1. Service de streaming de films
  2. Entreprise de logiciels

Informations provenant de diverses sources externes

Watch videos, movies, TV series and TV channels instantly.

4,4

Unparalleled Entertainment

I almost thought this was the McDonalds app, because I'm absolutely lovin' it.

Stremio is like the Swiss Army knife of streaming apps—it's got everything and it's available everywhere!

So, yeah, if you're looking for a sign to switch up your streaming game, this is totally it. Stremio's the way to go!

12 avril 2024

my new entertainment addiction

Stremio is my new entertainment addiction! Mostly using it on my smart TV - it is so easy to use, no brainiac stuff needed. Just pick something and you're watching. Plus, it remembers where you left off, so no need to hunt for your spot every time on my other devices.

11 juillet 2023

Love stremio

Love stremio
Broo this is great
I always wanna find a kdrama app and stremio is best
With it's torrneto and superflix addon you can watch every kdrama
Love it again

19 décembre 2023

Amazing streaming service

Stremio changed my life! I can watch anything and everything I can think of. No advertisements, great quality and soooo many movies and tv shows. When you get the app you also need to download some addons i downloaded a couple for movies, cartoons, trailers, subtitles and anime. I recommend downloading a couple of those so you have enough servers to chose from. A lot of movies are also available in 4K!! My laptop can’t handle that though so I always just watch 1080 :) Stremio is awesome and im so glad I found this site! Also I’ve been using this for over a year now and I’m not hacked, nor have any viruses or issues with my laptop.

13 décembre 2023

No entiendo porque Stremio no tiene…

No entiendo porque Stremio no tiene cinco estrellas. Todas las peliculas y series que existen estan allí y gratis. Para los que tienen cuentas en Netflix, HBO o Disney y no quieren/pueden seguir pagando esta es una excelente opción. Mi internet es pésimo pero aún así la velocidad de reproducción es buena.

26 juillet 2023

Cette entreprise vous appartient ?

Créez un compte gratuit