen bij stal Doorstap. Wij komen hier al vele jaren. Vier fijne paarden hebben we van hun. Lieve mensen met een hart voor dieren. Eventuele problemen zijn altijd op te lossen

5 février 2026

Réponse de Stal Doorstap

Ontzettend bedankt voor je lieve woorden Yvonne. Nog heel veel plezier en geluk met de paardjes!

Stal Doorstap is Top !

Stal Doorstap is aan iedereen aan te raden.
Alles ziet er Tiptop uit,en als je vragen hebt,krijg je een eerlijk antwoord terug.
Doordat ik zo verrast was,heb ik mijn nichtje geappt om te zeggen dat zij hier zéker voor een pony moet kijken. Meteen een afspraak gemaakt !

Stal Doorstap is Top !

14 janvier 2026

Beste aankoop ever!

In september heb ik mijn allerliefste Pleun ( 4 jarige fries)bij stal doorstap gekocht . De eigenaren waren vriendelijk en eerlijk. Pleun doet het enorm goed ze heeft een ontzettend lief karakter en nu ze geland is bij ons komt ze helemaal los samen met haar vriendje Rambo. Ze is een schatje. Wij zijn heel tevreden over stal doorstap.

9 janvier 2026
Noté 4 sur 5 étoiles

Toen ik samen met mijn man naar Zundert…

Toen ik samen met mijn man naar Zundert ben gekomen was er echt tijd om naar een geschikt paard te kijken.
Ook het passen van een zadel werd tijd genomen.
Medische rapportage beschikbaar.
Hans heeft het paard helemaal naar centrum van Nederland gebracht.
Alles is nog nieuw maar tot op heden een heel fijn paard

27 octobre 2025

Réponse de Stal Doorstap

Ontzettend fijn om dit te horen. Nog heeeeeel veel geluk met elkaar!

L’expérience Trustpilot

En savoir plus sur les différents types d'avis.

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus