Banner for Stena Line Danmark

Stena Line Danmark Avis 697

TrustScore 3.5 sur 5

3,7

Lisez les avis des autres

Noté 4 sur 5 étoiles

Selve turen var en god oplevelse. Der var ikke mange med færgen, så vi kunne få en rigtig god plads med fin udsigt. Men, maden (ostemad) må siges at være kedelig. Og så ville vi gerne vi kunne få b... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Bestilte billet online, det gik nemt og ved ankomst til Frederikshavn, gik det smertefrit, gennem køen, til ombordkørsel. Selve overfarten gik som ventet. Bare en skam vejret ikke var med, der var tyk... Voir plus

Noté 4 sur 5 étoiles

God morgenmads buffet på Jutlandica. Den færge mangler dog et større legeområde eller biograf. Dejligt med gratis bagage opbevaring. Det var skuffede det ikke var tilfældet på vej hjem med færge Dan... Voir plus

À propos de l'entreprise

1. Compagnie de ferry
  2. Société d'administration portuaire
  3. Terminal

À propos de Stena Line Danmark

Écrit par l'entreprise

Hos Stena Line gør vi det nemt, behageligt og afslappende at rejse over havet. I mere end 60 år har vi forbundet mennesker, steder og oplevelser over hele Europa – sikkert og med omtanke for miljøet.

Uanset om du skal på ferie, forretningsrejse eller besøge familie og venner, kan du glæde dig til komfort fra start til slut. Ombord finder du hyggelige kahytter, god mad, underholdning og plads til at slappe af med udsigt over havet. Rejser du med børn eller kæledyr? Vi har særlige områder, hvor de også kan hvile og lege.

Færger fra Danmark
  • Frederikshavn – Göteborg
  • Grenaa – Halmstad

Godt at vide

Rejser du med bil? Tag så meget bagage med, som der kan være i bilen – uden ekstra gebyr. Fodpassagerer kan tage det med, de kan bære, op til 23 kg pr. genstand.

Om Stena Line

Stena Line er et familieejet svensk rederi med 18 ruter i Nordeuropa. Vi er en af verdens største færgeoperatører og tilbyder sikre, bæredygtige og komfortable rejser over Nordsøen, Østersøen og Det Irske Hav. Vores mål er, at hver rejse skal være nem, behagelig og stressfri.

Book din færgerejse

Besøg www.stenaline.dk for at planlægge din rejse, se sejlplaner og finde vores aktuelle tilbud. Brug Low Fare Finder for at få den bedste pris, eller vælg Flexi eller Premium for ekstra komfort og fleksibilitet.

Coordonnées de contact

2 étoiles
1 étoile

Noté 1 sur 5 étoiles

Ekstremt koldt på færgen

Ekstremt koldt på færgen, sidde område slidt og beskidt, personale der NÆSTEN ikke gider forklare hvad der er i maden, så vi købte ikke noget

20 avril 2026
Noté 4 sur 5 étoiles

Jeg synes det er meget træls at…

Jeg synes det er meget træls at rejsende uden hunde sætter sig i hundeafdelingen, alle gående kommer ind inden os i biler, tit er der ingen plads når vi kommer med vores hunde, synes personalet på færgen skal være obs på det, så vi ikke skal stå og diskutere med disse mennesker, ellers en meget god oplevelse altid

MVH
Ragna Pedersen

14 avril 2026
Noté 5 sur 5 étoiles

Et problemfri rejse med gode muligheder…

Et problemfri rejse med gode muligheder for mad og drikke samt en nattesøvn, der gør klar til fortsætte rejsen.

16 avril 2026

Hej Peter

Mange tak for din anmeldelse.

Vi er glade for at du har haft en god rejse med vores britiske færge, og vi håber, at du snart vælger at rejse med os igen.

Noté 5 sur 5 étoiles

Det var en behagelig sejltur til…

Det var en behagelig sejltur til Gøteborg og retur. God cafeteria og madoplevelse.

16 avril 2026

Hej Mogens

Mange tak for din anmeldelse.

Vi er glade for at du har haft en behagelig tur med god mad, og vi håber på snart at se dig ombord igen.

Noté 3 sur 5 étoiles

Vi er i loungen- synes forplejningen er…

Vi er i loungen- synes forplejningen er faldet en del de sidste år. Prisen og fordelen ved loungen hænger ikke sammen længere.

Hej Jette

Vi beklager, at vores Plus Lounge ikke har levet op til dine forventninger, hvis det en anden gang skulle ske, så er du velkommen til at henvende dig i Guest Service, hvor de måske kan hjælpe dig.

Vi håber, at I alligevel snart vil vælge at rejse med os igen.

Noté 4 sur 5 étoiles

Selve turen var en god oplevelse

Men, maden (ostemad) må siges at være kedelig.
Og så ville vi gerne vi kunne få brugt vores svenske kontanter og ikke kun betaling med kort.😄

Hej Ulrik

Mange tak for din anmeldelse.

Vi er glade for, at I generelt har haft en god tur, også på trods af maden.
Vi håber, at I snart vil vælge at rejse med os igen.

Allt fungerar bra

Hej Petra

Mange tak for din anmeldelse.

Vi er glade for at høre, at du har haft en god oplevelse med os, og vi håber på snart at se dig ombord igen.

sejler til tiden

sejler til tiden, søde hjælpsomt personale

14 avril 2026

Hej Dorthe

Mange tak for din anmeldelse.

Vi er glade for, at du har haft en god oplevelse og fået god service, og vi håber på snart at se dig ombord igen.

Noté 3 sur 5 étoiles

Hej John

Vi beklager, at færgen har været for fyldt for dig, men vi håber, at du alligevel havde en god tur, og at du forhåbentligt snart vil vælge at rejse med os igen.

Det hele virkede fint

Det hele virkede fint og til tiden

9 avril 2026

Hej Jim

Mange tak for din anmeldelse.

Vi er glade for, at du har haft en god oplevelse med os, og vi håber, at vi snart ser dig ombord igen.

Alt gik planmæssigt

Alt gik planmæssigt

7 avril 2026

Hej Klaus

Mange tak for din anmeldelse.

Vi er glade for, at du havde en god tur med os, og vi håber, at du snart vil rejse med os igen.

Færgen gik til tiden

Færgen gik til tiden. Behagelig rejse og god service om bord

9 avril 2026

Hej Lars

Mange tak for din anmeldelse.

Vi er glade for at høre, at du har haft en god rejse med god service, og vi glæder os til forhåbentligt snart at se dig ombord igen.

Noté 1 sur 5 étoiles

Ingen bord, trods reservation

Vi havde bestilt mad og derfor bestilt et bord til hjemrejsen. Det var ikke blevet booket og derfor blev vi sendt i et andet lokale og spise. Efter en times tid, blev vi smidt ud af lokalet og måtte selv finde et andet sted at sidde resten af resten, på trods af vi havde bestilt bord hjemmefra. Personalet var flabet og sagde vi bare kunne sende en mail til selskabet!

6 avril 2026

Hej

Tak for din anmeldelse, vi værdsætter alt feedback.

Vi beklager, at der er sket en fejl i forhold til jeres bordbestilling. Dog kan vi generelt ikke altid garantere, at man kan have samme bord i restauranten under hele sejladsen, da der nogle gange er andre, der skal spise der senere.

Det er rigtigt, at I kunne kontakte os, hvis det er noget, som I føler, at I har behov for at gå videre med.
Dette kan I gøre ved at udfylde en kontaktformular på https://www.stenaline.dk/kundeservice/kontakt-os

Hej Erik

Mange tak for din anmeldelse.

Vi er glade for at du har haft en god oplevelse med os, og vi håber, at du snart vil rejse med os igen.

resan var bekväm

Resan var bekväm och verkligen hurtig över.

7 avril 2026

Hej Jette

Mange tak for din anmeldelse.

Vi er glade for, at du har haft en god og behagelig rejse, og vi glæder os til forhåbentligt snart at se dig ombord igen.

L’expérience Trustpilot

En savoir plus sur les différents types d'avis.

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus