Bedste tandlæge jeg har haft. Rare og venlige. Blev forklaret hele forløbet igennem behabdling, samt vist hvad hun gjorde i et spejl. Masker, handsker osv. Utrolig god hygiejne. Meget positivt og vil... Voir plus
Lisez les avis des autres
Professionel praksis, hvor de ikke kun arbejder med at behandle, men også har fokus på forebyggelse.
Rigtig positiv oplevelse! Den mandlige tandlæge jeg var inde hos, fortalte hele tiden, hvad der skulle ske. Da han kunne se, at mit tandkød var sårbart og blødte nogle steder, sagde han ikke bare... Voir plus
À propos de l'entreprise
Informations provenant de diverses sources externes
Det skal være en tryg oplevelse at gå til tandlæge. Også for dig der måske lider en smule af tandlægeskræk. For os er det utroligt vigtigt at behandle alle patienter med forståelse og i rolige omgivelser. Både når det gælder mindre behandlinger som tandrensning og tandfyldninger, og når der er tale om avancerede behandlinger som paradentose behandling og tandkirurgi. Derfor bliver alle patienter sat ind i deres tandbehandling, før behandlingen starter, så du som patient har det fulde overblik. Hele vores team lægger stor vægt på forebyggelse og vejledning. Derfor vil vi gerne hjælpe dig med, at få skræddersyet et forebyggelses program, så du kan bevare dine tænder hele livet.
Coordonnées de contact
Bredgade 1, 9670, Løgstør, Danemark
- 98 67 18 55
- tandlaegernebredgade1@os.dk
- www.tandlaegernelogstor.dk
Professionel praksis
Fik en super god forklaring på alt det…
Fik en super god forklaring på alt det jeg fik lavet, imens det blev gjort og bagefter.
Første gangs besøg
Første gangs besøg - altid lidt spændende, men en hyggelig og afslappet atmosfære. Professionel behandling og gode råd med på vejen.
Rigtig positiv oplevelse!
Rigtig positiv oplevelse!
Da han kunne se, at mit tandkød var sårbart og blødte nogle steder, sagde han ikke bare den sædvanlige “husk at bruge tandtråd” (selvom det sikkert også har sin berettigelse 😉), men fandt en tandbørste og et spejl frem og instruerede mig i, hvor jeg skulle være opmærksom og hvordan jeg skulle børste mine tænder i de pågældende områder.
Det virkede meget grundigt og professionelt.
God oplevelse
Som altid☺️ gode søde tandlæger som forklare hvad der skal ske og laves. Går altid derfra med et smil.👍
jeg er en mand på 52 som har oplevede…
jeg er en mand på 52 som har oplevede tandlæge skræk igemmen 70-80 er som barn men efter jeg har kommet ved løgstør tandlægerne igemmen de sidste 10 år så er det vendt til en meget bedre oplevelse og idag fik jeg rykket en kindtand ud , meget professionelt og ros til Jacob super dygtig.
vh Tonny Urban.
God oplevelse
God oplevelse, fra en der ikke er ret god til tandlæger
God forklaring gennem hele forløbet.
Og en vigtig detalje; PRISEN HOLDT👍🏻
Selv om jeg er bange for tandlægebesøg
Selv om jeg er bange for tandlægebesøg, så er det en rolig oplevelse og der bliver fortalt hvad de gør.
Hver gang rigtig rart
Hver gang rigtig rart. Jeg havde tandlægeskræk i maaaange år. Kunne ikke gå på arbejde bagefter skulle hjem i seng . NU er det nærmest rart at besøge tandlægerne og Jacob i Løgstør ☺️
God tandlæge
Tandlægen, Ashraf, var meget omhyggelig og rigtig god til at give konkrete anvisninger på fx hvordan jeg kan optimere min tandbørstning. Han forklarede løbende hvad han var i gang med, så man var helt klar over hvad der foregik og hvorfor
Meget kompetente
Meget kompetente, sød og rart personale kan kun give dem mine bedste anbefalinger.
Personale & Tandlæge er meget venlige & søde 😊🌹
Jeg hay gået her i mange år og fuld ud tilfreds med både behandling og service jeg får. De fortjener ros 🌹🌹
Personalet har altid et stor smil på og venlige. 😁😊🌹
God og faglig behandling.Sød personale.
Blir godt tatt i mot av hyggelige og…
Blir godt tatt i mot av hyggelige og dyktige medarbeidere
Jeg havde ikke været til tandlæge i 14…
Jeg havde ikke været til tandlæge i 14 år, og selvom jeg var lidt nervøs inden fordi man jo er bange for udfaldet, følte jeg bare at jeg var i de bedste hænder hele vejen igennem. Fik forklaring på alt, og det var bare en rigtig god oplevelse.
L’expérience Trustpilot
En savoir plus sur les différents types d'avis.