Daelmans Stroopwafels Avis 1 055

4. Magasin d'articles promotionnels
  5. Fournisseur de produits promotionnels

À propos de Daelmans Stroopwafels

Daelmans Stroopwafels: al meer dan 100 jaar een begrip

Sinds Hermanus Daelmans in 1904 voor het eerst zijn bakkerswinkel opende, zijn we altijd trouw gebleven aan zijn woorden: 'Als je geniet, doe het dan goed!'. Daarin schuilt het geheim van ons succes. Bij Daelmans zijn we ontzettend gek op Stroopwafels. Het is onze passie! Daarom maken we iedere dag met veel plezier de lekkerste Daelmans Stroopwafels. Twee knapperige wafels gevuld met een heerlijke karamelstroopvulling, gemaakt met de beste ingrediënten. Aan het recept is al die jaren zo min mogelijk veranderd, maar wel in onze verkoopkanalen.

Stroopwafels.com is dé officiële wereldwijde verkoper van de authentieke Nederlandse Daelmans Stroopwafel. Onze Stroopwafels zijn daarom altijd vers en zo snel mogelijk bij jou thuis geleverd.

Heb jij al eens een Daelmans Stroopwafel geproefd?

Er is een grote kans dat je onze Stroopwafels al eerder hebt gegeten. Zo niet, dan is het absoluut de moeite waard om ze te proeven. Naast de authentieke smaak die je van Stroopwafels gewend bent, zijn onze Stroopwafels ook in verschillende andere smaken verkrijgbaar. Probeer bijvoorbeeld de smaken Honing en Chocola. Stil je kleine trek met onze mini Stroopwafels of geniet van de Stroopwafels in jumbo formaat. We bieden verschillende verpakkingen en smaken aan, voor ieder wat wils.

Bekijk ons assortiment

Ontwerp jouw eigen blik

Al eens overwogen om een voordelig gepersonaliseerd cadeau te geven aan partners of relaties?

Bij Stroopwafels.com is het mogelijk om jouw eigen Stroopwafelblik te personaliseren! Bestel een gevuld rond Stroopwafelblik voorzien van eigen ontwerp op de deksel vanaf 12 stuks, of kies voor een volledig te ontwerpen blik vanaf 48 stuks.

Gepersonaliseerde stroopwafelblikken zijn een uniek en heerlijk relatiegeschenk of giveaway op jouw evenement. Voeg een logo toe op het deksel in de ontwerptool of ontwerp een volledig eigen Stroopwafelblik in Adobe met behulp van onze templates.

Wil je jouw geschenk eenvoudig verzenden? Dan biedt het platte Stroopwafelblik de perfecte uitkomst. Dit blik, gevuld met maar liefst 24 mini-Stroopwafels, past met zijn hoogte van 2,5 centimeter bij vrijwel alle ontvangers in hun brievenbus. Voorzie de blikken van een eigen ontwerp met een personaliseerbare wikkel. Altijd binnen 7 tot 10 werkdagen verzonden en gevuld met de lekkerste authentieke Daelmans Stroopwafels.

Gepersonaliseerde blikken

Of Stroopwafels op de werkvloer?

Geniet van een heerlijke wafel tijdens de koffiepauze of in de wachtruimte. Ook dan hebben we bij Stroopwafels.com verschillende mogelijkheden voor je. Wat dacht je van los verpakte mini Stroopwafels? Deze zijn bij uitstek geschikt als koekje voor bij de koffie of om uit te delen op de beurs. Kijk ook eens naar onze jumbo Stroopwafels in Toonbankdoos als je grote trek hebt.

Stroopwafels op kantoor

4,7

1 k avis

Répond généralement dans un délai d'une semaine

Afficher les avis dans toutes les langues. (1 055 avis)