L'entreprise a répondu
Egentlig er jeg fint tilfreds med servicen. Den sidste stjerne er ikke givet, fordi jeg synes det er lige at stramme den at kalde det 7 overnatninger, når vi først er på hotellet ved 2- 3 tiden søndag... Voir plus
L'entreprise a répondu
Vi kunne uden problemer bestille rejse til 10 personer I forlangte kun halvpris for vores barnebarn som ellers fylder to år inden hjemrejsen, det synes vi alle er rigtig god stil👍tak
L'entreprise a répondu
Der er styr på tingene Mht. Booking, hjemmeside, billetter osv. Er 3 gang jeg benytter sunweb i træk ,fine hoteller,fin service søde mennesker, første gang rejste vi med SAS som har en super servi... Voir plus
L'entreprise a répondu
Vi er din online rejsearrangør, og hos os er din familieferie i centrum. Vi tilbyder både sol-, ski- og kør-selv ferier til mange spændende destinationer ved Middelhavet og i Alperne. Pakkerejser, charterferie, skiferie, grupperejser, kør-selv ferie, busrejser og flyrejser. Rejsegarantifonden: 2231
Écrit par l'entreprise

Ønsker du at komme på en fantastisk ferie?

Sølvgade 10, 4.sal, 1307, København K, Danemark
De sælger bagage til 10043 kr for en enkel tur til Barcalona. Når man så skriver til deres kundeservice, får man dette svar. Man forholder sig ikke gang til de 10043 kr pr vej pr person. for vores familie . 80.000 kr. Det syndes man åbenbart bare er helt okay. Flot GUSTAV
Hvis du ønsker at tilføje baggage på din rejse skal dette gøres direkte hos Vueling det kan ikke tilføjes via vores hjemmesiden når fly billetten først er booket.
hav en god dag.
Venlig hilsen
Gustav
Utroværdigt og dobbelt moralsk selskab og nej, ikke Dansk. Hører til i Schweiz og nu kommet med noget være tishvor de ikke engang kan stå indefor og gøre noget ved. Pest eller kolera:
Min andmeldse til begge steder:
Nu er i jo meget efter bla. Loro Parque på Tenerife. Men de underviser også. Hvad vil i gøre på oceanerne hvor mange af disse dyr fanges, dræbes og jagtes. Ligesom Hvaler og andre havdyr. Hvad gør i, ingenting ved det. Havskildpadder og andre havdyr der jages. Det er for og imod. Ingen beskytter en skid ude på oceanerne som i sikkert ikke har rejst på. Så beskyttelse og udsende for eksempel spæghuggere og andre pattedyr eller de bliver jaget i oceranerne. Start med Asien. Hvis i kan komme så langt. Noget benytter dette som et beskyttelses program. Hvad kan i, udover være naive og bare råbe op og ikke kan noget. Come on. I er bare aktivister og fjern Islam i stedet og alle de krige. Så vær ikke så hellige. I spiser sikkert også Halal lor og burhøns og danske dyr som heller ikke har det for godt. Så puds glorien og ikke bare tænk på penge som de alle gør. Tænk over det og send dette til
: Sunweb Group GmbH
Schützengasse 11
CH-8001 Zürich
Schweiz
Forfærdelig bureau, skal ALDRIG booke noget igennem dem igen og kommer aldrig til at anbefale dem, tværtimod det modsatte. Dårlig kundeservice, hvor jeg ventede i 45 minutter på at komme igennem. Her blev jeg mødt af den mest ugidelige pige som jeg får i røret. Ingen menneskelige kompetencer, man skulle tro de hyrede børn ud fra folkeskolen. Dårlig respons over E-mail. Ingen hjælp at hente.
God pris og mulighed for at leje en bil gennem Sunweb
Samt det er nemt at sortere og sammenligne de forskellige rejser, på div. parametre 👍☺️
Fandt en rejse og betalte hele bølget på én gang. Efter få minutter fik jeg en mail om at jeg manglede at indbetale et restbeløb på 80 kr. Hvorfor ? Jeg havde jo lige betalt det hele. Det samme skete for en kollega. Sjovt nok manglede han også at betale 80 kr. Udover den mistænkelige detalje, er jeg meget tilfreds med bestillingen og hvor nemt det var.
Altid god oplysninger gode priser super dygtige guider der ved hvad de snakker om min bedste anbefaling
Ved vores ferie i Egypten bookede Sunwebs guide en udflugt til os, som de havde beskrevet i en pjece. Vi endte dog op på en af de andre ture beskrevet i pjecen. Personalet på udflugten gjorde alt de kunne for at sørge for at vi fik noget der lignede den tur vi havde bedt om, men sunwebs guide nægtede at indrømme at han havde booket den forkerte tur til os. Hvis dette virkelig var tilfældet, så har sunweb alvorlige problemer med misvisende beskrivelse af udflugter. Der står at man køber en udflugt med heldags snorkling ved 3 stop ved de fineste koralrev ved og bagved Giftun Island, men vi tog afsted kl 7.30 og det første snorklingstop var omkring kl 14 og ikke ved øen, men et sted midt imellem eller tættere på Hurghadas kyst. Derefter stressede personalet med at nå 3 stop for snorkling (istedet for de 2, som den tur de andre på båden havde købt inkluderede). Da vi snorklede ved mindre rev langt fra øens kyst var der vind og store bølger, hvilket gjorde snorklingen til en dårlig oplevelse for vores børn. Vi havde nettop valgt turen med snorkling ved øen for de fine rev og muligheden for lidt læ fra vinden. Der stod at man kunne vælge mellem en tur hvor man gik i land på øen og en anden tur hvor der var fokus på snorkling, men i virkeligheden valgmuligheden at man kunne vælge at blive siddende og vente på båden imens de andre turister gik i land på øen i 2 timer. Katastrofalt misvisende reklame, som må ændres - eller så må guiderne lære at indrømme sine fejl.

Réponse : Sunweb.dk
Alt som lovet på vores skiferie til Frankrig – Næsten. Swimmingpoolen var dog lukket pga. renovering. Det burde Sunweb fortælle os kunder, når de nu fremhæver, at dette skisportssted har gratis adgang til swimmingpool.
Troværdighed!

Réponse : Sunweb.dk
Det gik alt i alt let med at bestille, da jeg efter en opringning til Sunweb fik svar på nogle ting som jeg syntes var lidt uklare.