Super kedelig sushi og alt for meget ris. Vi bestilte 2 gange (små bestillinger) og fik afvide at vi ikke kunne bestille mere fordi køkkenet lukkede en hel time før restuarentens lukketid. Soyae... Voir plus

Vi havde bestilt bord i god tid men fik alligevel bordet ved døren hvor der var hundekold. Ikke særlig venlig modtagelse/betjening. kedeligt lokale uden hygge. Maden var ikke i top, men egentligt gans... Voir plus

Takumi Sushi Vejle Lækker sushi og god betjening☺️ Dog ubehageligt at vi kunne se kokken hoste voldsomt og lave bræklyde, mens han stod og lavede vores mad. Det gjorde at vi mistede appetitten. Vi... Voir plus

1. Restaurant
  2. Restaurant de sushis
  3. Sushi à emporter

Informations provenant de diverses sources externes

Sushi Takumi Fredericia. Vi ønsker at give vores kunder en unik madoplevelse med lækre sushiretter.

2,6

Bas

TrustScore 2.5 sur 5

Aucune trace de demande d’avis

2,6

Tous les avis

15 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Écrire un avis

Det er no go med dårlig fisk på en sushi restaurant !

Har været på takumi Horsens en del gange efterhånden.
Denne gang bliver den sidste desværre.Restauranten virker nusset.
Sushi kvaliteten er virkelig blevet dårlig, Falder fra hinanden. bestilte en med tun bla. Det var tæt på Jeg spiste den, den Havde en mærkelig farve og lugtede dårligt.
Vi gjorde tjeneren opmærksom på det, men han slog ud med armene og sagde det Jo var ude fra køkkenet!
Okay så...gider du fjerne det... ja det kunne han da godt. Virkelig dårlig betjening og uden en undskyldning for en dårlig oplevelse.

30 juillet 2023

De laver fantastisk flot og velsmagende…

De laver fantastisk flot og velsmagende sushi. Men deres service er virkelig ringe.Vi havde bestilt bord fik anvist bord og så skete der ikke mere før vi rettede henvendelse til en ansat efter 20 minutter hvor vi fik en iPad til at kunne afgive bestilling på. Man sidder i over 25 minutter hver gang man bestiller på deres iPad.
Hvis der er så travlt med at lave mad ud af huset skulle man nok overveje at sige nej til et par ordre så man kan tilfredsstille sine kunder.
Yderligere,serverings personale rydder af og går derefter direkte hen og tager ny anrettet sushi uden at vaske hænder 🤮

21 juillet 2023

Vejle

Fantastisk betjening (selvom det var på engelsk), dejligt med den samme tjener ved hver genbestiling. Maden var, om muligt, bedre end betjeningen. Virkelig frisk, masser af smag og en masse nye kombinationer. Jeg har aldrig fået så god sushi i DK. Jeg vil aldrig spise sushi andre steder igen!
Tusinde tak for en fantastisk oplevelse!

11 juin 2023

Takumi Næstved

Takumi Næstved

Vi bestilte alaska ruller og fik noget et barn kunne have lavet og indholdet i rullen var bestemt ikke samme type.. det lignede noget blændet fisk kontakter tjener som kigger på det, og siger det skal vi ikke spise efter min kæreste har spist 4 stykker (han er ikke vant til sushi) tjeneren siger det sikkert er gået for hurtigt og vi kan bestille på ny og tager resterne med.. Bordet ved siden af bestiller det samme og får rullerne som de skal være så får kæresten til at kigge så han kan se sammenligning.. Guderne må vide hvad vi har fået og faktisk noget af.. Efter dette ønsker jeg ikke mere men, vælger at bestille en creambrule.. denne kommer i et glas fuldstændig iskold og man kan bare se det på ingen måder er nylavet. Jeg rør lidt i den og lugter til den og den stinker langt væk af gammel sur mælk.. Jeg går ned med den til kineser damen der bestyrer stedet og får hende til at lugte.. Hun mener alt er fint jeg gør også bekendt med sushi rullerne vi fik og hun ignorere mig nærmest bare og spørger hvad nr. Bord vi sad ved så vi kan få en regning så ubehøvlet. Ender med at gå sulten derfra og 605 kr. Fattigere.. Jeg sætter aldrig mine ben her igen!!

21 avril 2023

Dårlig oplevelse

For det første kan du ikke finde ud af hvor det er vi skal side. (vi havde booket bord) Da de endelig finde ud af hvor vi skal side, venter i 10 minutter på nogen kommer om tørre bordet af, men det skete aldrig. Så vi gik ned og sagde det. Og igen kunne de ikke helt finde ud af hvor vi skulle sidde. Da vi kommer til betalingen, har de sat alt mulig inden vi ikke har købt. Og endte ca. men at betale 100 kr for meget. Og maden var sgu lidt fesen. Har prøvet bedre sushisteder.

14 avril 2023

Afvist trods bookning

Vi havde booket bord på Takumi Fredericia på Valentinesdag. Da vi ankom til tiden havde servitricen givet vores bord til en anden. Vi spurgte efter det frie bord i hjørnet, men det måtte vi ikke få. Vi fik af vide, at vi kunne "prøve" at komme igen om en time... Ja tak for det, vi er kørt 30 min for at komme herhen, og alt andet var lukket i Fredericia på dette tidspunkt, så vi kunne bare trille tommelfingre i bilen 1 time for kun at håbe på, at et bord ville blive ledig, selvom vi havde booket. Det fik lige ødelagt Valentinesdag, særligt fordi alle andre steder også var booket. Jeg har sendt mail til restauranten 2 gange for at få en respons på min oplevelse, men de svarer ikke. Vi kommer aldrig der igen. Atami kan anbefales i stedet, der er altid god service og lækker mad👍

13 février 2023

Elendig oplevelse

Ringe service, dårlig mad/kvalitet og noget af det helt uspiseligt. Tangen var som gummi, sushi + forretter var iskolde og meget seje. Jeg kommer der ALDRIG igen.

16 février 2023

Helt igennem skrækkelig oplevelse her…

Helt igennem skrækkelig oplevelse her til aften.. Jamen hvor skal jeg starte Takumi Horsens?

Vi starter med at vente 15 minutter på et bord selvom vi havde ringet ind tidligere og reserveret? Hvordan kan i så tilbyde denne service? Efterfølgende venter min kæreste 35 minutter på en menu med 8 stk. hvor jeg selv havde fået min bestilling leveret 15 minutter efter bestillingen? Så skal hun sidde og vente i en ualmindelig støj på at i for styr på halvdelen af kunderne i resturenten først? Kom onn man. (Jeg nåede aldrig selv at få alt jeg bestilte).

Sådan en tallerken til soya kan jo også tage 20 minutter at finde frem ikke sandt? (Nåede vi ikke at få før vi vælger at gå)

Vi smutter så grundet manglende service og efter at have prøvet at kommunikere med personalet længe. Vi fik dog lov at spare 50 kroner for den dårlige oplevelse selvom vi kun havde spist hvad der svarer til 15 stykker sushi på en time. Spild af 420 kroner. Her kommer vi aldrig igen, og det burde du heller ik!

Jeg forventer at i rækker ud og laver en refundering hvis jeg ikke skal fortælle naboens naboer at de ikke skal komme hos jer igen.

6 janvier 2023

Der er simpelthen for ringe

Der er simpelthen for ringe at man kan bruge så mange penge på mad, for så at komme hjem og finde ud af, at der IGEN er blevet glemt den sauce man bestilte.....
Ja nu sidder jeg så her med sushi for knap 500 kroner som jeg ikke gider spise, da jeg ingen dyppelse har... Tror faktisk hele møget ender i skraldespanden og så må jeg lave mig en frysepizza. Kæft hvor er jeg træt at at det skal være så svært at opfylde en skide ordre....
Tak for at spilde mine penge og tid takumi og det var sku sidste gang jeg benytter mig af jer.

20 décembre 2022

Takumi Sushi Vejle

Takumi Sushi Vejle
Lækker sushi og god betjening☺️
Dog ubehageligt at vi kunne se kokken hoste voldsomt og lave bræklyde, mens han stod og lavede vores mad. Det gjorde at vi mistede appetitten. Vi måtte efterfølgende gå fra restauranten.

20 décembre 2022

Dyrere end forventet

Vi kommer ind på restauranten og de er søde til at finde et bord til os, selvom restauranten er proppet ..
Sushien er ganske udmærket og ventetiden ok.
Da vi så skulle betale, der bliver det 100 kr dyrere end forventet. Jeg nævner det for hende hvor til hun svarer " vi har lige haft prisstigninger og jeg kan ikke gøre noget ved det " .. jeg påpeger så at der står en anden pris, både på skilt og dækservietterne og det er hun også enig i, men kræver stadig den pris hun har tastet ind ..
Jeg syntes at det er voldsomt dårlig service ikke at oplyse, at priserne er steget, inden man servere mad for kunderne.

16 septembre 2022

Sushi Takumi Næstved

Var i Næstved, med et mindre selskab her i dag, til opstart alt godt, vi skulle lige til at begynde på kaffen, da vi ser en lille orm, kravle på bordet. Da jeg henvender mig til tjeneren, ringer hun straks til chefen, der kun vil kompencere for en person menu, vi var 3. Vi betaler og forlader straks stedet, uden at indtage mere. Dette må aldrig ske og slet ikke på en sushi restaurant, vi kommer aldrig igen, på trods af vi kom jævnligt før. Håber vil tænke sig om inden de går derind.

16 septembre 2022

Lavede en online bestilling

Lavede en online bestilling, men fik aldrig en bekræftelse på hvornår maden var færdig, gik hen til restauranten og blev oplyst, at de ikke havde modtaget min ordre. Nu kan jeg et par dage efter se at pengene alligevel er trukket fra min konto ca 550kr og de svarer ikke retur vedr. dette.

12 juillet 2022

Dårlig sushi

Vi har spist på Takumi Næstved i går aftes. Dårlig og varm Sushi på niveauet med alm. kinesisk buffet. Høj pris og dårlig kvalitet. Service derimod var god

9 juillet 2022

Takumi Fredericia

Takumi Fredericia - mandag d. 4 juli.

Vi kørte 45 min for at prøve jeres restaurant, og sikke en skuffelse. Vi bliver først modtaget af en sød tjener, men med alt for lidt tøj på.
Vi får afvide vi har bor 10, men vi skulle selv finde det. Vi får her efter en hurtig forklaring.

Bor 10 er et lille bitte bord lige ved døren ud til Terrassen, og et lille bord meget tæt op af os. Så vi havde ingen plads næsten.

Vi får så bestilt lidt forretter til at starte med, som er koldt, og slatten. Og ikke nok med det var det bare klasket oven på hinanden på en tallerken.

Vi bestiller så sushi, som var helt smagsløs og faldt fra hinanden. og her vurdere vi hurtigt at de var nok for os. Vi siger vi vil tage det med hjem, og betaler 100 kr for dette.

Da vi så skulle betale, ville de have 216 kr pr. Mand, hvor vi siger at det betaler vi ikke når der står 198 både på deres hjemmeside samt på borderne. Også var der andre der også fik det til 198. Vi havde en mindre diskussion omkring dette og fik det så til 198 kr pr mand.

Mega skuffet oplevelse, hvor vi ikke kommer igen.

8 juillet 2022

Super lækker service af skønne…

Super lækker service af skønne mennesker - rolig og hyggeligt stemning i Resturanten på en lørdag aften.

Man får rigtig meget for de sølle penge man betaler - ja rullerne kunne godt være mere stramme men hey det får du ikke for den pris du får tilbudt her.
Man går ikke sulten i seng

23 janvier 2022

Cette entreprise vous appartient ?

Créez un compte gratuit