Banner for Svea Bank

Svea Bank Avis 4 142

TrustScore 3.5 sur 5

3,5

Den enda nackdelen med köpet, var att jag först fick mejl om fakturan som inte innehöll någon betalningsinformation (bg-/pg nummer eller OCR) utan en rekommendation om att installera app eller besöka... Voir plus

Köpte nya skor. Men ville vänta tills de hade kommit. Är van med Klarna som påminner. Det gjorde inte Svea, istället får man, vi saknar din betalning, och då med extra 60 sek avgift. Då blir det hellr... Voir plus

Jag fick logga in på Svea och hämta min faktura. Det tar tid. Tycker dessutom att man inte ska behöva "passa fakturor" på det viset, jag har annat att göra. Ett företag i Sveas storlek borde ha möjlig... Voir plus

Saknas Bank-/Postgiroangivelse på kvittot från butiken bara för att vi valde till hemtransport?? Varför går det inte att betala vad det kostar direkt? Alternativt skickas fakturan elektroniskt m... Voir plus

1. Argent & assurance

Tillförlitliga finansiella lösningar. Svea Bank har decennier av erfarenhet av att hjälpa företag och privatpersoner med finansiella lösningar. Förutom tjänster som företagslån, krediter, fakturaservice, factoring, fakturaköp och inkasso har vi bland annat smarta betallösningar för e-handel, mobil och butik. Vi erbjuder även lån och sparande för privatpersoner. Svea är en koncern med finansiell verksamhet i ett flertal europeiska länder. Med fyrtio års erfarenhet av att hjälpa företag med deras likviditet är vi ett naturligt val för många företagare när de behöver en finansieringspartner. Sveas vision är att vara en ledande finansiell aktör i Europa. Med över 2 000 anställda över hela Europa – från rådgivare och lånespecialister till utvecklare och designers, skapar vi administrativa och finansiella lösningar för små och stora företag i alla branscher. Förutom tjänster till företag erbjuder vi även lån och sparalternativ för privatpersoner.

Kundtjänst – ett samtal bort

Riktiga människor, riktiga svar, riktigt snabbt.

Promotion box for Svea Bank

TrustScore 3.5 sur 5

4 k avis

Snabbt och bra med Swish

Réponse : Svea Bank

Hej Lena! Jättekul att höra att du är nöjd med betalningsalternativet swish. Tack för att du lämnat en recension, det uppskattas.

Hyfsat smidigt

Réponse : Svea Bank

Hej! Vi tackar så mycket för din återkoppling och recension Kent.

Ha en fin måndag och trevlig vecka!

Bara bra

Bara bra, enkelt

Réponse : Svea Bank

Hej! Vad härligt att höra Örjan. Vi tackar så mycket för din recension.

Krångligt!!

Réponse : Svea Bank

Hej Per. Vi beklagar verkligen att du upplever tjänsten som krånglig. Behöver du hjälp eller har några frågor, tveka inte att kontakta vår växel via 08-735 90 00 (måndag-fredag 8.00-17.00) så kopplar vi dig vidare till rätt avdelning inom Svea.

Snabbt och enkelt

Réponse : Svea Bank

Hej! Vad kul att du upplever tjänsten som snabb och enkel Anders. Vi tackar så mycket för din recension.

Önskar dig en fin dag och trevlig vecka!

Självbestämmande i summan av inbetalning.

Tydlig och bra information. Sätter värde på att jag själv fick bestämma vilken summa jag skulle betala. Också tydlighet med bekräftelse att jag har betalt.

Réponse : Svea Bank

Hej Mikael! Jätteroligt att höra att du är nöjd med vår betallösning. Vi uppskattar verkligen att du tagit dig tid att lämna en recension och tackar så mycket för din återkoppling.

Önskar dig en fin måndag och trevlig vecka!

Lite ovant för mig men gick bra!

18 avril 2026

Réponse : Svea Bank

Hej Monica! Vi är glada att det gick bra trots att det var lite ovant. Tack för din återkoppling och att du tagit dig tiden att lämna en recension.

Onödigt krångligt.

Onödigt krångligt.

Réponse : Svea Bank

Hej Birgit. Vi beklagar att du upplever tjänsten som krånglig. Behöver du hjälp eller har några frågor, tveka inte att kontakta vår växel via 08-735 90 00 (måndag-fredag 8.00-17.00) så kopplar vi dig vidare till rätt avdelning inom Svea.

Ha en fin dag och trevlig vecka!

Enkeltsmidigt

Réponse : Svea Bank

Hej! Vad härligt att höra Peter. Vi tackar så mycket för din recension.

Önskar dig en fin dag och trevlig vecka!

Trodde jag skulle få en faktura då…

Trodde jag skulle få en faktura då säljaren sa det men fick istället länkar, inloggning med bankid och avbetalningsförslag. Enormt krångligt jämfört mot att bara mata in ettOCR nummer.

Réponse : Svea Bank

Hej Mikael. På grund av banksekretessen har vi uppdaterat våra mejlutskick och fakturorna finns därför numera på Mina sidor http://mypages.svea.com och i appen Svea Pay. Tack för att du lämnat en recension.

Önskar dig en fin dag och trevlig vecka!

Betalning tog tre dagar ....

Betalning tog tre dagar fast jag använde swish. Fick ingen påminnelse att sista dag för betalning hade överskridits. Drog på mig en straffavgift i onödan. Ska undvika Svea i fortsättningen.

Réponse : Svea Bank

Hej Torbjörn! Vi beklagar ditt missnöje. Det kan ta någon dag innan betalningen blir bokförd och synlig via hemsidan och appen på grund av system uppdateringen. Vanligtvis sker det dagen efter betalningen är gjord med swish.

Ett tips, under inställningarna på Mina sidor http://mypages.svea.com och i vår app Svea Pay kan du aktivera notiser. Då skickas ett meddelande tre dagar innan en faktura förfaller för att undvika att betalningen missas.

Vi önskar dig en fin fredag och trevlig helg!

Dåligt med app

Funkar uselt!

Réponse : Svea Bank

Hej Camilla. Vad tråkigt att höra om ditt missnöje. Har du någon feedback om förbättringar i appen får du gärna skicka det till swp@svea.com så tar vi det vidare till våra utvecklare. Vi arbetar ständigt för utvecklas och för att göra det så lätt som möjligt för våra kunder.

Önskar dig en fin fredag och trevlig helg!

Fungerade inte Ktångligt

Réponse : Svea Bank

Hej Göran. Vi får beklaga om du upplever tjänsten krånglig. Behöver du hjälp eller har några frågor, tveka inte att kontakta vår växel via 08-735 90 00 (måndag-fredag 8.00-17.00) så kopplar vi dig vidare till rätt avdelning inom Svea.

Vi önskar dig en fin fredag och trevlig helg!

Om ni har några betalningskrav tycker…

Om ni har några betalningskrav tycker jag ni ska skicka en faktura, inte hänvisa till några hemsidor eller liknande. Detta är bara att förvirra för vanliga människor och bör inte tillåtas. En faktura förstår alla, men en hänvisning till hemsidor eller liknande tolkar jag som lurendrejeri.

Réponse : Svea Bank

Hej. På grund av banksekretessen och för att undvika att någon obehörig får fakturan har vi uppdaterat våra mejlutskick och fakturorna finns därför numera på Mina sidor http://mypages.svea.com och i appen Svea Pay.

Vi tackar så mycket för din feedback.

Önskar dig en fin fredag och trevlig helg!

Lätt och smidigt

Lätt och smidigt

Réponse : Svea Bank

Hej! Jätteroligt att höra. Tack för att du tagit dig tiden att lämna en recension.

Vi önskar dig en fin fortsättning på dagen och veckan!

enkelt att betala

Réponse : Svea Bank

Hej! Så roligt att höra Kjell. Tack för att du lämnat en recension, det uppskattas.

Vi önskar dig en fin fortsättning på dagen och veckan!

Smidigt och lätt

Réponse : Svea Bank

Hej! Så kul att ni upplever tjänsten som smidig och lätt. Vi tackar så mycket för er recension.

Önskar dig en fin fortsättning på dagen och veckan!