Jeg er virkelig dybt taknemmelig, og rørt over jeres service. Jeg kontakter jer, pga Post Nord !! Den flink og MEGET kompetente medarbejder “ høre “ min frustration, og sætter omgående ind og forhåben... Voir plus
L'entreprise a répondu
Endnu et godt køb hos Supersellers. Super service og god kvalitet. Måtte vente lidt, da nogle hylder var i restordre, men de dukkede hurtigt op, og Supersellers var i kontakt med mig et par gange unde... Voir plus
L'entreprise a répondu
En ualmindelig flot behandling i mailkorrespondancen, hvor der blev udvist megen tålmodighed og venlighed (og smileyer) trods det var mig, der havde lavet op til flere fejl i bestillingen. Her ‘tø... Voir plus
L'entreprise a répondu
Fine varer, fragt meget dyrt. Synes godt faste kunder kunne få rabat på samme vilkår som nye kunder, ville være en god måde at påskønne trofasthed, fremfor internet shopper der drøner rundt efter til... Voir plus
Écrit par l'entreprise
Vidtskue Vej 12, 7100, Vejle, Danemark
Demande des avis aux clients
A répondu à 100 % de ses avis négatifs
Répond généralement dans un délai de 48 heures
Good product well communication delivery on time 🙏I fully recommend

Réponse de SuperSellerS ApS - Butiksinventar og interiør
Die Lieferung erfolgte schnell und zuverlässig.

Réponse de SuperSellerS ApS - Butiksinventar og interiør
Super cool tråd reol i stål. Nem at samle og stærk pris med meget hurtig levering.

Réponse de SuperSellerS ApS - Butiksinventar og interiør
Fik hvad jeg bestilte, og leveret ret hurtigt, syntes dog priserne er lidt til den høje ende.

Réponse de SuperSellerS ApS - Butiksinventar og interiør
god hjælp til at finde den korrekte varer - hurtig levering

Réponse de SuperSellerS ApS - Butiksinventar og interiør
Varene skulle leveres i mandags, jeg var desværre ikke hjemme til at tage imod dem. Derfor tager de pakken med igen (fair nok), ringer så for at høre om jeg kan hente den i Slagelse eller hvad. Jeg får fortalt jeg skal give besked tirsdag morgen, om jeg ønsker at få den leveret igen, men skal lige betale ca. 250kr for at få den leveret igen. Det vælger jeg så at gøre, I håb om jeg så får varen leveret onsdag.
Her i dag fredag er der intet sket, ringer til først fragtmændende, de har sendt varen retur til supersellers. Ringer derfor til supersellers for at høre, først snakker jeg med en meget sød dame, der vil undersøge tingene.
Lidt efter ringer en meget flabet dame (H) retur, og siger at det er min egen skyld, jeg kunne jo bare have været hjemme om mandagen til levering.
Så hvis I ikke er hjemme, skal I regne med en uges ekstra levering, og det er ikke fragtfirmaets skyld i mine øjne, men supersellers der godt kunne have haft lidt bedre kundeservice.
Svar til supersellers:
I sagde, jeg skulle give besked senest næste morgen, hvis jeg stadig ville have den.
Jeg ringede to minutter efter i åbnede dagen efter, hvor jeg sagde jeg godt ville have den alligevel. Jeg fik betalingslink, som jeg betalte om formiddagen.
Så hørte jeg intet, ringede til jer fredag (fire dage efter), hvor I sagde det først skulle komme til jer, for I kunne sende den retur. Men pludselig kunne I godt få fragtmanden til at vende om. .
Det med kundeservice, forstår jeg ikke. Jeg hørte to forskellige stemmer, men tror da på hvad I siger. Dejligt personen også kan være rar at snakke med en gang imellem så :)

Réponse de SuperSellerS ApS - Butiksinventar og interiør
Der er altid god service når man ringer og bestiller varer, og meget hurtig betjeningstid.

Réponse de SuperSellerS ApS - Butiksinventar og interiør
Fejl kan ske men når det bliver håndteret professionelt så kan man vel ikke forlange mere.