2,3

Bas

Snyd og bedrag

Har ikke fået min bestilling, den skulle være kommet for 40 dage siden. Jeg har skrevet mails og nogle gange fået svar, men der kommer ingen forsendelse. Jeg har chattet med dem på hjemmesiden, men når jeg spørger til min bestilling, så lukker de chatten. Jeg har ringet til Polen, de talte fint engelsk og lovede at sende planterne. Men nej, de er ikke kommet.

1 avril 2026

Kæmpe jordbærplanter

Jeg købte 2023, en af planter var udtørret og gik ud, de har da givet lidt jordbær, men det blev - hverken 2023/2024 til nogle store jordbærplanter, de ligner helt almindelige planter, så de billeder man ser passer ikke

30 mars 2025

Fin og fidus

Planternevokser ikke meget. Har købt ti planter i starten af maj og der er kommet et jordbær på de røde og 1 på de hvide (det er dog stadig grønt) Der er hverken en mail eller tlf de kan kontaktes på og de svarer kun på Messenger når man spørger ind til behandling af planterne ikke når der er noget galt.

6 août 2024

Modtog jordbærplanterne ca ti dage…

Modtog jordbærplanterne ca ti dage efter bestilling. Meget små planter, men er her en måned efter allerede store og med mange blomster. Jeg er stadig spændt på om planterne leverer jordbær over hele sommeren.. lyder næsten for godt til st være sandt :)

21 mai 2024

Leveringstid som lovet

Kom efter en lille uges tid som lovet. Planterne af fin kvalitet som, efter plantning, udvikler sig fint. Afventer nu spændt på om der bliver noget at binde op og, at høsten bliver som lovet. Spændende.

15 mai 2023

Modtog jordbær

Bestilte fint fra hjemmesiden. Blev dog bange for at siden var en snydeside, da der var nogle ting som ikke stemte. Derfor skrev jeg straks efter bestilling for at annulere ordren. Denne mail er ikke besvaret eller noget, men jordbær var afsendt inden for få dage og i fredags landede jordbær. Så alt i alt en fin oplevelse når nu man troede man ikke fik noget.

24 avril 2022

Cette entreprise vous appartient ?

Créez un compte gratuit