Surftowns support är superbra!! Som så många gånger tidigare fick vi idag SUVERÄN hjälp av Filip på Surftowns support. Idag hade vi ett tekniskt problem med hemsidan som Filip lyckades lösa jättesnabb... Voir plus
En fantastisk svensktalande support som ger det lilla extra och förstår när man har panik :) De gör allt för att hjälpa till. Jag vill ge en extra stjärna i kanten till Filip, som servat oss och våra... Voir plus
Ett generellt och enkelt gränssnitt för att bl.a. administrera flera domäner. I mitt senaste supportärende fick jag kontinuerlig återkoppling med status i ärendet via deras online chatt. Ofta behandla... Voir plus
À propos de Surftown
Informations provenant de diverses sources externes
Surftown levererar kvalitetshosting till din hemsida och e-post. Vi har varit i branschen sedan 2003 och är idag en av de största webbhotells-leverantörerna i Norden, med kunder i hela Skandinavien.
Våra produkter
Vi erbjuder en rad produkter, som hänvänder sig till ett brett spektrum av kunder. Våra webbhotell inkluderar massor av plats till hemsidor och e-post, samt möjligheten för upp till 20 domäner samlat på ett konto.Kundservice
Vi gör allt för att leverera marknadens bästa kundservice. Du kan få tag på oss här:Använd chatten
Live Chatt på Surftown.com
Skicka ett e-postmeddelande
Ring till oss
+46 (0)8 551 10 761
Hitta oss på Facebook
facebook.com/surftown.com
Följ oss på Twitter
twitter.com/surftown
c/o KLP Ørestad 5H A/S Arne Jacobsens Allé 15, 2 sal , 2300, Köpenhamn S, Danemark
- +46 08 551 10 761
- marketing@surftown.com
- www.surftown.com/sv
Aucun historique récent de demande d’avis
Surftown är suveränt
Jag har varit kund hos Surftown sedan september 2006 och är supernöjd med allt. Supporten och kundtjänsten är fantastisk, snabba och alltid trevliga.
Jag trivs här och kommer aldrig att byta!
:-) :-) :-)
snabb bra service som löste problemet…
snabb bra service som löste problemet väldigt smidigt!
Mycket bra service och fint bemötande.
Trevlig och relevant support via chatt…
Trevlig och relevant support via chatt med Janne i ärende om vilken tjänst som är mest relevant för mig som nyföretagare.
Mycket hjälpsam och snabb
Värdelös support
Har fått betala för nåt jag inte beställt, värdelös och otrevlig support!
Fick fantastiskt snabb o kunnig hjälp…
Fick fantastiskt snabb o kunnig hjälp av främst Filip men även Marie. Filip hjälpte mig då min hemsida blivit hackad och därmed nere. Nu syns jag igen!
Fick snabb och korrekt hjälp av Janne…
Fick snabb och korrekt hjälp av Janne på chatten! Mycket nöjd!
Janne var den som löste problemet..
Janne var den som löste problemet... tog ca:48sek och jag blev SUUUUUPER nöjd då vi kämpat med supporten och inte hittat några direkta lösningar... Utse Janne till månaden "Fixare" kepsen av för er.. TACK
Fick inte det jag betalade för och urdålig service
Beställde webbhotell och det drogs pengar från kortet, men fick aldrig någon bekräftelse. Efter lite påtryckningar och flera chattar med Surftown ville dom att jag skulle fylla i formulär så att dom kunde betala tillbaka pengarna. Mycket dålig service och det värsta var att Mohammed på chat-supporten bara avslutade diskussionen mitt upp i för att han förmodligen tyckte jag var en "jobbig" kund. Det är säkert ett bra webbhotell, men dock tyvärr med urdålig service.
Här nedan är utdrag ur chatt-historiken:
Jag: Beställde igår, men har fortfarande inte fått återkoppling?
Chatt startad
Mohammed kom in i chatten
Mohammed:
Välkommen till Surftown Live Chatt Support. Mitt namn är Mohammed.
Jag: Hej mohammed, var det dig jag pratade med igår ang att ni inte kunde hitta min order?
Mohammed:Det stämmer
du behöver upprätta ett supportärende där du skickar information om hur du utfört beställninge (kort, faktura m.m. och information om betalsättet, ex sista 4 siffror) exakta tidpunkt och summa
jag: eller så betalar ni bara tillbaka pengarna helt enkelt
Mohammed:
För att kunna göra det krävs den informationenn
jag: Jag har lixom inte tid med en massa strul på grund av att ni inte har en fungerande sida ;)
...
Mohammed: Om du inte har fler frågor så vill jag passa på att önska dig en trevlig dag och tveka inte att höra av dig igen, om du har fler frågor eller funderingar.
Snabb och bra service
Nej tack
Filip är den enda anledningen till att vi överhuvudtaget inte hadde bytt till en annan webhost ännu.
Den så kallade chat supporten är ett skämt, man blir bemött 9 gånger av 10 med det tar 2-5 dagar att svara på ditt ärende, vi kan inte hjälpa dig. Några gånger blev jag även bemött med sarkasm och spydighet som "sluta använd så mycket resurser" eller felet ligger inte hos oss, din hemsida är väldigt tung.
Många snackar om snabb hjälp, jag är enig i att dom hjälper till med ENKLA saker fort. Mn så fort det är något som faktiskt behöver riktig hjälp "tänk utanför boxen" så stoppar universum upp för Surftown och ALLA säger dessvärre jag kan inte hjälpa dig.
Till och med Filip som verkligen försöker återkom inte förrän jag hotade med att flytta vårt konto ut till en annan.
Summa summarum, jag flyttar nu till en annan webhost.
Så mycket krångel och nede tid och bortförklaringar om att det är vårt fel och inget dom kan göra gör att man verkligen UNDVIKER surftown.
PS. vi använde surftown i många år, gick över till ett annat webhotel och nu sista 6 månaderna gick vi tillbaka för att spara kostnader. Det funkar inte och med facit i hand ångrar jag den dagen vi testade er igen.
Toppenbra Filip!
Toppenbra, trevlig & snabb support!
Lösenordet till familjens hemsida kom på vift och innehållet raderat av någon illasinnad individ. Men inom några minuter hade supporten på Surftown (Filip) inte bara återställt hemsidan utan även uppdaterat till https. Nu är allt som det ska igen och lösenorden bytta såklart. Kanonbra! :)
Snabb tydlig proffsig service och ett…
Snabb tydlig proffsig service och ett särskilt tack til Filpi som är otroligt skickligt och löser saker på två sekunder
Mycket snabb och tillmötesgående…
Mycket snabb och tillmötesgående support, var hela tiden aktiva och drev ärendet frammåt. Informerade om varje steg som dom tog i ärendet. Stort tack till Marie och övriga som hjälpte till.
Fantastisk service och hjälpte mig med…
Fantastisk service och hjälpte mig med hack attack på sidan och rensade upp tusentals hackade filer!!!
Surftowns support är den bästa av dem…
Surftowns support är den bästa av dem alla.
Dem har grym kunskap och är mycket trevliga.
Tack för all hjälp med min hemsida