SwimCare Avis

TrustScore 5 sur 5

4,8

Lisez les avis des autres

Noté 5 sur 5 étoiles

Artikelen werden sneller geleverd dan gemeld bij het bestellen. Dus positief verrast. Ik had ook een voorkeur voor lokale webshop.

Noté 5 sur 5 étoiles

Voor de trainers in onze zwemclub waren de lessen 'start to crawl' zeer interessant. Goede combi van theorie en praktijk met interessante info voor zowel het aanleren als corrigeren op stijlfouten... Voir plus

Noté 4 sur 5 étoiles

Een opportuniteit die je met beide handen moet nemen als je op een correcte manier crawl wilt aanleren. Voldoende bruikbare feedback. Ruimte voor ontwikkeling op elk zn tempo. Voor mij een zic... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Kristof is heel professioneel, vriendelijk en flexibel. Ik was begonnen met techniek zwemmen voor crawlen, daarna heb ik enkele lessen schoolslag en 1 les rugslag gevolgd. Hij legt heel goed uit en... Voir plus

À propos de l'entreprise

1. Professeur de natation

Écrit par l'entreprise

Als zwemtrainer/coach ben ik bezig met het verbeteren en optimaliseren van de zwemtechniek voor allerhande type zwemmers. Alle verschillende zwemstijlen zijn mogelijk voor aanleren of vervolmaken, dit zowel op recreatief als competitief niveau. Ik werk samen met een groot aantal zwemmers op verschillende niveau's dit van echte beginner tot gevorderde atleten. sportbegeleiding op maat, trainingschema's, advies, coaching, video analyse, zwembegeleiding, zwemtraining, droogtraining, ...

Coordonnées de contact

4 étoiles
3 étoiles
2 étoiles
1 étoile

Aucun historique récent de demande d’avis

Tous les avis

4 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Écrire un avis

Leuke les

Leuke les, zonder druk maar toch heel efficiënt. Kristof heeft een open en rustige houding, dat vind ik heel aangenaam en geeft vertrouwen. Veel geleerd op korte tijd. To the point info ;) dankjewel!

10 septembre 2023

Evaluatie zwemles

Evaluatie zwemles
Ik apprecieer heel erg dat er veel afwisseling is in de oefeningen, iedereen is welkom, er worden veel handige tips gegeven. De oefening goed voorgetoond.
Wat misschien beter kan?
Ik weet niet altijd of ik de oefening goed doe. Bij een bepaalde les gaf je mee wie het onder knie had, wie nog niet. Dat vond ik wel leerlijk.

17 septembre 2023

Juist leren zwemmen met Swimcare

Na tal van loopwedstrijden droom ik ervan om ooit mee te doen aan een triatlon. Het leek me nooit haalbaar aangezien ik geen crawl kan. Na twee maanden trainen met Kristof en Fiebe (ook een zeer goede lesgeefster!) heb ik er vetrouwen in dat het me zal lukken om alle bewegingen te automatiseren. Ik begin er in te geloven dat je met de juiste techniek enorm veel energie kan besparen (en zwemmen helemaal niet lastig is) om daarna nog te kunnen doorgaan met sporten.

25 août 2023

Beginnersles borstcrawl

Kristof geeft duidelijke uitleg over de techniek van borstcrawl en bouwt stapsgewijs op naar verfijning van uw zwemstijl. Er zit veel variatie in de lessen door gebruik van verschillende hulpstukken (peddels, snorkel, ..). Soms doen we al eens een sprintje of vlinderslag. Dus behalve les is er ook aandacht voor het nodige plezier!

13 décembre 2022

Goede technische uitleg

Goede technische uitleg, motiverend en voldoende uitdaging. Kristof heeft aandacht voor elke zwemmer!

7 septembre 2022
Noté 4 sur 5 étoiles

Leuk , uitdagend en leerrijk.

Goede organisatie, vriendelijke coach, niet te streng maar maakt het toch uitdagend. Heb goed bijgeleerd, voldoende aandachtspunten voor komend jaar. Niet altijd makkelijk voor de coach met de gemengde groepen, dan ook vooral genoten van de dinsdagavond lessen. Christoph

28 août 2022
Noté 5 sur 5 étoiles

Techniek wordt heel precies en…

Techniek wordt heel precies en stapsgewijs uitgelegd. Leraar die met veel respect voor elke zwemmer zeer goed les geeft. Soms zou individuele feedback welkom zijn zodat je nog gerichter kan oefenen.
Heel toffe sfeer in de groep!

28 août 2022

Great teacher

Great teacher
I'm afraid of water, Kristof made sure I felt comfy with it and he listens and understands my fear.
He took his time explaining and he encourages you to push your limit without pushing you.

31 mars 2022

aanrader

Ik wou mijn techniek van crawl bijschaven en vind dat ik in enkele lessen al veel bijleerde. Het is ook interessant dat je met een beurtenkaart kan werken zodat je je beurt niet verliest als je eens afwezig bent.

25 mars 2022

Toffe kennismaking met Swimcare

Zwemmen is mijn hobby. Dit doe ik 2x per week, om mijn conditie fit en mijn lichaam sterk te verzorgen. Mijn focus ligt op de 1000m crawl (16min30sec), met een eigen zwemprogramma probeer ik deze steeds te verbeteren. Maar door mijn competitieve ingesteldheid wil ik meer.

In LAGO Brugge maakte ik kennis met Kristof Ryheul van Swimcare. Sympathieke coach die Crawlles geeft aan beginners en gevorderden. Een toegankelijke en gemoedelijke groepssfeer stelt je meteen op je gemak. De lessen zijn zeer uitgebreid gaande van bodypositie, catch, rotatie, ademen, kicking, cardio- kracht- en vele techniekoefeningen.

Na 10 lessen, een toffe kennismaking en heel wat progressie, ligt mijn nieuwe richttijd nu op 16min. Niet slecht op mijn 43jaar, toch...

Bedankt Kristof.

20 mars 2022
Noté 5 sur 5 étoiles

Het is dank zij Swimcare dat ik nu…

Het is dank zij Swimcare dat ik nu makkelijk kilometers kan zwemmen in aanvaardbare tijden.
Altijd aangename trainingen die nu eens focussen op techniek, dan eens op snelheid, en nog een andere keer op uithouding. Afwisseling genoeg om je zwemniveau op te krikken.

6 mars 2022

Zwemgenot

Waarom volg ik crawllessen ? Omdat ik met een correcte techniek op een rustige manier een uurtje wil kunnen zwemmen. Kristof maakt dit mogelijk doordat hij de crawlstijl in onderdelen uiteen rafelt die hij ons laat inoefenen zodat we tenslotte met vloeiende bewegingen door het water klieven.

27 février 2022

Start to crawl

Een aardige formule om als beginnend start to crawl zwemmer op ieder moment te kunnen starten. Soms niet gemakkelijk bij iets moeilijker oefeningen omdat andere starters al wat lessen gevolgd hebben. Mits de nodige inzet van uzelf en aanmoediging van de zwemcoach lukt het wel !

27 février 2022

L’expérience Trustpilot

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus