À propos de l'entreprise

1. Magasin de produits de beauté
  2. Grossiste en produits cosmétiques
  3. Boutique de santé et beauté

Écrit par l'entreprise

Tallowglow is een innovatief merk dat hoogwaardige verzorgingsproducten aanbiedt, met een bijzondere focus op tallow (rundervet) als hoofdingrediënt. Het merk is ontstaan uit de wens om de kracht van natuurlijke ingrediënten te combineren met moderne huidverzorgingstechnologieën. Tallow is van nature rijk aan vitaminen en vetzuren die de huid diep hydrateren, voeden en herstellen, waardoor het ideaal is voor zowel droge als gevoelige huidtypes. Bij Tallowglow staat kwaliteit en duurzaamheid centraal. Alle producten worden met zorg ontwikkeld en zijn 100% natuurlijk, zonder kunstmatige toevoegingen of schadelijke chemicaliën. Het bedrijf hecht veel waarde aan transparantie, en biedt uitgebreide informatie over de herkomst en productieprocessen van de ingrediënten. De klanttevredenheid is voor Tallowglow van groot belang. Met een persoonlijke benadering en uitstekende klantenservice zorgt het bedrijf ervoor dat klanten zich gewaardeerd voelen en dat hun huidverzorgingservaring optimaal is. Of je nu op zoek bent naar een voedende gezichtscrème of een luxe body butter, Tallowglow biedt producten die de huid op natuurlijke wijze verjongen en verzorgen. Naast de focus op natuurlijke ingrediënten, zet Tallowglow zich in voor een milieuverantwoorde benadering van hun producten. De verpakking is minimaal en zoveel mogelijk gerecycled of biologisch afbreekbaar, wat bijdraagt aan een duurzamere toekomst.

Coordonnées de contact

1 étoile

A répondu à 75 % de ses avis négatifs

Répond généralement dans un délai de 24 heures

Noté 2 sur 5 étoiles

I bought their tallow suncream to try a…

I bought their tallow suncream to try a non-toxic suncream to see how it works. Unfortunately I got completely burnt the first day I used it even though i wasn't in the sun that long. I've tried it a couple more times and unfortunately it does nothing to protect your skin and cost €31.90.

It's a shame because it's a nice goal they have as a business and website + delivery is great but the product itself was of no use.

Edit: I see the reply from the owner - I have the receipt and it was €24,95 + €6,95 for shipping so €31.90 in total.

20 août 2025

Réponse : TallowGlow

I believe there may be a misunderstanding. I have not sold sunscreen for that price, and it has been out of sale for over 8 months.

Noté 1 sur 5 étoiles

Zojuist in gesprek geweest via…

Zojuist in gesprek geweest via Instagram met de eigenaresse. Helaas liegt ze en stelt ze valse claims. Zowel op haar website als per chat. Ik vind dit ronduit schandalig en ik ga per direct contact opnemen met de nvwa. Op haar websites staan ook van die trustpilot sterren met zogenaamde beoordelingen maar dat is allemaal nep. Hoezo kan zo’n bedrijf bestaan? Ik wou dat ik screenshots kon tonen hier aan jullie. Wat een nare wereld vol slechte mensen zeg.

Aanvulling op de reactie van tallow glow.
Wat zij hieronder beweert is duidelijk niet waar. Ik mag hopen dat dit soort oplicht partijen eens aangepakt worden. Ik stelde haar een simpele vraag over haar nieuwe crème; magnesium balm, en ik liet de ingrediënten zien aan mijn man, hij vertelde mij haarfijn (werkt al 31 jaar als chemisch technisch medewerker) dat 1 van de ingrediënten de magnesium hydroxide helemaal niet spieren kan aanpakken omdat het water oplosbaar is en niet in olie. Mevrouw hier beweert dat dit niet zo is, maar laat me niet lachen. Iemand die hiervoor gestudeerd heeft weet t wel beter dan een keukenprinses. En dan van die vreselijke ChatGPT antwoorden en “ik heb dit met het lab geformuleerd”. In de cosmetica wereld test je je spullen bij het lab. Zij formuleren niks voor je. Wat er raar bedrijf dit. Echt waar.

20 novembre 2025

Réponse : TallowGlow

Jammer dat u het zo neerzet. Uw beweringen kloppen niet: mijn producten zijn volgens EU-regels goedgekeurd en mijn reviews zijn echt en gekoppeld aan bestellingen.

Ik heb u netjes te woord gestaan en vind het vervelend dat u nu onjuiste dingen beweert.

Noté 2 sur 5 étoiles

Heel jammer

Bestelling snel ontvangen
Alleen de 2 lippenbalsems leken al gebruikt/ingedeukt met vingerafdruk

21 octobre 2025

Réponse : TallowGlow

Wat vervelend om te horen maar klinkt erg onwaarschijnlijk. Zou je ons hiervan foto’s kunnen sturen via de mail? Alvast bedankt.

Geweldig

Ontzettend aardige eigenaresse. Hele snelle verzending en wat een fijne creme. Geen troep dat je op je gezicht smeert zoals in veel crèmes. Je moet er even aan wennen hoe je het moet toepassen. De vanille geur is echt geweldig. Bij vragen heb je snel een heel duidelijk antwoord. Ik zou het iedereen aanraden.

10 février 2025
Noté 5 sur 5 étoiles

Super fijne producten voor mooie prijzen en goede kwaliteit.

Wat zijn de producten van Tallow Glow ontzettend fijn. Al meerdere producten geprobeerd. Waaronder Tallow naturel, Tallow Vanille, de shampoobar, conditionerbar en ik kan niet wachten op de producten die nog komen. Ik gebruik de crème voornamelijk voor mijn gezicht. Ik heb een mega droge huid en sinds ik dit gebruik is mijn huid echt minder schraal en droog. De shampoobar werkt goed, schuimt goed genoeg en je doet er erg lang mee. Van de Conditionerbar had ik weinig verwachtingen. Want meestal doen deze niet veel. Maar ook deze werkt boven mijn verwachtingen. Ik krijg mijn haar ermee klitvrij! SUPER! Ook ruiken ze beide lekker, vooral de conditionerbar. En dat voor een natuurlijk product! Wederom niet verwacht. Ik ben fan! :)

En buiten dat is de service en verzending erg goed en snel!

29 mars 2025
Noté 5 sur 5 étoiles

Goed product en fijne verkoopster

Sinds ik Tallow gebruik, is mijn droge huid aanzienlijk verbeterd. Ik had al lange tijd moeite om een natuurlijk product te vinden zonder chemicaliën dat écht werkt, en met Tallow heb ik eindelijk de oplossing gevonden. Mijn huid voelt veel zachter en beter gehydrateerd aan, zonder irritaties. Een absolute aanrader voor iedereen die op zoek is naar een puur en effectief verzorgingsproduct!

25 mars 2025

Top producten

Ik gebruik de shampoo, conditioner, en gewone zalf van tallow-glow en ben echt super tevreden over het resultaat. Mijn handen zijn niet zo droog meer en mijn haar schoon en gezond

26 mars 2025
Noté 5 sur 5 étoiles

Absoluut fan van deze producten!

Absoluut fan van deze producten!

Sinds ik de tallow for men van TallowGlow gebruik, is mijn huid compleet getransformeerd. De tallow balm voelt zacht, trekt snel in en laat mijn huid de hele dag gevoed aanvoelen. Wat ik vooral fijn vind, is dat het volledig natuurlijk is geen troep of onnodige toevoegingen.

Echt een aanrader voor iedereen die op zoek is naar eerlijke, effectieve skincare. TallowGlow heeft er een vaste klant.

9 janvier 2025

L’expérience Trustpilot

En savoir plus sur les différents types d'avis.

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus