Teoriprøverne er enormt ringe. De er selvmodsigende, inkonsistente, fejlbehæftede og fyldt med stavefejl. De vægter ikke ordene i spørgsmålet særligt højt. F.eks. lyder et spørgsmål: “Hvilke *lovbes... Voir plus
Ærligt så er det god forberedelse til teoriprøven, men nogle af spørgsmålene er dælme kringlet og kunne nemt forbedres. Faktisk mest ift. Vægt og belastning og "særlig opmærksom" på ting, som man ik... Voir plus
L'entreprise a répondu
Mangler klar information om lyssignal. Hvornår slettes "beståede" prøver. Og hvorfor? Hvorfor slette beståede prøver? Hellere anbefaling om forældede prøver med angivelse af hvornår I synes de er f... Voir plus
L'entreprise a répondu
Billeder, videoer og forklaringer fungere super godt. Det eneste der trækker det ned er, at “Easypiecy teoritest” er virkelig “Easypiecy” ift. den rigtige, som gør at man dumber selv om siden mente ma... Voir plus
Écrit par l'entreprise
Fremtidens teoriundervisning er landet: 20 års erfaring møder AI. Nyt system udgivet i marts 2026. Som køreskolernes foretrukne partner gennem to årtier har vi altid sat barren højt, og i 2026 har vi taget det ultimative spring med vores hidtil mest avancerede system. Ved at kombinere vores dybe branchekendskab med AI-assisteret undervisning og testmoduler, tilbyder vi i dag en læringsoplevelse, der tilpasser sig den enkelte elevs behov. Vores intelligente system analyserer elevens stærke og svage sider for nøje at udregne den præcise beståelses-chance. Med komplette digitale teoribøger på dansk og engelsk til kategori A og B, samt en test-motor der matcher de officielle prøver ned i mindste detalje, sikrer vi, at hver eneste elev føres sikkert og effektivt mod det endelige kørekort.
Østerled 28A, 4300, Holbæk, Danemark
- support@teoriundervisning.dk
- www.teoriundervisning.dk
Aucun historique récent de demande d’avis
A répondu à 50 % de ses avis négatifs
Répond généralement dans un délai de 24 heures
Godt program men det er ikke lige som…
Godt program men det er ikke lige som det man bruger til den rigtig teoriprøve, men jeg bestod
Gamle billeder og dyr adgang
Dyrt, gamle billeder (har været til den rigtige prøve)

Super hjemmeside🤩
Super god hjemmeside og bruge op til sin teoriprøve.
Jeg har ihverfald selv brugt den meget, og selv synes den har været god.

Réponse de Easypiecy E-learning ApS
Denne hjemme side virker virkelig bedre…
Denne hjemme side virker virkelig bedre end alle andre hjemmesider efter jeg har øvet mig på den bestod jeg dirkete

Réponse de Easypiecy E-learning ApS
Følte mig godt rustet til selve teoriprøven…
Der var rigelig med eksempler så alle muligheder blev afdækket og spørgsmålene lignede meget dem i den rigtige prøve.

Bestået teoriprøve
Gode tests, som klæder dig godt på til den rigtige teoriprøve.
Gå alle emner igennen, tag evaluerende prøver og krydr det hele med styketests.
Ingen tvivl om at Teoriundervisning.dk har æren for mit pæne resultat ved teoriprøven.

Réponse de Easypiecy E-learning ApS
Har en rigtig god oplevelse med min…
Har en rigtig god oplevelse med min teori. Elsker at jeg selv kan styre hvor hurtigt spørgsmålene skal køre, så man har god tid til at forstå både spørgsmålet og se billederne ordentligt, inden farten på spørgsmålene sættes op🤣🤣👍
Så kan kun sige at jeg har total positive oplevelser med skolen👍👍😊

Réponse de Easypiecy E-learning ApS
Dette er et rigtig godt hjælpemiddel…
Dette er et rigtig godt hjælpemiddel til at bestå sin teori prøve.
Hjælpen i spørgsmål teknikken er rigtig god.

Réponse de Easypiecy E-learning ApS
Kunne være bedre med få midler.
Det kunne være fedt at når sidste spørgsmål på et billed er besvaeret så kommer det næste med det samme. Det tager lang tid at tage prøverne. Sidst kunne en knap med uddybene forklaring på billedet være rigtig godt, for nogle giver ikke mening.

Réponse de Easypiecy E-learning ApS
Alt fryser og virker ikke
Den vil ikke sende mig videre efter login, ellers fryser alting hele tiden. Den registrerer ikke når noget er læst, og læsning matcher ikke test.

Réponse de Easypiecy E-learning ApS
Det er for ringe at det ikke fungerer…
Det er for ringe at det ikke fungerer stabilt på alle platforme. Vi lever i app'en og tablet'ens tidsalder.
Det fungerer heller ikke stabilt på Android-tablet.

The worst website ever!
The worst website ever!
the questions don't have proper explanations for each answer to understand what is the logic. also, many of the questions have wrong answers! They don't make any sense and my friends are like yeah our teacher said some questions are wrong and you have to memorize it like that for the exam. meaning the exam is also having wrong questions and answers! and no one says anything! Also, you can't go back to see the questions, you cant pause the tests or mute the voice!
so many ppl are changing their license and don't sit in classes. so the material and also the questions without proper explanation mixed with wrong questions and answers, are just a horrible experience! I am just panicking about the main exam with this!
They also charge 200/Month for this crap!

i just passed my test
i just passed my test. the website is very efficient. i used it just one week. and have learned a lot.

Det var ikke 500kr værd
Jeg vil anbefale at man går til ekstra teoriundervisning på ens køreskole, fremfor at man betaler 500kr for et meget dårligt online kursus. På teoriundervisning.dk går hjemmesiden i stå afhængig af hvilket software man bruger. Mobil versionen virker ikke optimalt og man er bundet til at bruge en computer. Oplevede flere gange at få fejl, hvor min kørelærer selv var uenig med svaret på hjemmesiden. Det var ikke 500 kr værd, det kan anbefales i bruger lidt flere ressourcer på at få hjemmesiden til at køre mere fejlfrit.

Réponse de Easypiecy E-learning ApS
Matcher ikke den officielle prøve
Havde bestået alle teoritestene inde på hjemmesiden og deraf fik grønt lys, men dumpede den officielle prøve med 9 fejl… Jeg føler ærligt talt ikke, at testene på hjemmesiden matcher den officielle test særligt godt, og desuden er siden meget vanskelig at bruge, især på telefon eller tablet. Det var den her side jeg fik gratis adgang til af min køreskole, men jeg vil hellere prøve kræfter et andet sted.