Sygeplejebutikken.dk Avis

2 871
TrustScore 4.5 sur 5

4,7

Lisez les avis des autres

Noté 5 sur 5 étoiles

Jeg købte et par sandaler den 7. august. Men var nødt til at returnere dem, da pasformen til mine fødder ikke var god. Men hele købsprocessen og returneringen fungerede perfekt. Derfor min bedste an... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Super dejligt at få en medarbejder i røret som kunne hjælpe med valg af sandaler til sådan en fod vanskelig kunde som mig. Havde selv forsøgt 2 gange at bestille sandaler som ikke passede før jeg ring... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Mine gamle sandaler blev kasseret af byens skomager. Nedslidt og meget brugt. Sommeren er ikke forbi, så jeg fandt Sygeplejebutikken på nettet. Mine ynglings sandaler var der og to dage senere gik j... Voir plus

À propos de l'entreprise

1. Matériel et équipement d'hôpital
  2. Magasin de chaussures

Écrit par l'entreprise

Vi er en webshop som dagligt sender varer ud til sundhedspersonalet. Vi bytter med et smil og giver gerne pengene retur for varer, som ikke har været i brug.

Coordonnées de contact

4 étoiles
3 étoiles
2 étoiles
1 étoile

Aucun historique récent de demande d’avis

A répondu à 83 % de ses avis négatifs

Répond généralement dans un délai d'une semaine

Tous les avis

(2 871)

510 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Écrire un avis

Noté 4 sur 5 étoiles

Blebukserne kom allerede næste dag og…

Blebukserne kom allerede næste dag og det var dejligt.
Bagefter blev jeg opmærksom på, at det ikke kun er størrelsen, der er forskellig men også antal dråber.
Det er første gang jeg fik brug for blebukser - det er fordi jeg har brækket benet. Det at komme til tids og at holde mig under hop på et ben har været en ret stor udfordring.
Heldigvis er `normal`= 2 dråber OK for mig og kan jeg nu lægge vægten på begge ben - så undgår hop -
Tak for den gode service
MVH Lise

14 juillet 2026
Noté 5 sur 5 étoiles

En fin vare og hurtig betjening

Hej Zita,

Tusind tak for din dejlige anmeldelse. Det glæder os meget at høre, at du er tilfreds med din vare, og at du oplevede en hurtig og god betjening. Vi gør os umage for at give vores kunder en god oplevelse fra start til slut, så det betyder rigtig meget for os at få sådan en positiv tilbagemelding.

Hurtig effektiv behandling og levering

Hurtig effektiv behandling og levering

16 juillet 2026

Hej Karina,

Tusind tak for din flotte anmeldelse. Det glæder os meget at høre, at du oplevede en hurtig og effektiv behandling af din ordre samt en hurtig levering. Vi gør os umage for at sikre en enkel og god købsoplevelse fra bestilling til levering, så din positive feedback betyder rigtig meget for os.

Noté 5 sur 5 étoiles

Hurtig ekspedition, levering til døren

Hurtig ekspedition; og rimelig ventetid til modtagelse af ordren

13 juillet 2026

Hej Lene,

Tusind tak for din dejlige anmeldelse. Det glæder os meget at høre, at du oplevede en hurtig ekspedition og en rimelig leveringstid på din ordre. Vi gør os umage for at behandle alle ordrer så hurtigt som muligt, så det betyder meget for os at vide, at du har haft en god oplevelse.

Noté 5 sur 5 étoiles

Man modtager sine sko ret hurtigt og de…

Man modtager sine sko ret hurtigt og de er mega behagelig at have på

17 juillet 2026

Hej Pia,

Tusind tak for din dejlige anmeldelse. Det glæder os virkelig at høre, at du modtog dine sko hurtigt, og at de er mega behagelige at have på. Vi ved, hvor vigtigt både komfort og en hurtig levering er, så det betyder rigtig meget for os, at du har haft en god oplevelse.

Vi håber, at du får stor glæde af dine sko i lang tid fremover.

Hurtig afsendelse efter bestilling

Hurtig afsendelse efter bestilling. Lækre sko som passer i størrelsen.
Vh Tove Jørgensen

11 juillet 2026

Hej Tove,

Tusind tak for din dejlige anmeldelse. Det glæder os meget at høre, at dine sko blev afsendt hurtigt efter bestilling, og at de passer perfekt i størrelsen. Det er skønt at vide, at du er tilfreds med både kvaliteten af skoene og den hurtige ekspedition.

Vi sætter stor pris på, at du tog dig tid til at dele din oplevelse med os. Du er altid meget velkommen til at kontakte os, hvis vi kan hjælpe med noget, og vi glæder os til at betjene dig igen.

Sko der svarer til beskrivelsen

Sko der svarer til beskrivelsen

3 juillet 2026

Hej Pia,

Tusind tak for din dejlige anmeldelse. Det glæder os rigtig meget at høre, at skoene levede op til beskrivelsen, og at du oplevede en hurtig levering. Vi gør os umage for at give så præcise produktbeskrivelser som muligt, så vores kunder ved, hvad de kan forvente, og derfor betyder din feedback rigtig meget for os.

Kvalitetsvarer

Kvalitetsvarer, hurtig og fleksibel levering - så jeg er meget glad og tilfreds. Og det er ikke sidste gang jeg køber fodtøj i Sygeplejebutikken.

1 juin 2026

Hej,

Tusind tak for din fantastiske anmeldelse. Det glæder os virkelig at høre, at du er så tilfreds med både kvaliteten af vores varer og den hurtige og fleksible levering. Vi gør os umage for at give vores kunder den bedst mulige oplevelse, så din positive feedback betyder rigtig meget for os.

Det er en særlig stor fornøjelse at læse, at det ikke bliver sidste gang, du køber fodtøj hos Sygeplejebutikken. Den tillid sætter vi stor pris på, og vi ser frem til at byde dig velkommen igen.

Nem og overskuelig hjemmeside

Nem og overskuelig hjemmeside, gode tilbud

2 juillet 2026

Hej Katja,

Tusind tak for din dejlige anmeldelse. Det glæder os meget at høre, at du synes, vores hjemmeside er nem og overskuelig at bruge, og at du har fundet gode tilbud hos os. Vi arbejder hele tiden på at gøre det enkelt og inspirerende at handle, så det betyder rigtig meget at få sådan en positiv tilbagemelding.

Noté 5 sur 5 étoiles

Fin service og hurtig levering .

Hej Katja,

Tusind tak for din dejlige anmeldelse. Det glæder os meget at høre, at du oplevede en fin service og en hurtig levering. Vi gør os umage for at give vores kunder en god oplevelse fra bestilling til levering, så din positive feedback betyder rigtig meget for os.

god og hurtig service

Hej Ole,

Tusind tak for din dejlige anmeldelse. Det glæder os meget at høre, at du oplevede en god og hurtig service hos os. Vi gør os umage for at sikre, at alle vores kunder får en god oplevelse, og derfor betyder din positive feedback rigtig meget.

Noté 5 sur 5 étoiles

Fik af 2 omgang købt 2 par skønne…

Fik af 2 omgang købt 2 par skønne sandaler på tilbud. Fortalte det til min veninde, som selv straks købte sandaler hos jer. Det var nærmest dag til dag levering, og imed pakkerne fulgte en lille pose fodbadesalt .Jeg anbefaler jer gerne til andre i min omgangskreds. ❤️

9 juillet 2026

Hej Jannie,

Tusind tak for din fantastiske og hjertevarme anmeldelse. ❤️ Det glæder os virkelig at høre, at du endte med at købe to par skønne sandaler hos os, og at du er så tilfreds med både dem og den hurtige levering. Det er dejligt at vide, at den lille pose fodbadesalt også blev en hyggelig del af oplevelsen.

Det betyder ekstra meget for os, at du har anbefalet os til din veninde, som også valgte at handle hos os, og at du gerne vil anbefale os videre til andre. Den tillid er vi utrolig taknemmelige for, og vi sætter stor pris på, at du tog dig tid til at dele din oplevelse.

Noté 5 sur 5 étoiles

Super hurtig ekspedition og levering

Super hurtig ekspedition og levering. Har lige købt 2 par sko i min str. og str. passede.
Har også brugt det medfølgende fodbad :-)

Hej Eli,

Tusind tak for din dejlige anmeldelse. Det glæder os virkelig at høre, at du oplevede en super hurtig ekspedition og levering, og at begge par sko passer perfekt i størrelsen. Vi ved, hvor vigtigt det er, at pasformen er rigtig, så det er skønt at høre, at du har haft en god oplevelse.

Det er også dejligt at læse, at du har fået glæde af det medfølgende fodbad. :-) Vi håber, det gav lidt ekstra velvære og var prikken over i'et på din købsoplevelse.

Skønne sandaler

Skønne sandaler, så hurtig levering ❤️

1 juillet 2026

Hej Lisbet,

Tusind tak for din dejlige anmeldelse. ❤️ Det glæder os rigtig meget at høre, at du er glad for dine skønne sandaler, og at du oplevede en hurtig levering. Vi gør os umage for at give vores kunder en god oplevelse fra bestilling til levering, så din positive feedback betyder rigtig meget for os.

Vi håber, at du får stor glæde af dine nye sandaler, og at de bliver skønne at bruge.

Som jeg havde forventet

Som jeg havde forventet

Hej Troels,

Tusind tak for din anmeldelse. Det glæder os meget at høre, at din oplevelse levede op til dine forventninger. Vi gør os umage for at levere både gode produkter og en god service hver gang, så det betyder meget for os, at vi har indfriet dine forventninger.

Noté 5 sur 5 étoiles

Har brug for arbejdssandaler og fandt…

Har brug for arbejdssandaler og fandt nogen der passede til en bred fod og til rimelige priser

2 juillet 2026

Hej Tina,

Tusind tak for din dejlige anmeldelse. Det glæder os rigtig meget at høre, at du fandt et par arbejdssandaler, der passer godt til en bred fod, og at du samtidig oplevede vores priser som rimelige. Vi ved, hvor vigtigt det er at finde det rette fodtøj, når man er meget på benene, så det betyder meget for os, at du har fundet et par, der matcher dine behov.

Noté 5 sur 5 étoiles

Jeg har handlet 2 par sko (sandal og…

Jeg har handlet 2 par sko (sandal og Green Comfort ballerina), desværre måtte jeg returnere ballerina skoen p.gr. af forkert pasform. Sandalen er perfekt. Jeg har tidligere handlet i Sygepleje butikken, hvor man får en meget"personlig"købsoplevelse ud over det sædvanlige.
Udvalg, pris, service og hurtig forsendelse evt. returnering, hvis det skulle være nødvendigt.
H.N., Kirke Hyllinge😁

30 juin 2026

Hej Helen,

Tusind tak for din fantastiske og uddybende anmeldelse. 😁 Det glæder os virkelig at høre, at du er så glad for dine sandaler, og at du gennem flere køb har haft en god oplevelse hos os. Selvom ballerinaerne desværre ikke havde den rette pasform, er vi glade for, at returneringen forløb nemt og problemfrit.

Det betyder ekstra meget for os at læse, at du oplever en personlig købsoplevelse ud over det sædvanlige. Vi gør os umage for at tilbyde et godt udvalg, fair priser, god service og hurtig levering, så din flotte tilbagemelding er en stor motivation for hele vores team.

Tak fordi du tog dig tid til at dele din oplevelse – og fordi du vender tilbage til os. Det sætter vi stor pris på.

Super

Super. Hurtig betjening. Varen er som foto.

3 juillet 2026

Hej Jacqueline,

Tusind tak for din dejlige anmeldelse. Det glæder os rigtig meget at høre, at du oplevede en hurtig betjening, og at varen levede op til dine forventninger og svarede til billederne. Vi gør os umage for at præsentere vores produkter så præcist som muligt, så det betyder meget for os at få sådan en positiv tilbagemelding.

Noté 4 sur 5 étoiles

Det går hurtigt når man har bestilt

Det går hurtigt når man har bestilt, også når man skal have penge tilbage

Hej Annette,

Tusind tak for din dejlige anmeldelse. Det glæder os meget at høre, at du oplevede en hurtig behandling af din ordre, og at tilbagebetalingen også forløb hurtigt og problemfrit. Vi ved, hvor vigtigt det er, at både køb og eventuelle returneringer håndteres effektivt, så din positive tilbagemelding betyder rigtig meget for os.

Noté 5 sur 5 étoiles

Utroligt søde og imødekommende da jeg…

Utroligt søde og imødekommende da jeg hentede min ordre.

10 juillet 2026

Hej Henriette,

Tusind tak for din dejlige anmeldelse. Det glæder os virkelig at høre, at du oplevede en sød og imødekommende modtagelse, da du hentede din ordre. Vi lægger stor vægt på at give vores kunder en personlig og venlig service, så det betyder rigtig meget for os, at du tog dig tid til at dele din oplevelse.

Vi håber, at du bliver glad for dit køb, og vi ser frem til at byde dig velkommen igen.

L’expérience Trustpilot

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus