StudyShop Danmark Avis

2 484
TrustScore 4.5 sur 5

4,4

Lisez les avis des autres

Noté 5 sur 5 étoiles

Mega hurtig og korrekt betjening😊 Fik allerede pakken dagen efter bestillingen Er meget glad for mit shut the box spil

Noté 2 sur 5 étoiles

Jeg bestilte en kaffevægt. Den er i annoncen beskrevet til at kunne starte og stoppe automatisk under kaffebrygning. Det kan den ikke. Jeg har sendt en mail til Studyshops kundeservice. Den mail har j... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Jeg var på udkig efter Moscow Mule-krus og fandt dem her til en pris, der var markant lavere end alle andre steder. Jeg tænkte først, at kvaliteten måske var ringere, men det viste sig at være præci... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Jeg skulle bruge en TI videnskabelig lommeregner og fandt via Texas Instruments hjemmeside studyshop.dk som officiel forhandler. Butikken har en god hjemmeside, rigtig god pris og nem betaling samt h... Voir plus

À propos de l'entreprise

1. Institution éducative

Écrit par l'entreprise

Danmarks billigste leverandør af en bred vifte af produkter, herunder TI Nspire, festartikler, baristaudstyr, sundhedstest og meget mere.

Coordonnées de contact

4 étoiles
3 étoiles
2 étoiles
1 étoile

Aucun historique récent de demande d’avis

A répondu à 53 % de ses avis négatifs

Répond généralement dans un délai d'un mois

Tous les avis

(2 484)

102 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Écrire un avis

Noté 1 sur 5 étoiles

Laaaang leveringstid - over 2 mdr.

Jeg bestilte d. 19. september lommeregner til min datters klasse. De er først landet nu 28. november. Hver gang jeg har kontaktet dem får jeg et autosvar jeg ikke kan bruge. Umiddelbart sad produktet fast i tolden fik jeg af vide. Meeen det er vidst sidste gang jeg handler her, det har kostet al for mange timers arbejde, både på at kontakte alle forældrene og forsøge at få hul igennem til en medarbejder.

19 septembre 2024

Réponse de StudyShop Danmark

Kære Malene - Tak for din feedback, og vi beklager oprigtigt den lange leveringstid, du har oplevet. Vi forstår godt, at situationen har været frustrerende, og vi er kede af, at det har kostet dig både tid og energi.

Årsagen til forsinkelsen var, at vores leverandør gentagne gange måtte udskyde leveringstiden, da producentens varer blev strandet i tolden – en situation, der desværre var uden for vores kontrol. Vi forsøgte løbende at holde dig opdateret, men vi kan se, at det ikke har været tilstrækkeligt, og det tager vi til efterretning.

Vi vil arbejde på at forbedre vores kommunikation og sikre, at lignende situationer håndteres bedre fremadrettet. Skulle du give os en ny chance i fremtiden, vil vi gøre alt, hvad vi kan, for at levere en langt bedre oplevelse.

Endnu en gang undskyld for ulejligheden, og tak for din tålmodighed.

Rasmus, kundeservice

Noté 5 sur 5 étoiles

Jeg har for nylig købt nogle…

Jeg har for nylig købt nogle termoglas-krus og er meget tilfreds med forholdet mellem pris og kvalitet! Krusene er flot lavet og ser fantastiske ud. Leveringen var også super hurtig. Kan varmt anbefales!

8 novembre 2024
Noté 3 sur 5 étoiles

Der er plads til forbedringer

Jeg købte 8 krus som skal bruges til julegave
Krusen var i pæn stand men nogle af æskerne de lå i var ikke rene og andre var bulet.
Så kun 3 stjerner herfra

12 novembre 2024

Réponse de StudyShop Danmark

Kære Lis, vi beklager at emballagen har været utilfredstillende - det har desværre været ude af vores hænder :(

Kundeservice

Noté 2 sur 5 étoiles

Dont order anything there

Dont order anything there!
There was a problem with delivery and ot was send back. Now its beeen more than a month and i still didnt recieve the refund.

update:
I got the money back, however i didint recieve a single one reply to any of my emails.

28 août 2024

Dear Anezka,

we are very sorry to read you review.

When GLS makes a mistake and the product is returned to us your will automatically get your money back.

I have looked up your order and can see that it was put back in stock the 28th of sept, which means that you will get your money back within 30 days. Effectively that would actually be today.

I have looked up your refund and it is indeed transfered back to you. Please contact our dedicated support team if you need anymore help.

Best

Kundeservice

Elendig kundeservice

Går fint med at bestille og hurtigt med levering. Men hvis du har problemer med produktet stopper den gode service. 11 mails frem og tilbage. Billeddokumentation. Lange-op til to dages svartid. Og alligevel bliver de ved med at stille spørgsmålstegn i stedet for at sende en retur label og en beklagelse om at varen ikke virker korrekt. De gør alt for at trække tiden med ligegyldige svar eller yderligere spørgsmål. Virker som om de gør det bevidst for at trætte kunden. Mit råd. Hold jer langt væk fra denne hjemmeside.

15 octobre 2024

Kære Tom

Tak for din feedback. Vi beklager, at du har haft en dårlig oplevelse med vores kundeservice. Vi forstår fuldt ud din frustration og vil gerne præcisere, at vi naturligvis er nødt til at følge de retningslinjer og RMA-regler, som vi alle har accepteret. Dette er for at sikre en retfærdig og korrekt håndtering af reklamationer.

For at kunne hjælpe dig bedst muligt, er vi nødt til at sikre, at produktet er blevet brugt korrekt, da mange af vores tusinde andre kunder anvender samme produkt uden problemer. Dette er årsagen til, at vi har bedt om yderligere information og billeddokumentation, så vi kan vurdere situationen grundigt.

Vi arbejder altid for at give vores kunder den bedst mulige service, og vi er kede af, hvis du har følt, at processen har været besværlig. Vi vil gerne fortsætte dialogen for at finde en løsning, der tilfredsstiller begge parter.

Med venlig hilsen,

kundeservice

Nemt og hurtigt

Jeg skulle købe en licens til noget CAS-software. Købte det her og fik det leveret til min e-mail hurtigt efter, sammen med instrukser om hvordan man aktivere det.

1 octobre 2024
Noté 3 sur 5 étoiles

Produkternes kvalitet matcher priserne

Produkternes kvalitet matcher priserne; ikke vildt høj. Jeg kom i kontakt med dem og fik hjælp angående returret, men havde allerede betalt fragt en gang og ville ikke betale (en endnu højere) returfragt, da det udgjorde meget af returbeløbet. Det kunne de desværre ikke kompensere - fair nok, men har været mødt af bedre service andetsteds.

18 septembre 2024

Réponse de StudyShop Danmark

Tak for din feedback og for at dele din oplevelse. Jeg er glad for at høre, at du fandt produktkvaliteten rimelig i forhold til prisen, men jeg forstår godt din frustration omkring returfragten.

Desværre kan jeg ikke tilbyde at dække returfragten, da vores priser er så lave, at der ikke er meget fortjeneste på varerne. Det betyder, at jeg ikke har mulighed for at kompensere for returfragten, selvom jeg ville ønske, jeg kunne tilbyde en bedre løsning.

Jeg sætter pris på din forståelse, og hvis du har brug for hjælp fremover, er du altid velkommen til at kontakte mig direkte. Jeg vil meget gerne hjælpe dig på bedste vis.

Med venlig hilsen,

kundeservice

Noté 1 sur 5 étoiles

Min bestilte vare var defekt

Min bestilte vare var defekt. Som den næste var også defekt. Billigt skrammel.

19 septembre 2024

Réponse de StudyShop Danmark

Kære Kristian, vi er kede af, at du ikke kan få produkterne til at virke. Trods vi sælger mange tusinde om året, og kun har en håndfuld klager, sendte vi dig alligevel et helt nyt produkt, uden at bede om bevis på den påståede defekt.

Nu har vi desværre set os nødsaget til, at sende dig en gratis returlabel, så vi selv kan undersøge produkterne. Det ville være meget uheldigt, om du skulle have modtaget to defekte produkter lige efter hinanden, når der nu så sjældent er noget galt med dem.

Vi glæder os til at konstatere fejlen på dem, når du sender dem retur til os, gratis.

L’expérience Trustpilot

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus