Mega hurtig og korrekt betjening😊 Fik allerede pakken dagen efter bestillingen Er meget glad for mit shut the box spil
Jeg bestilte en kaffevægt. Den er i annoncen beskrevet til at kunne starte og stoppe automatisk under kaffebrygning. Det kan den ikke. Jeg har sendt en mail til Studyshops kundeservice. Den mail har j... Voir plus
Jeg var på udkig efter Moscow Mule-krus og fandt dem her til en pris, der var markant lavere end alle andre steder. Jeg tænkte først, at kvaliteten måske var ringere, men det viste sig at være præci... Voir plus
Jeg skulle bruge en TI videnskabelig lommeregner og fandt via Texas Instruments hjemmeside studyshop.dk som officiel forhandler. Butikken har en god hjemmeside, rigtig god pris og nem betaling samt h... Voir plus
Écrit par l'entreprise
Danmarks billigste leverandør af en bred vifte af produkter, herunder TI Nspire, festartikler, baristaudstyr, sundhedstest og meget mere.
Agerhatten 16B, 5220, Odense SØ, Danemark
- 78 70 70 80
- support@studyshop.dk
- www.studyshop.dk
Aucun historique récent de demande d’avis
A répondu à 53 % de ses avis négatifs
Répond généralement dans un délai d'un mois
Det er simpelthen den værste kundeoplevelse jeg har haft på internettet
Det er simpelthen den værste kundeservice jeg nogensinde har oplevet.
Der var en kaffevægt til salg. på salgsannoncen var der et billede af en fra mærket timemore. Bestiller, hurtigt leveret, men jeg modtager et billigt kopiprodukt.
Jeg skriver ind til Studyshop, og de siger at den er god nok, det er det produkt de sælger, men at det er en fejl med billedet som de nu har rettet. Jeg får et link til at sende varen retur.
Jeg finder ud af at jeg skal betale studyshop for et returlabel. Jeg skriver til dem og spørger om vi ikke kan finde ud af noget med at de betaler for returlabelet, da jeg føler mig misledt på grund af deres fejl med billedet. Jeg får intet svar. Jeg bliver bare ignoreret. Næste gang jeg hører fra studyshop spørger de mig om jeg ikke vil anmelde min oplevelse.

Réponse de StudyShop Danmark
Det bestilte blev leveret på kort tid.
Det bestilte blev leveret på kort tid.
Vil helt klart bruge Studyshop igen.
Pakken kom hurtigt og det…
Pakken kom hurtigt og det erstatningprodukt passer fint med delonghi kaffemaskinen
Hurtig levering til skarpe priser
Jeg bestilte en håndscanner som…
Jeg bestilte en håndscanner som desværre var defekt! Jeg skrev en reklamation og før jeg havde set mig omkring var pengene sendt retur!
Jeg fandt et alternativ grundet eksamen! Men ville til hver en tid handle hos Studyshop igen
Rigtig gode priser og kvaliteten virker…
Rigtig gode priser og kvaliteten virker ganske fin. Hurtig levering. Vi er meget tilfredse.
Fup-firma
Vi bestilte 10x stødbånd, som skulle bruges i forbindelse med fodbold med gutterne. Vi modtager pakken og tester alle fjernbetjeninger og modtagere individuelt. Et par af dem fejler, medmindre man holder dem til strøm når man tænder dem. Herefter virker de kun kortvarigt - fandt vi ud af. Enhederne bliver anvendt, men vi oplever at forbindelserne falder ud og bliver helt afbrudt, hvorefter vi slet ikke kan få liv i dem igen. Det sker ved flere af dem, men dog ikke alle.
Stødbåndene er købt i en pakke med 10 stk, da det er det antal vi skal bruge. Vi får refunderet pengene for 2 stk, da det er det antal der konsekvent ikke virker separat. Vi var dog ikke blevet gjort opmærksomme på, at vi kunne risikere at de ikke virker samlet som 10 styk. Dette er dog noget som StudyShop er bekendt med kan ske, men har valgt ikke at oplyse os om inden køb af enhederne.
Vi forsøger at få pengene retur for alle 10 enheder, da vi ikke har noget at bruge et mindre antal end det til - og af samme årsag er derfor vi netop har købt 10 styk. StudyShop vælger kun at refundere for 2 enheder, selvom de netop er købt som en del af en pakke.
I øvrigt er informationen om muligheden for telefonisk kontakt med virksomheden, som fremgår af hjemmesiden, heller ikke sandt. Jeg fik besked om, at der ikke er stillet en arbejdstelefon til rådighed, og at det derfor ikke er muligt med telefonisk kontakt.
Ingen slinger i valsen
Ingen slinger i valsen, ville uden at tøve handle der igen.
Hurtig levering og varen lever 100% op…
Hurtig levering og varen lever 100% op til forventningerne 👌🏼
Study shop helt i top
Study shop er stedet hvis man har en avanceret kaffemaskine, de har alt det tilbehør man kan tænke dig og til gode priser
Fine priser og super hurtig levering
Fine priser og super hurtig levering. Alt godt.
Jeg købte 4 vandfiltre til min SAGA…
Jeg købte 4 vandfiltre til min SAGA Touch Espresso machine, alt gik perfekt.
Jeg er 100% tilfreds med varen og…
Jeg er 100% tilfreds med varen og hjemmeside og levering