Anmeldelserne lyver. Sula.dk er min y. Vi kan foreslå at anmode om Martin k og jonas b. De er meeeeeega chill, behandl dem pænt ellers kommer 3.a potentielt efter jer 😜 vi elsker dem, de kører pæn... Voir plus
Lisez les avis des autres
På selve dagen gik vognen, vi havde booket, i stykker. I stedet sendte de en erstatningsvogn, som var både meget mindre og i dårlig stand. Flere timer senere ankom den oprindeligt bestilte bus, men hv... Voir plus
À propos de l'entreprise
Informations provenant de diverses sources externes
Landsdækkende professionel studenterkørsel med over 20 års erfaring. Vi bestræber os på at gøre jeres dag til en fest i aldrig glemmer!
Coordonnées de contact
Gl. Allervej 7, 6070, Christiansfeld, Danemark
- sula@sula.dk
- www.sula.dk
N'a pas répondu aux avis négatifs
Det var den bedste vogn-tur
Det var den bedste vogn-tur, intet kunne have gjort det bedre, end at Kalle var der med sit gode humør🫶🏻🫶🏻
Tak for alt
Tak for to helt fantastiske dage!
Min klasse og jeg har haft to helt fantastiske dage på vognen🤪🤩 Tak til den bedste chauffør og bongholder THOMASSSS🥳🤩
Thomas var en kæmpe skat!🫶🏼
Chaufføren Tommy var hjælpsom
Chaufføren Tommy var hjælpsom, tålmodig og et varmt menneske - han bidrog til en endnu sjovere og fantastisk studenterdag. Sikkerheden var iorden, han hjalp "de mest fulde" - faktisk så meget, at han selvfølgelig skulle med på klassebilledet. De varmeste anbefalinger 🇩🇰
10 ⭐️er
Kunne man give 10 ⭐️er, gav jeg dem det 🎉
Konge tur, konge service og konge chauffør👑
Vi takker for 2 fantastiske dage, og vil anbefale sula til alle vi kender 🤟🏼🎉🚚👑
Tak til Tommy, for at være verdens bedste chauffør 🥰
Super god og sikker oplevelse
Super god og sikker oplevelse. Meget tålmodig og opmærksom chauffør. Kan helt klart anbefales til de kommende studenter
Vi havde en genial studentertur
Vi havde en genial studentertur, hvor det hele bare spillede. Chaufføren var helt vildt flink og tålmodig, selvom vi nok var lidt irriterende i vores brandert.
Vi anbefaler helt klart Sula!
Vildt god oplevelse!
Vildt god oplevelse! Ung chefør ved navn Mads, var mega god til at holde humøret oppe og gav os en fantastisk tur. Der var ingen problemer der, ville helt klart gøre igen
Bedste vogntur til dato
Sindsygt god chauffør
Sindsygt god chauffør, anbefalelsesværdigt!!! Vi havde den fedeste studenterkørsel takket være Mads
Vi havde den bedste dag med Sula
Vi havde den bedste dag med Sula - Det hele spillede og vores chauffør var en ægte champ
Kan klart anbefales
Jonas er en verdensmand.
Jonas er en verdensmand.
Mig og min klasse kørte med Jonas og Sula. Pisse fed vogn men godt anlæg og vi hyggede os mega!
Kan kun anbefales
Niklas var den fedeste chauffør
Niklas var den fedeste chauffør. Han var på og vi havde en fest hele vejen igennem. Der var fuldstændig styr på tidsplanen og der var samtidig tid til at dele kærlighed ud på alle stoppene. Tusind tak for en oplevelse vi aldrig glemmer.
Kærlighed fra 3.y
Verdens bedste chauffør
En super oplevelse, de ungemenneskers chauffør hed Rune, måske nok den mest stille og rolige mand, han var sød og tålmodig og meget behagelig, selv om det hele lige tog 2,5 time længere end forventet.
Bestemt en god oplevelse
Calle fra kærlighed hvor kravene vender…
Calle fra kærlighed hvor kravene vender er dejlig
Virkelig god oplevelse
Virkelig god oplevelse! Vognen var super og alt fungerede som det skulle. Vi havde en fantastik dag takket være vores skønne chauffør Niclas!!
Fantastisk oplevelse
Fantastisk oplevelse! Takket være mig og min klasses chauffør Calle:))
Fed tur med chaufføren Parly!
L’expérience Trustpilot
En savoir plus sur les différents types d'avis.