contract getekend op 13/03 na dat de elec was aangepast gebeld voor installatie van de batterijen voorschot betaald , na 27 niet opgenomen telefoons en watsap een nieuw voorstel gekregen maar zou ee... Voir plus
Lisez les avis des autres
Hier ook last minute beslist om zonnepanelen te plaatsen, Suwie geeft er alles aan gedaan om deze te installeren en te laten keuren voor het nieuwe jaar. De man die zonnepanelen moest plaatsen... Voir plus
contract getekend op 13/03
contract getekend op 13/03
na dat de elec was aangepast gebeld voor installatie van de batterijen voorschot betaald , na 27 niet opgenomen telefoons en watsap een nieuw voorstel gekregen maar zou eerst moeten betalen . dat was op 17/07 heb niets betaald en ook niets meer gehoord tot op heden. aangetekend schrijven gestuurd maar niets opgebracht , nu advocaat ingeschakeld voor dagvaarding .
SUWIE is geen betrouwbare aannemer
SUWIE is geen betrouwbare aannemer. Op 11/8/2023 offerte voor 14 zonnepanelen getekend. Na ontelbare telefoons en emails uiteindelijk geplaatst maar NIET AFGEWERKT op 18/12/2023. OP heden 05/06/2025 is er niets meer gebeurd en kan ik niet zien wat die opleveren. Mijn Enphase installer account is nog niet geactiveerd. Ik kan dus niets zien op mijn GSM. De CT magneten (6st) zijn nog niet geplaatst. Na verschillende aangetekende brieven wordt niet gereageerd. Zulke aannemers zouden moeten verboden worden.
Bewijzen van mijn installatie kan je verkrijgen op 0479602511.
Malheur saga na installatie elektrische…
Malheur saga na installatie elektrische thuisbatterij door Suwie in maart 2023
U leest het goed : de batterij is geïnstalleerd in 2023 en we zijn anderhalf jaar later en nog steeds werkt die niet naar behoren en heb ik er totaal geen idee van of die investering rendeert. De elektrische app die ik ervan in mei 2024 door een administratieve medewerker van Suwie (die enkel probeerde goed te doen) geïnstalleerd kreeg, heeft van dag 1 niet gewerkt. De elektrische batterij laadt op en af bij de meest onlogische momenten (bij donker weer overnachts van 8% naar 97%), bij meerdere zonnige dagen na elkaar, ontlaadt ze. Na het weghalen van een eerdere negatieve recensie in juni 2024, heb ik verschillende keren via whatsapp en spraakberichten contact gehad met de zaakvoerder die keer op keer belooft het op te lossen, maar het is steeds door anderen dat dit niet opgelost geraakt : ik moest meermaals foto’s doorsturen van het materiaal met de serienummers, ik heb ook geleid door het spraakbericht de installatie zelf eens terug heropgestart, maar nog steeds niet in orde. Eerst was het door de vakantie en het afwezige personeel, dan is het afhankelijk van de invoerder en fabricant, waar mijn ticket aangemaakt is en waar hij wekelijks contact mee heeft, steeds gevolgd door : ik hou u op de hoogte. Mijn laatste bericht om mij evt telefoonnr van die betrokken personen en het ticketnummer door te geven om zelf eens te bellen dateert van 17september. Ik kreeg de voorbije maanden steeds vrij vlug reactie op mijn whatsapp maar vanaf toen niks meer. Gaat dit nu nooit opgelost raken?
Op 5 nov terug gemeld aan zaakvoerder dat ik nog niemand gezien of gehoord had om de werking van mijn elektrische thuisbatterij te checken, hoewel een bevriende technieker uit Blankerberge eens zou langskomen als het pastte. Hij reageert met een voicebericht opnieuw dat het niet aan hem ligt,dat het ticket aangemaakt is. We zijn inmiddels half februari 2025 :niks meer gehoord en geen opvolging ivm werking thuisbatterij. In maart zal het 2 jaar zijn dat deze saga loopt. Ik heb verschillende keren op zijn vraag mijn recensie van de site gehaald, maar ik denk dat ik nu liever andere toekomstige slachtoffers toch gewoon er attent wil op maken dat installeren (soms) vrij vlot gebeurd, maar dat er daarna niks van waardige opvolging meer gebeurt.Na die laatste whatsapp in februari die op die dag zelf gelezen werd door de zaakvoerder, heb ik niks meer gehoord of als antwoord terug gekregen. Dus een verwittigd man is er twee waard.
Zeer goed bedrijf. Aanrader!
zeer goed bedrijf.
top installatie en zeer correcte installatie.
Dienst na verkoop uitstekend.
Aanrader!
Zonnepanelen geplaatst in 2021
Zonnepanelen geplaatst in 2021, door mijn/onze tevredenheid in 2022 ook nog zonnebatterijen aangekocht. Alles perfect werkend en geplaatst en ook de service na verkoop wil en kan ik alleen maar als "zeer goed" omschrijven. Zelfs wanneer ook zij jammer genoeg blootgesteld worden aan protocols waardoor zowel installateur als klant vaak heel veel geduld aan de dag moeten leggen...maar al bij al komt het wél in orde. Dus vind ik Suwie een aanbevelingswaardig bedrijf en zij hebben steeds de intentie de klanten de beste kwaliteit en service te geven én te realiseren.
Het is en blijft een betrouwbaar…
Het is en blijft een betrouwbaar bedrijf ook na het plaatsen van de installatie , drie jaarcgeleden met hen in zee gegaan en gisteren contact met hen gehad ivm wifi instellingen omvormer en ben.binnen de 24h geholpen geweest . Contacteer hen zeker ook eens ze zijn zeker de moeite met uitstekende service na verkoop
Ga niet in zee met deze firma
Ga niet in zee met deze firma! De installatie gebeurt heel amateuristisch. Mijn pannenlatten zijn beschadigd na het geklungel op mijn dak en de installateur had de pannen niet correct terug gelegd: er zat nog een gat in mijn dak! Op klachtenmails wordt niet gereageerd. Na de betaling besta je niet meer voor deze firma.
Komen hun afspraken totaal niet na
Komen hun afspraken totaal niet na.
Tot op heden, bijna 3 jaar na de installatie, nog steeds niet volledig in orde. Krijgen niemand meer aan de lijn nog antwoorden op mails. Onprofessioneel bedrijf!
Ga niet in zee met deze corrupte firma
Wat ging er mis??? Waar is de review van Boris van april? Suwie’s business model is het faciliteren van zonnepaneelinstallaties. Zelf panelen leggen is hun vreemd! Het administratieve proces. dat nemen zij op een manier dat Kafka zelfs niet had kunnen bedenken voor hun! De waarheid als je geld wilt besteden aan advocaat en rechtzaak!
Niet echt tevreden
Niet echt tevreden, nemen telefoon niet op als je belt, afspraken maken en niet nakomen
Al bij al toch nog goed gekomen
Geen aanrader
Goede prijs kwaliteit
Goede prijs kwaliteit, en dienst na verkoop dik in orde. Gr Alain
goeie service
Suwie kwam uit eigen initiatief onze omvormer kosteloos terug online zetten na een providerwissel. zeer tevreden van de service!
Suwie zonnepanelen
De man die zonnepanelen moest plaatsen had de pech dit in koud en regen weer te moeten doen maar is blijven gaan, heeft ook enkele foutjes van mijn vernieuwd dak aangewezen en opgelost.
Een echte werker!
Alles vlot verlopen ,hier door 5 ⭐
(Prijs kwaliteit is super).
Prima service en zeer correct.
Snelle uitvoering.
Correcte prijszetting.
Prima kwaliteit.
Correcte opvolging.
Vlotte installatie, totaal geen nazorg..
Alles verliep aanvankelijk prima: van afspraken bij het contracteren tot installatie en administratie.
Maar dan begint de ellende: voor bijkomende vragen of problemen kan je er gewoon niet terecht. Telefoon wordt niet opgenomen, er wordt niet teruggebeld en op WhatsApp berichten of emails wordt niet gereageerd. Je staat totaal alleen in een materie waarvvan je veel te weinig kent. Na anderhalf jaar weet ik in feite niet of de installatie deftig werkt. Ik moet op oek naar een externe firma. Nooit meer!
Zeer goede installateur.
Zeer goede installateur.
Snel langs gekomen voor professionele offerte en uitleg. Direct zeer correcte en goede prijs ontvangen. Plaatsing en aansluiting zeer zeer verlopen volgens de afgesproken deadline (ondanks slecht weer). Keuring werd geregeld door Suwie zelf en alles is zeer vlot verlopen.
Zeker een aanrader!
goeie naservice
door vervanging van mijn telenetmodem was de verbinding met mijn omvormer verbroken. Suwie kwam binnen de week langs om de verbinding met mijn omvormer te herstellen, en dit kosteloos. zeer tevreden van de service!
¡Suwie son estafadores
¡Suwie son estafadores! Hace 18 meses, el 1 de junio 2022, firmé una offerta de Suwie. Un año y medio después,octubre 2023, todavía me faltan 2 paneles solares de los 14 pedidos. El inversor que no funciona por defecto de fabricación, iba a ser reemplazado en agostom, después en septiembre 2023. Pero Suwie no apareció. Hasta hoy, día 15 de Noviembre no han venido. Todavía no he recibido la batería. ¡¡Mientras tanto tuve que pagar el 90% del importe total que son más de 10 mil €l!! Así funciona esa empresa. ¡Una pandilla de mentirosos! Sobre todo el señor Bart van Poucke es un especialista engañando la gente. ¡Y cualquiera que escriba una crítica negativa estara intimidado! De esta forma por supuesto solo se encuentran críticas positivas.
Suwie kwam kosteloos mijn omvormer…
Suwie kwam kosteloos mijn omvormer terugs online zetten nadat ik van internetprovider veranderd was!
Besluit genomen
Zelfs geen 1 kan ik geven. Zonet beslist om rechtzaak te starten. Wordt al maanden aan het lijntje gehouden. Eerst twee keer annulatie afspraken via sms in juni. Ik teken offerte eind augustus en na betaling voorschot bleek dat de zonnepanelen van offerte niet meer te verkrijgen zijn. Nu is ondertussen ook al de termijn van de offerte al 10 dagen verlopen. Wordt gewoon aan het lijntje gehouden en voor mij is het genoeg geweest. Ze kunnen het goed uitleggen maar handelen en afspraken nakomen dat is er niet.
En savoir plus sur les différents types d'avis.