Tempo Baadsalg A/S Avis 24

TrustScore 4.5 sur 5

4,6

Lisez les avis des autres

Noté 5 sur 5 étoiles

Vi köpte en begagnad båt av Tempo Bådsalg och lämnade vår i byte. Affären genomfördes på ett proffsigt och smidigt vis. Kontakten med säljaren var alltid enkel och positiv. Vi fick ett mkt stort... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Har for et par måneder siden handlet familiens første båd gennem Tempo Bådsalg og vi har følt os rigtig trygge i hele købsprocessen, samt ikke mindst den efterfølgende tid. Der har været nogle små... Voir plus

À propos de l'entreprise

1. Concessionnaire de bateaux

Écrit par l'entreprise

Tempo Bådsalg A/S er eneforhandler af Jeanneau, Windy og Prestige Yachts, SAGA Boats, Lagoon, samt Frauscher boats på det danske bådmarked. Hos Tempo Bådsalg har vi også et stort udvalg at brugte sejl- og motorbåder. Udforsk alt lige fra skønne sejlbåde, katamaraner og strømlinede speedbåde til eksklusive luksusyachts.

Coordonnées de contact

4 étoiles
3 étoiles
2 étoiles
1 étoile

Aucune trace de demande d’avis

Noté 5 sur 5 étoiles

Jeg har handlet flere gange med Tempo…

Jeg har handlet flere gange med Tempo Bådsalg. De er super professionelle, tålmodige og rimelige. Jeg vil til enhver tid anbefale af købe/sælge båd sammen med Gert, Stewart eller Henrik fra Tempo. Mine erfaringer er både fra køb og salg.

26 novembre 2025

Yderst behagelig betjening

Yderst behagelig betjening, købte brugt båd og alt er gået som aftalt. har været en fornøjelse at handle med dem. og en yderst kompetent rådgivning

14 août 2025

Hurtig og god service

Jeg har af flere omgange forsøgt at lave bundproppen, der var blevet utæt.
Hos tempo både tog de den ind, og lavede hurtig og god service.

21 septembre 2023

Super rådgivning & service

Har brugt Tempo til rådgivning om båd køb i udlandet, hvor Stewart har leveret, med sin brede båd-viden, en fantastisk service. Derudover er min nuværende og tidligere båd også blevet løftet på land af Tempos mand, Jørgen - det er jeg rigtig tilfreds med. Kan varmt anbefale Tempo herfra!

2 mai 2022
Noté 5 sur 5 étoiles

Jeg har gjort to handler med Tempo…

Jeg har gjort to handler med Tempo Bådsalg, første hvor jeg købte en skøn XP38 sejlbåd, og senest her i 2022, hvor jeg købte en brugt RIB Goldfish 29. Jeg har fra mit første besøg hos Tempo Bådsalg fået en førsteklasses service med meget kompetent rådgivning omkring køb og vedligehold. Jeg kan stærkt anbefale at handle med hele deres dygtige team, med Henrik Jørgensen i spidsen.

25 octobre 2022
Noté 5 sur 5 étoiles

En fantastisk service, og ordentlighed hele vejen igennem

Vi har har været seriøse om en handel på en båd, den var udbudt uklargjort købt som beset. På trods af at vi ikke lukkede handlen, må vi bare sig at den service og modtagelse vi har fået ved Tempo Bådsalg er helt enestående, de er total profesionelle og seriøse på trods af vi ikke lige fik denne handler i mål, de gør alt hvad de kam for at gøre en handel tryg og gennemskuelig. Sandsynligheden for at vi kommer til at købe en anden båd hos Tempo Bådsalg er stor, vi kan på det varmest anbefale firmaet med 5 stjerner +
Særlig tak til dig Gert som har har formidlet den gode service
God vind til jeres forretning, de bedste hilsner Malene og Arne + børn

21 octobre 2022
Noté 5 sur 5 étoiles

Har netop solgt min båd hos Tempo og…

Har netop solgt min båd hos Tempo og har oplevet en fantastisk service hele vejen igennem. Med en lidt besværlig køber gjorde det ikke processen nemmere, men Tempo har været der hele vejen igennem handlen og sørget for at alt er lykkedes og jeg nu står med et endeligt salg og en glad køber og sælger
Stor anbefaling herfra!

10 octobre 2022

Ringe service!

Ringe service!
De er løbet fra aftale om optagning af båd.
Vi kontaktede dem i august, hvor vi indgik aftale om optagning af båd og aftalte at vende tilbage, når tiden nærmede sig, hvilket er nu.
Nu vil de så ikke løfte vores båd, med det argument at det er en træbåd, hvilket de har vidst hele tiden.
Båden er ekstremt sund, solid og fejler intet, så der er ingen øget risici forbundet med optagningen.
Vi har lejet bådstativ - den type som Tempo Bådsalg har bedt os om, men er efterladt "med fletningerne i postkassen" og kan ikke få vores på land.
Tusind tak!

3 octobre 2022
Logo de Tempo Baadsalg A/S

Réponse de Tempo Baadsalg A/S

Tempo Bådsalg A/S er et privatejet firma med egen grund på Ishøj havn. Vi har IKKE nogen forpligtigelse, eller aftale med den selvejende institution ISHØJ HAVN om at servicere og tage havnens brugeres både på land, med den kran vi selv har købt og betalt.
Ishøj Havn har en meget billig havneleje, til gengæld er serviceydelser som optagning og håndtering udlagt til vognmænd, som havnen har samarbejde med. Så vi vil anbefale at i tager kontakt til en af disse vognmænd, som havnen anbefaler og benytter.
Når vi har valgt at meddele jer, at vi ikke ønsker at løfte og håndtere båden, skyldes det at vi har vurderet at en ældre TRÆBÅD som formentlig er mere end 50 år gammel, vil være forbundet med for stor risiko, og en forsikringsrisiko vi skal bære.
Da vi normalt ikke sælger træbåde har vi har IKKE nogen grundlæggende erfaring i løft. Også selv om i siger at den er sund … men vi kender ikke jeres båd.

Kan dog undre os over, at i ønsker bruge tid på at anmelde vores firma på denne måde, når vi blot har sagt fra overfor en ydelse vi ikke mener vi kan gennemføre tilfredsstillende for jer.

Noté 5 sur 5 étoiles

Vi köpte en begagnad båt av Tempo…

Vi köpte en begagnad båt av Tempo Bådsalg och lämnade vår i byte.
Affären genomfördes på ett proffsigt och smidigt vis.
Kontakten med säljaren var alltid enkel och positiv.
Vi fick ett mkt stort förtroende för vår kontakt Henrik, och hela marinan känns väldigt välordnad och modern.
Kan varmt rekommendera Tempo Bådsalg om ni skall byta eller köpa ny båt!
//Örjan

12 janvier 2022

Kan varmt anbefale Tempo Bådsalg

Der har været nogle små ting efterfølgende og en ting der også drillede lidt, men som Tempo Bådsalg har håndteret helt fantastisk.
Så en super god og tryg oplevelse og bestemt ikke sidste gang at vi benytter dem.

3 octobre 2021
Noté 5 sur 5 étoiles

Jeg har købt OG solgt en del gange hos…

Jeg har købt OG solgt en del gange hos tempo bådsalg
Både handlet med Gert Sørensen og Henrik ,der har aldrig været bøvl med noget hvis der har været småreparationer eller andet der lige skulle fikses.
og de har altid været meget fair med regningerne .
KAN KUN SIGE AT JEG HANDLER GERNE DER IGEN
,FLINKE FOLK INCL DERES SERVICEFOLK .

13 juillet 2021
Noté 5 sur 5 étoiles

Køb af brugt båd med garanti

Vi har fået en fantastik behandling af Tempo bådsalg.

Både før og bestemt også efter handlen. Som Henrik siger: Et ord er et ord og aftaler bliver overholdt.
Det må man sige de er blevet til UG plus.

De fejl der var på båden blev udbedret at Tempo bådsalg og deres dygtige mekanikere meget professionelt.

Stor tak til alle for en god oplevelse ved køb og jeres store tålmodighed med alle mulige spørgsmål vi havde.
Hilsen Thomas og Ulla

8 octobre 2020

Almen opførsel

Jeres personale har meget at ønske i trafikken, når man køre rundt i en bil med reklame på, bør man opfører sig ordentlig.
D. 31/3-2020 Kl ca 14, kom en af jeres bilen syd fra af Ishøj Strandvej, ud for Rema/Shell, sætte han hastigheden op i samme øjeblik jeg køre ud fra Shell tanken, køre tæt op bag vores bil, bruger både horn og lygter, ved krydset Ishøj Strandvej/Skovej begynder han yderlige at råbe ukvemsord efter os
Jeg er falckredder og vant til at færdes i trafikken , både med og uden udrykning

31 mars 2020
Noté 1 sur 5 étoiles

Jeg købte en båd til 800 + tusinde hos…

Jeg købte en båd til 800 + tusinde hos tempobådsalg, finder så udaf hvorfor der stod duftlys........ Da jeg vil gå alt efter fandt jeg også duft fidusser ned ved holdingtank. Jeg konfronterede Tempobådsalg, hvor de blot sagde at det ikke var deres båd?? jamen jeg har jo handlet med jer, i står på regningen. De var fuldstændig ligeglade. Så jeg kan på ingen måde anbefale at købe båd her. Jeg måtte skille båden ad, for at sætte nye toiletslanger i. Øv for et job.Ikke lige det jeg havde forventet af en båd til så mange penge.

19 décembre 2019
Logo de Tempo Baadsalg A/S

Réponse de Tempo Baadsalg A/S

Hej Mads,
Vi er noget forundret over din anmeldelse som du vælger at skriver 1 ½ år efter du købte båden. Og netop i forlængelse af at vi desværre har set os nødsaget til at sende dig til inkasso for levering af en anden ubetalt ydelse, som du havde bestilt i forbindelse med købet, som vi har rykket flere gange og som du skriftlig har indvilliget i at betale. Et mærkeligt sammentræf.
Båden du købte var en dyr kvalitetsbåd, men 14 år gammel og du handlede den til reduceret pris. Vi formidlede salget for en privat ejer, hvilket du var vidende om, du talte med ham og han var anført som sælger og ejer på købsaftalen. Så at vi ikke er ejer og sælger af båden er der ikke lagt skjul på. Vi var på ingen måde vidende om at der skulle være stillet duftbokse i forbindelse med holdingtanken. Vi har ikke hørt om at tanken skulle være utæt. Og toiletslanger på en 14 år gammel båd er måske ikke lugtfrie og kan trænge til udskiftning, som er en del af den løbende vedligeholdelse man kan påregne.
Vi er et firma som har været i branchen i over 30 år. Det havde vi næppe været hvis vi bevist forsøgte at snyde vores kunder, og vi ønsker altid at give vores kunder den bedste oplevelse. Gør vi noget forkert i forhold til kunde håndtering noterer vi os det selvfølgelig så vi kan forbedre os.
MVH Tempo Bådsalg A/S, Ishøj havn

Tryghed og tillid

Tryghed og tillid, er det der bedst beskriver oplevelsen af at handle med Tempo Bådsalg. Jeg har i snart 20 år købt og solgt både, i alle størrelser, fra 15 til 50 fod, hos Tempo Bådsalg. Jeg har altid oplevet super service, og haft fuld tillid til Tempo Bådsalg, både før og ikke mindst efter vi har handlet. Tempo Bådsalg fortjener de bedste anbefalinger.

24 avril 2019

Super...

Super, saglige og proff. håndtering af en bådhandel ... her i foråret 2019. Flot udvalg af sejl- og motorbåde på Ishøj havn.

18 mars 2019

Tack för bra service!

Köpte min båt 2014 och fick utmärkt hjälp. Behövde nu 6 år senare en kopia av kvittot. Inom 24 timmar hade jag det i min mail. Tack till Tempobaadsalg!

9 février 2019

L’expérience Trustpilot

En savoir plus sur les différents types d'avis.

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus