Vi besøgte Svostruo Kro, busselskab på 33 personer. Vi blev modtaget rigtig pænt, betjening og mad var i top. Inden besøget blev vi opfordret til at tage kontanter med til afregning af drikkevarer d... Voir plus
Lisez les avis des autres
Vi var 30 som havde bestilt i forvejen De fleste synes maden ikke svarer til prisen Stjerneskudene smagte ikke af andet end den panering der var brugt og manglede i den grad smag af krydderier o... Voir plus
Så tarvelig mad, der på ingen måde er lagt noget som helst i ! Fik tre forskellige ting og ingen af dem var velsmagende. Jeg gav det en chance til ,efter flere dårlige, kedelige og skuffende opl... Voir plus
Selv om der var fuldt booket, så fik vi en fremragende og hurtig betjening, af en SUPER dygtig tjener. Maden var fantastisk, hyggelig stemning så alt var GODT. Det er IKKE sidste gang vi kommer her.... Voir plus
Aucun historique récent de demande d’avis
A répondu à 50 % de ses avis négatifs
Répond généralement dans un délai de 24 heures
Afregning?
Inden besøget blev vi opfordret til at tage kontanter med til afregning af drikkevarer da man derved ville kunne afregne hurtigere. Jeg så dog andre som betalte med kort, hvilket gik mindst ligeså hurtigt.
Kan det være noget med at det måske er nemmere at holde kontanter udenfor skatteregnskabet?
Så tarvelig mad
Så tarvelig mad, der på ingen måde er lagt noget som helst i !
Fik tre forskellige ting og ingen af dem var velsmagende.
Jeg gav det en chance til ,efter flere dårlige, kedelige og skuffende oplevelser.
Nu var det så sidste gang .
Man betaler og glæder sig og bliver ærgerlig over, at der lægges så lidt umage i maden .
Stram op Svostrup Kro ! Ø v !!
7 ud af 5 stjerne hvis det kan lade sig gøre
Maden var fantastisk, hyggelig stemning så alt var GODT.
Det er IKKE sidste gang vi kommer her.
Efter en dejlig tur i kajak fik vi…
Efter en dejlig tur i kajak fik vi kaffe og kringle på kroen.
Kaffen og betjeningen var fin, men kringlen, som ellers fik en fin beskrivelse af tjeneren, var alt andet end fin. Den var decideret våd i bunden, og "remoncen" var helt flydende og løb ud på tallerkenen. Det var ikke spor lækkert, men dyrt nok endda.
5 kokkehuer for den lækre mad og om…
5 kokkehuer for den lækre mad og om muligt 6 stjerner for super service.
Kedelig mad
Vi var 30 som havde bestilt i forvejen
De fleste synes maden ikke svarer til prisen
Stjerneskudene smagte ikke af andet end den panering der var brugt og manglede i den grad smag af krydderier og var en meget trist omgang
Paprika gryden var go men flere ukogte kartofler
Der mangles generelt krydderi i al maden
Dog havde vi alligevel en hyggelig eftermiddag men nok ikke et sted vi spiser igen
Vi spiste i går på krogen og det smagte…
Vi spiste i går på krogen og det smagte på ingen måde godt! Pramdragergryden er så slem krydret med paprika at den er bitter og smager grimt! Kødet var tilfældigt størrelse! Pølser var grå og uspiselig! Min mand fik kalvemørbraden som var uden smag! Skysovs uden smag! Alt i alt var vi 100% skuffet! Og jeres larm fra køkkenet var heller ikke i orden! I burde respektere krogens historie! Og ikke bare svinge tallerkner over disken uden at smage hvad i serverer! Kig dog på trustpilot her og gør noget ved det!!
Frokost med venner
Vi havde bestilt bord til 5 og fik et dejligt bord på terassen under store parasoller med skøn udsigt.
Stjerneskud smagte skønt og vi blev mætte. Vi fik af tjeneren anbefalet en dejlig Kroatisk hvidvin som smagte perfekt. Kan anbefales varmt. Vi kommer gerne igen.
Utroligt ringe service på alle…
Utroligt ringe service på alle parameter. Og så det yderst imponerende en restaurant sætter kartofler på bordet som er tættere på rå end de er kogt.

Réponse de Svostrup Kro
Dårlig service og ubehøvlet (sur)…
Dårlig service og ubehøvlet (sur) personale. Trustpilot på 3,6 fortæller også de burde kigge indad og ændre oplevelsen for kunden. Jeg har altid nydt at komme derud et par gange om
året og har været der for sidste gang her i weekenden.
Jeg kan ikke anbefale Svostrup til nogle der vægter servicen skal være i top.

Réponse de Svostrup Kro
Venlig tjener, god kaffe og meget charmerende kro
Besøget var en gave til et ældre familiemedlem.
Vi bestilte to stjerneskud, som jf menukortetbestod af fiskefileter og rejer.
Rejerne, brødet og dressingen var ok, men fiskefileterne var nærmest uspiselige. Min gæst havde end ikke kræfter til at skære dem i mundrette stykker- så hårdt stegte var de, - smagte værre en de billige frosne fiskefileter fra supermarkedet.
Jeg bestiller ofte stjerneskud på restauranter og har aldrig oplevet et så ringe som det jeg/vi fik på Svostrup kro!

Réponse de Svostrup Kro
Perfekt ophold med fantastisk mad og vidunderligt personale
Vi har netop haft et helt igennem fantastisk kroophold, hvor vi nød den overdådige fiske- og skaldyrsbuffet med fri bar samt en overnatning på et af kroens vidunderlige værelser.
Allerede ved ankomsten mærkede vi den helt særlige stemning – en kombination af ro, charme og ægte gæstfrihed, som man kun finder de steder, hvor værtskab virkelig tages alvorligt.
Personalet fortjener en særlig ros!!! De er ikke bare søde og imødekommende – de er oprigtigt nærværende og gør alt for, at man føler sig velkommen. Deres varme smil og hjælpsomhed skaber en atmosfære, hvor man straks slapper af og føler sig hjemme.
Maden var en oplevelse i sig selv. Fiske- og skaldyrsbuffeten var FANTASTISK – frisk, velsmagende og smukt anrettet. Hver eneste ret var en kulinarisk fornøjelse, og man kunne tydeligt mærke, at der var kælet for både råvarer og detaljer. Det er sjældent, man får lov at nyde så høj kvalitet i så afslappede og hyggelige omgivelser.
Værelset var lige så imponerende: rummeligt, smagfuldt indrettet og med en ro, der gjorde det let at falde helt ned i gear. Vi sov som sten.
Morgenmaden næste dag holdt samme høje niveau. Et lækkert udvalg af friske råvarer, hjemmelige smage og små detaljer, der gjorde det til en perfekt afslutning på opholdet.
Alt i alt har det været en oplevelse, vi vil huske længe – og helt sikkert vende tilbage til. Vi kan på det varmeste anbefale et ophold her til alle, der ønsker forkælelse, kvalitet og ægte krohygge på allerhøjeste niveau.

Réponse de Svostrup Kro
Vi er lige kommet hjem fra et besøg på…
Vi er lige kommet hjem fra et besøg på Svostrup Kro, forstår ikke de negative anmeldelser her. Vi fik serverer en super go' wienerschnitzel og kroens dessert med kaffe en virkelig god oplevelse. Det bliver ikke sidste gang vi besøger kroen.
Med hilsen fra
Anny og Erling Abrahamsen
Svostrup Kro er en skændsel.
Var til julefrokost på Svostrup Kro i går. Min svigermor havde inviteret, og jeg har så ondt af hende at hun måtte betale en formue for det, for det var simpelthen grotesk.
Sild, laks, og rejer som de ikke selv havde lavet var ikke ligefrem topkvalitet, men det gled da ned med lidt god vilje, men alt de selv havde lavet var uspiseligt. Simpelthen ikke noget man kan være bekendt at servere.
Kunne godt gå ind i en længere ting om at der blev serveret for lidt (der var ikke nok til antal kuverter), at det blev serveret i fingerbøl, og at der var alt for længe i mellem at der kom andet på bordet, men vil korte det ned til at sige at som standarten var at det faktisk kun var en fordel.
Skal jeg sige noget godt om oplevelsen, så er det om serveringspersonalet. De gør hvad de kan for at man skal føle sig velkommen, og godt behandlet. De fortjener ros, og kan ikke bebrejdes for de rædsler der kommer ud af køkkenet. Men det man kommer for er nu en gang maden, og af alle skrækkelige steder må man sige at Svostrup kro har scoret førertrøjen.
Hermed et trefoldigt FØJ!!!!
Ps. Vær opmærksom på at Svostrup Kro ved dårlig omtale ringer rundt og forstyrrer samtlige gæster de har numre til for at finde den "formastelige". Formoder de har opgivet at respondere herinde som følge af de mange dårlige omtaler man finder når man læser videre.
Svar til svar:
Hos nogle glider alt ned. Det samme som gør at visse politikere og brugtvognsforhandlere kan blive ved. Det er naturligvis op til jer, men personligt ville jeg tage de alt for mange kritiske røster op til overvejelse, og prøve at forbedre tingene fremfor at feje det under gulvtæppet. Det er måske bare mig, men som jeg ser det, er det den bedste måde at drive forretning på. I har rigtig meget godt at byde på på andre måder. Lad det også omfatte maden.
I ønskes en rigtig glædelig Jul.

Réponse de Svostrup Kro
Bedste tartelet jeg nogensinde har…
Bedste tartelet jeg nogensinde har smagt 😋😋😋
Hjertevarm oplevelse
Jeg besøgte Svostrup Kro med min søster, min far og hans hustru. Vi havde alle fire en fantastisk hyggelig aften i en ægte, tryg og hjertevarm atmosfære med god mad og super betjening.
Personalet var flinke, smilende og tog sig generelt god tid til os, både ved ankomst og under middagen, selv om der var travlt i restauranten.
Vi startede med tarteletter til forret og fik en wienerschnitzel til hovedret, skyllet ned med et par gode store fadøl, hvor der var lidt af hvert at vælge imellem.
Maden var solid og smagte glimrende - særligt tarteletterne synes vi alle var verdensklasse.
Vi gik mætte og tilfredse derfra, og var alle enige om, at det bestemt ikke var sidste gang vi kommer på Svostrup Kro. Faktisk har vi booket et bord igen i aften (d. 18. oktober), hvor vi håber på endnu en god og hjertevarm kro-oplevelse. :)
Meget søde og venlige tjenere
Meget søde og venlige tjenere - de havde overskud til at være kække trods stor travlhed.
Maden er almindelig kromad - vi havde afgivet bestilling inden ankomst.
Vi fik i travlheden ikke givet drikkepenge- hvilket de fortjente!

Réponse de Svostrup Kro
En restaurant der underleverer og tager alt for meget for deres drikkevarer
Har været til selskab på restauranten idag til kedelig smørrebrød hvor man selv henter brød og sætter sammen medtunmousse et par skiveskåret og lidt laks, dette efterfulgt af en kedelig tartelet og et par kager + ost til 375 per person. Dette er i sig selv ikke sindsoprivende dyrt, men godt nok en kedelig omgang.
Svostrup topper så med at tage 45kr for en alm flaskeøl, 32 kr for en sodavand og kaffen kunne selskabet selv betale for til 45kr per person. Vi kom til at betale alt for meget for noget der knap kan kaldes middelmådigt.
Der findes glimrende steder i området som ikke tager så meget for sig og leverer tilsvarende eller bedre kvalitet end Svostrup.

Réponse de Svostrup Kro
Jeg havde fået et gavekort af mit…
Jeg havde fået et gavekort af mit arbejde til Svostrup kro. Jeg bestilte bord og vi tog dertil. Vi blev hurtigt vist på plads og mødte vores flinke og rare tjener Esper.
Vi fik fantastisk lækker og veltillavet mad. Lokalet var så hyggeligt med sjæl og charme. Vi fik rigtig fin betjening af vores tjener Esper hele vejen.
Bestemt et sted vi vil besøge igen og varm kan anbefale til andre.
Alt for simple Stjerneskud, krøllesalat med 2 fiskefileter, en håndfuld rejer lidt dåse asparges en skive citron og agurk lidt dild og en lille tomat og dressing. Alt for dyr ift alt for simpel.
Alt for simpelt stjerneskud ift ingredienser. Alt for dyr, skuffende oplevelse ift tidligere oplevelser Svostrup kro.
L’expérience Trustpilot