2,9

Moyen

Aucune trace de demande d’avis

2,9

6 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Nous vérifions les avis

Kan kun advare mod denne udlejer

Kan kun advare mod denne udlejer!
Alt ser fint ud på overfladen, men de lever ikke op til lejeloven.

Vil du gerne bo et sted som ikke længere styres af Benny Tolstrup, men derimod en hønsegård, ja så vælg denne udlejer.

Klager udglattes og man vil hellere have flere beboere er utilpasse frem for at opsige en støjende og truende lejer.

Sørgeligt hvad dette engang stolte firma var, er blevet til.

TÆNK JER OM ALLE SAMMEN.

23 septembre 2026

Meget dårlig og respektløs behandling

Meget dårlig og respektløs behandling

Jeg har haft en meget dårlig oplevelse med den måde, jeg blev behandlet på, da jeg henvendte mig om problemer i min lejlighed.

Jeg oplevede kloaklugt i over 24 timer og en høj luftfugtighed, og da jeg forsøgte at forklare mine bekymringer, følte jeg mig hverken taget alvorligt eller mødt med respekt. Medarbejderen kunne efter min oplevelse ikke give mig en ordentlig forklaring uden at grine af mig, når jeg fortalte om lugten. Jeg oplevede hans attitude som bedrevidende og nedladende.

Flere gange talte han oven i mig og afbrød mig, mens jeg forsøgte at forklare situationen og de skader, jeg havde observeret. Han kiggede på rørene, men jeg fik ingen reel forklaring på de fugtskader, der er på bagvæggen under min vask.

Da jeg udtrykte bekymring omkring luftfugtigheden og indeklimaet, oplevede jeg, at mine bekymringer blev afvist uden en ordentlig faglig forklaring eller en grundig undersøgelse. Jeg fik blot indtrykket af, at fordi han ikke umiddelbart kunne se noget, så var der heller ikke noget galt.

Det mest skuffende var dog måden, jeg blev behandlet på. Når man som beboer henvender sig med bekymringer om kloaklugt, fugt og mulige skader i sin bolig, forventer man at blive mødt med respekt, forståelse og professionalisme – ikke at føle sig gjort til grin, talt ned til og afbrudt.

Jeg sidder tilbage med en følelse af, at mine bekymringer slet ikke blev taget alvorligt. Det er efter min mening en helt uacceptabel måde at behandle en beboer på.

7 septembre 2026

Cette entreprise vous appartient ?

Créez un compte gratuit