Banner for Stena Line Nederland

Stena Line Nederland Avis

1 149
TrustScore 4.5 sur 5

4,5

Lisez les avis des autres

Noté 3 sur 5 étoiles

Goed dat ze deze ferry lijnen hebben, goede concurrentie tegen vliegen. Liever nog meer en langere lijnen. Wel duurt incheck erg lang, omdat sommige mensen geen juiste boardinggevens ingevuld hebben... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Snel en efficient, zeker wanneer je in London of iets daarbuiten moet zijn. Geen gezeur bij inchecken (zoals bij de trein op bepaalde tijden). Door 's-nachts te reizen win ik een volledige werkdag. Di... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Our return trip on the Hook of Holland - Harwich route was perfect. We travelled as foot passengers and stayed in a comfort cabin and access to the Stena Lounge. Check in was fast, the ferry clean and... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Boarden gaat altijd gesmeerd. Je voelt je welkom aan boord en personeel is vriendelijk en behulpzaam. Eten aan boord is goed. Bij uitladen is het wel altijd even geduld hebben, alles moet naar 1 of 2... Voir plus

L'entreprise a répondu

À propos de l'entreprise

1. Compagnie de ferry
  2. Société d'administration portuaire
  3. Terminal

À propos de Stena Line Nederland

Écrit par l'entreprise

Bij Stena Line maken we reizen over zee eenvoudig, comfortabel en ontspannen. Al meer dan 60 jaar verbinden we mensen, bestemmingen en ervaringen in heel Europa – veilig en met zorg voor het milieu.

Of je nu op vakantie gaat, familie bezoekt of op zakenreis bent, aan boord geniet je van comfort van begin tot eind. Ontspan in een gezellige hut, geniet van lekker eten, en laat je vermaken met onze faciliteiten aan boord. Reizigers met kinderen of huisdieren zijn ook van harte welkom – er zijn speciale ruimtes waar ze kunnen spelen en uitrusten.

Veerdiensten vanuit Nederland
  • Hoek van Holland – Harwich

Goed om te weten

Reis je met de auto? Neem zoveel bagage mee als in de auto past – zonder extra kosten. Voetpassagiers kunnen meenemen wat ze kunnen dragen, tot 23 kg per stuk bagage.

Over Stena Line

Stena Line is een Zweeds familiebedrijf met 18 veerroutes in Noord-Europa. We behoren tot de grootste veerbootmaatschappijen ter wereld en bieden veilige, duurzame en comfortabele reizen over de Noordzee, de Oostzee en de Ierse Zee. Ons doel is om elke reis soepel, aangenaam en stressvrij te maken.

Boek je overtocht

Bezoek www.stenaline.nl om je reis te plannen, dienstregelingen te bekijken en onze actuele aanbiedingen te vinden. Gebruik de Low Fare Finder voor de beste prijs of kies voor Flexi of Premium voor extra comfort en flexibiliteit.

Coordonnées de contact

4 étoiles
3 étoiles
2 étoiles
1 étoile

Demande des avis aux clients

Tous les avis

(1 149)

1 098 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Écrire un avis

Noté 5 sur 5 étoiles

Erg fijne manier om in Engeland te…

Erg fijne manier om in Engeland te komen, dit keer met mijn camper.

Réponse de Stena Line Nederland

We hopen dat je een fijne reis hebt gehad, George!

Hopelijk mogen we je nog eens aan boord verwelkomen.

Vlotte en gerieflijke overtocht

In- en uitchecken verliep erg vlot. Ook het boarden verliep snel en probleemloos. Tijdschema overtocht klopte perfect.

Réponse de Stena Line Nederland

Dat klinkt als een fijne overtocht. Bedankt voor je positieve review.

Prima overtocht met Stena

Alles was super goed geregeld, zowel heen als terug.

Réponse de Stena Line Nederland

Bedankt voor je positieve review, Peter!

Fijn om te lezen dat de overtocht goed is bevallen.

Alles zoals besteld

Alles zoals besteld. Vroege check in mogelijk. Aantal bezoekers voor het buffet op 8e etage was te veel (busreis).

28 juin 2026

Bedankt voor je review!

We nemen je opmerking over het aantal passagiers bij het buffet intern mee ter evaluatie.

Noté 5 sur 5 étoiles

Een top overvaart van Hoek van Holland…

Een top overvaart van Hoek van Holland naar Harwich (en terug). Vriendelijk personeel, schone toiletten. Ook de cabines zijn heel fijn als je een nacht-overtocht maakt. Het is voor ons steeds een fijne ervaring om met Stena-line de overtocht te maken.
Ook is de lounge te adviseren. Fijne zitgelegenheid met zowel kleine snacks en drinken inclusief. De kosten haal je er zeker uit.

Réponse de Stena Line Nederland

We vinden het ontzettend leuk te vernemen dat onze diensten zo goed bevallen.

We kijken ernaar uit jullie weer eens aan boord te mogen verwelkomen :)

Noté 5 sur 5 étoiles

Perfect, ideale manier van reizen!

Perfect, op tijd, schoon, vriendelijk, snel, beleefd, kortom alles wat reizen aangenaam maakt!!

Réponse de Stena Line Nederland

Wow, wat een prachtige review!

We hopen je nog eens aan boord te mogen verwelkomen, Theo.

Website is handig

Website is handig, boeken gaat makkelijk. Hutten schoon. Top

21 juin 2026

Réponse de Stena Line Nederland

Bedankt voor het delen van je ervaring, Jan Hendrik :)

Stena Line Zweden

Stena Line Zweden, overtocht naar Zweden was Top !!!

Réponse de Stena Line Nederland

Bedankt voor het compliment, Ulrich!

Op vakantie met hond

De overtocht van Hoek van Holland naar Harwich in een diervriendelijke hut bood ons de mogelijkheid om samen met onze hond op vakantie naar Engeland te gaan. De hut was comfortabel, het personeel vriendelijk en behulpzaam. Eten en drinken was van goede kwaliteit.

4 juin 2026

Réponse de Stena Line Nederland

Wat leuk om te horen dat de reis met jullie viervoeter zo goed in de smaak is gevallen.

We hopen jullie nog eens aan boord te mogen verwelkomen.

Altijd op tijd

Altijd op tijd, vriendelijk personeel, goede aanwijzingen voor de auto

Réponse de Stena Line Nederland

Bedankt voor je positieve review, Douwe!

Noté 5 sur 5 étoiles

De boeking was eenvoudig en de overtocht prima.

De boeking was eenvoudig en geen gevraag bij het aan boord gaan. het inschepen en uitrijden was heel goed geregeld. jullie personeel vriendelijk en behulpzaam. hartelijk dank voor beide overtochten.
De hut sliep heel goed en comfortabel en de motor bromde ons in slaap. De veiligheid aan boord is uitstekend.

29 juin 2026

Réponse de Stena Line Nederland

Wat fijn om te vernemen dat de reis zo goed is bevallen.

We geven je complimenten graag door aan onze collega’s aan boord.

Graag tot een volgende overtocht!

Ik ben tevreden

Inchecken verloopt snel. Makkelijk te boeken en te wijzigen via inloggen.
Erg vriendelijk personeel. Schone kabines.
Combinatie ticket met trein erg handig.

Réponse de Stena Line Nederland

Leuk om te horen dat het Rail & Sail-arrangement zo goed is bevallen.

We hopen je nog eens aan boord te mogen ontvangen, Metin!

Fijne reiservaring

Fijne reiservaring, schone kamer, behulpzaam personeel, perfecte reistijden ('s avonds de boot op, 's nachts varen, 's ochtends half 7 rij je van de boot af).

Réponse de Stena Line Nederland

Bedankt voor je positieve review, Marc.

Dat klinkt als een ervaring voor herhaling vatbaar :)

top bedrijf

goede service, schoon en aardig personeel

Réponse de Stena Line Nederland

Bedankt voor de mooie review.

We hopen je nog eens aan boord te mogen verwelkomen!

Noté 4 sur 5 étoiles

Good trip but be aware to shutdown roaming

Good trip. On time. Gentle crew.
Only one negative point: don't forget to set down your data roaming. If not you will be charged a lot without knowing it as in the middle of the trip the internet connection goes through marifoon. Bad surprise ☹️

Réponse de Stena Line Nederland

Thank you for your feedback, Didier. We are pleased to hear that you had a good trip and that our crew made a positive impression.

We are sorry to hear about the unexpected roaming charges. We inform our passengers before and during the journey that mobile data roaming should be switched off while at sea, as phones may connect to maritime networks, which can result in high charges.

We appreciate you sharing your experience and hope to welcome you on board again soon.

Perfect, een aanrader…

De bediening was erg vriendelijk en prettig. Ik voelde me comfortabel op de boot het heeft een luxe uitstraling en is super schoon absoluut een aanrader om bij Stena Line te boeken.

Réponse de Stena Line Nederland

Bedankt voor de prachtige complimenten, Monique!

We hopen je nog eens aan boord te mogen verwelkomen :)

snelle check in

snelle check in, geen problemen onderweg, eten-ontbijt was voldoende

Réponse de Stena Line Nederland

Bedankt voor je positieve review :)

It’s not a ferry

It’s not a ferry, it’s a great cruise.

30 juin 2026

Réponse de Stena Line Nederland

Thank you for your positive review!

Prima

Prima
Je wordt altijd heel vriendelijk geholpen
Ik voel mij echt thuis

26 juin 2026

Réponse de Stena Line Nederland

Bedankt voor jullie positieve review, Anton en Margot!

We hopen jullie nog eens aan boord te mogen ontvangen.

L’expérience Trustpilot

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus