Bestelde een rotan lamp Snelle levering en lamp heel mooi alleen jammer een andere kleur rotan als m'n eigen andere spullen. Wil ze terugsturen en wil hierom wat info. Mail wordt niet beantwoord e... Voir plus
Lisez les avis des autres
ik ben super tevreden van het eindwerk maar vond het een beetje raar dat ik in "mijn bestelling" enkel het voorbeeld terug vond ipv mijn eigen creatie. waardoor ik toch wat ongerust werd of alles wel... Voir plus
De inductie beschermer was precies zoals de foto die wij opgaven. Heb het op facebook geplaatst en kreeg hele mooie reacties zelfs mensen die het ook gaan bestellen. Dus gelijk reclame gemaakt.... Voir plus
L'entreprise a répondu
À propos de l'entreprise
Écrit par l'entreprise
SweetHomeLiving is de specialist in foto's en andere afbeeldingen afgedrukt op inductie beschermers. Onze kookplaat beschermers zijn verkrijgbaar in verschillende formaten. Er zijn afbeeldingen op de afdekplaten, dus voor elke inductie kookplaat is er een mooie oplossing.
Coordonnées de contact
Aprilstraat 102, 1335 BS, Almere, Pays-Bas
- info@sweethomeliving.nl
- www.sweethomeliving.nl
Demande des avis aux clients
Les gens ont aussi consulté
Prima huisnummerbordje met onze namen…
Prima huisnummerbordje met onze namen erop. Samen met de optionele RVS bevestigingsset, ziet dit er erg netjes uit. Op de site kun je makkelijk alles naar eigen smaak vormgeven, incl. lettertypes en -groottes. Daarna heb je het met een paar dagen in huis.
Top bestelling
Het is een mooi naambordje
Het is een mooi naambordje
Keurig geschreven en afgeleverd
Blij met het resultaat
Prachtig naambord!!
Het is een prachtig naambord en de ontvangers zijn er ook heel.blij mee.
Snel en netjes bezrogen.
Snel en netjes bezrogen.
Hele mooie naambortje ontvangen.
Heel blij mee.
Heel mooi naambordje
Heel mooi naambordje ontvangen! Ik was er een beetje ongerust op, omdat ik mijn gepersonaliseerde naambordje niet in de bevestiging zag staan, maar uiteindelijk klopte alles.
Het product ziet er uit zoals verwacht
Het product ziet er uit zoals verwacht
Prima service.
Betalen voor een artikel dat ik nooit heb ontvangen
Via SweetHomeLiving een naambordje besteld met betaling via Klarna. Dit naambordje werd op een ophaalpunt bezorgd, maar was hier niet toen ik het op wilde halen. Er werd aangegeven dat het pakket dan vermist moet zijn en ik heb hierover SweetHomeLiving gemaild. Uiteindelijk blijkt dat het pakket retour was gegaan naar SweetHomeLiving, en ze hebben nooit gereageerd op mijn mail. Via Klarna ben ik ondanks 3 disputes uiteindelijk gedwongen om de betaling te doen voor een artikel dat ik nooit heb mogen vervangen. Contact zoeken met SweetHomeLiving heeft niet mogen baten en er is nooit een poging gedaan contact met mij te leggen. Ik zou het daarom aanbevelen voor een andere webshop te kiezen.
Het bestelde had ik snel in huis
Het bestelde had ik snel in huis, netjes geleverd en voldoet helemaal aan mijn verwachting.
Alles prima verlopen
Alles prima verlopen, van bestelling tot levering. We dachten gelezen te hebben dat er bevestigingsmateriaal bij ging geleverd worden maar dit was niet zo dus hebben dit met secondelijm gefixt.
zeker aanrader
zeer professioneel en zeer snel.zeker een aanrader.
Top!!! zeer mooi afgewerkt.
Snelle levering en mooie kwaliteit
Snelle levering en mooie kwaliteit, gelukkige Duifjes hier🎈
Ik had een naambordje besteld
Ik had een naambordje besteld, maar achteraf wilde ik graag andere letters. Dit werd snel aangepast. Heel fijn!
Service is top
Naambordje is beschadigd binnengekomen maar ze hebben onze vraag voor een nieuwe heel netjes aangepakt en we krijgen binnenkort onze nieuwe naambordje op de deurmat. Nogmaals bedankt voor de goede service!
Het geleverde materiaal was van goede…
Het geleverde materiaal was van goede kwaliteit en de service was helemaal in orde
Het naamplaatje is erg mooi alleen…
Het naamplaatje is erg mooi alleen zitten er wat witte spikkels op. Anders hadden jullie 5 sterren gekregen .