Sydfynsk Håndværk A/S Avis 110

TrustScore 5 sur 5

4,9

Lisez les avis des autres

Noté 5 sur 5 étoiles

Man føler sig i trygge hænder fra a-z! Jeg fik skiftet bindingsværk og muret nye tavl på mit gamle hus. Jeg vil særligt fremhæve den gode og grundige vurdering og vejledning inden jeg bestilte Sy... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Sydfynsk Håndværk har lagt nyt tag inkl. nye spær på en ældre bygning hos Faaborg Camping. En udfordrende opgave som de klarede super flot. Tak Henrik for rigtig god rådgivning og tak for dygtige ko... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Vi har gjort brug af Sydfynsk Håndværk A/S til ombygning af badeværelse, bryggers og baggang. Det har været en fantastisk oplevelse med dygtige, energiske og kreative håndværkere, der var meget ra... Voir plus

À propos de l'entreprise

1. Charpentier
  2. Géomètre-expert en bâtiment
  3. Consultant
  4. Service de protection contre les incendies
  5. Travaux généraux
  6. Bâtiment patrimonial

Informations provenant de diverses sources externes

Hos Sydfynsk Håndværk A/S har vi mere end 30 års erfaring med bolig- og byggeprojekter i Svendborg og på Fyn. Vi garanterer god kvalitet og individuelle løsninger, vi rådgiver og leverer tømrerarbejdet eller står for totalentreprisen - og har altid kunden i fokus hele vejen i forløbet.

Coordonnées de contact

3 étoiles
2 étoiles
1 étoile

Nye vinduer på 2 dage

Nye vinduer på 2 dage. Tak til de dygtige og hurtige håndværkere der skiftede alle vores 10 gulv til loftsvinduer og indstallerede ny glasdør på kun 2 dage. Det er blevet super flot og vi sparer penge på varmeregningen.

6 octobre 2025

God kommunikation høj faglighed

Vi har brugt Sydfyns håndværk flere gange, og kan på det varmeste anbefale virksomheden.

De kommer altid som aftalt og er alle dygtige og hurtige.
Henrik er virkelig empatisk, erfaren og løsningsorienteret.

De har tydelig stor erfaring med bevaringsværdige fine gamle huse, og det ses i håndværket.
God kommunikation, høj faglighed.
Kan varmt anbefales!

18 juillet 2024
Noté 5 sur 5 étoiles

Jeg kan på det varmeste anbefale…

Jeg kan på det varmeste anbefale sydfynsk håndværk, som har gennemført en større ombygning af tag, køkken, gang og badeværelse i vores hus. Hele vejen igennem har der været god sparring og der er givet bud på praktiske løsninger. Der har været særdeles professionelle folk på alle dele af projektet og en særlig tak til de dygtige og effektive folk som vi så meget til i udførelsen af arbejdet. Vi er meget tilfredse med resultatet som står snor lige :-).

30 septembre 2024

hurtig hjælp

hurtig hjælp, og god hjælp, altid meget imødekommende

13 février 2024

Kære Birthe, Tak for den fine anmeldelse, Vh Henrik

Noté 5 sur 5 étoiles

Meget hurtig og professionelt godt…

Meget hurtig og professionelt godt arbejde i forbindelse med stormskader på flere ejendomme samtidigt, hvilket er essentielt for at minimere følgeskader.

13 février 2024

Réponse de Sydfynsk Håndværk A/S

Tak for den fine anmeldelse, det værdsætter vi meget :-)

Dygtige håndværkere

Virkelig dygtige håndværkere, som har forstand på bindingsværk og laver et utroligt flot arbejde.

21 août 2023

Réponse de Sydfynsk Håndværk A/S

Mange tak for den flotte anmeldelse. Du er bestemt også både lærenem og dygtig. Bedste hilsner Henrik

Noté 5 sur 5 étoiles

Et ægte og smukt stykke håndværk på…

Et ægte og smukt stykke håndværk på bindingsværket... og jeg kan også kun anbefale at bruge firmaet til stråtaget

9 août 2023

Réponse de Sydfynsk Håndværk A/S

Tusind tak for den flotte anmeldelse. Det er altiid rart med mange stjerner. Vh Henrik

Noté 5 sur 5 étoiles

Altid kvalificeret hjælp af dygtige…

Altid kvalificeret hjælp af dygtige håndværkere - også i akutte situationer som da en storm fornylig smadrede vores terrassedør.

10 juillet 2023

Réponse de Sydfynsk Håndværk A/S

Tak for 5 stjerner. Det værdsætter vi :-)

Godt udført arbejde

Godt udført arbejde, meget kundevenlig, kom hurtigt efter bestilling

26 avril 2023

Réponse de Sydfynsk Håndværk A/S

Tak for anmeldelsen, det værdsætter vi og fint når det lige passer ind :-)

Topklasse håndværk

Topklasse håndværk. Har fået det smukkeste stråtag, som står knivskarpt. Hele vejen igennem tæt kontakt omkring deltaljer, tilretninger og tidsplan. Alt er lavet til perfektion.

15 mars 2023

Réponse de Sydfynsk Håndværk A/S

Det er altid rart med tilbagemeldinger. Mange tak for det :-)

Flot håndværk

Vi fik renoveret vores stråtag og vi er rigtig godt tilfreds med resultatet. Alle aftaler overholdt og godt håndværk til en rimelig pris.

2 mars 2023

Réponse de Sydfynsk Håndværk A/S

Hej Ole. Det er godt at høre. Tak for tilbagemelding. Det værdsætter vi meget.

hurtig betjening

hurtig betjening, og meget grundige håndværkere

15 mars 2023

Réponse de Sydfynsk Håndværk A/S

Mange tak Mette. Vi værdsætter din tilbagemelding.

Kan anbefales

Kan anbefales. Vi har fået god support og hurtig udføring af bestilte opgaver.

20 février 2023

Mange tusind tak for stjernerne. Mvh Henrik

Det var tillidsarbejde

Det var tillidsarbejde - mester og folkene levede til fulde op til mine forventninger. Henrik og Co er min tækkemand😊

15 février 2023

Tak for stjernerne. Det værdsætter vi. Mvh Henrik

L’expérience Trustpilot

En savoir plus sur les différents types d'avis.

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus