L'entreprise a répondu
Jeg har brugt Tobi i 4,5 år uden problemer til mine to børn. Det kører automatisk, og man får besked, når der er noget, man skal tage stilling til, så man ikke skal gå og bekymre sig om at logge ind... Voir plus
L'entreprise a répondu
Kan kun anbefale alle med børn at oprette deres børneopsparing gennem Tobi. Det er så vigtigt at nogle tager kampen med bankernes “monopol”, når det kommer til børneopsparing. Hvor man rent faktisk få... Voir plus
L'entreprise a répondu
Vi har haft en virkelig god oplevelse med Tobi. Vi har to børn, som har deres børneopsparing tilknyttet, og det fungerer simpelthen så godt. Opsætningen var nem, og det hele kører automatisk, hvil... Voir plus
L'entreprise a répondu
Tobi hjælper travle børnefamilier med at investere deres børns opsparinger. Med mange års tidshorisont kan selv små opsparinger nemlig vokse sig store – lidt ligesom pension, bare til børn. Der er ingen begrænsninger på indskud, og hele familien kan indbetale. Derudover er der ingen depotgebyrer, kurtage eller valutavekslingsomkostninger, så mange bække små kan gøre en stor å. Tilmed har barnet mulighed for at opnå et stort skattefrit afkast gennem mange år 🥳 Kom igang allerede i dag.
Søtorvet 5, 2., 1371, København K, Danemark
Demande des avis aux clients
Min søn har oprettet konti til sine børn hos jer og jeg vil gerne hjælpe mine børnebørn på vej økonomisk. Det jeg mangler hos Tobi er at jeg kan følge udviklingen af investeringerne, det kan man andre steder?

Réponse de Tobi
Intet mindre end Genialt!
Nemt, Overskueligt, Du er hurtigt igang og du behøver ikke at investere end formue fra start!
Store anbefalinger herfra!

Réponse de Tobi
Det er en nem og nok den bedste form for børneopsparing, hvor formuen forvaltes professionelt.

Réponse de Tobi
Tusinde tak for en fantastisk løsning til vores børn og travle hverdag, hvor jeg aldrig selv havde fundet ud af alle reglerne om investering for børn 🙏
Jeg anbefaler Tobi til alle jeg kender med børn (på vej) 💰

Réponse de Tobi
Tobi er intuitivt, nemt og med godt afkast. Løsningen er langt bedre, end de børneopsparinger, som banken kan tilbyde og jeg føler, mine børns opsparinger er i de bedste hænder.
Og så elsker jeg deres måde at kommunikere på - specielt i nyhedsbrevene.

Réponse de Tobi
Genialt produkt. Simpelt, overskueligt og intuitivt - og bare den eneste rigtige løsning til børnenes opsparing. ALLE burde kende til dette så lav gerne en knap på hjemmesiden hvis muligt så man kan dele link og anbefalinger på SoMe. En guide til hvordan man som ikke-forælder hurtigt kan oprette som gave ville også være fedt.
Et stort 5-tal herfra 😃

Réponse de Tobi
Fantastisk produkt og service - alle burde give dette til sine børn

Réponse de Tobi
Det er et flot nyhedsbrev. Resultaterne er mere end pæne. Godt gået.

Réponse de Tobi
Jeg er forholdsvis ret ny som kunde hos tobi. Jeg åbnede en tobi investeringskonti til min datter, da jeg fik hjemmesiden anbefalet af min søster som allerede er kunde hos jer.
Af hvad jeg har oplevet til dags dato, så er jeg virkelig yderst tilfreds. Dejlig nem og overskuelig investeringskonto til børn.
Man bliver rigtig godt guidet igennem de forskellige stadier som der måtte være undervejs.
Jeg henvendte mig til tobi pr mail fordi jeg havde nogle spørgsmål, og indenfor ganske kort tid fik jeg svar tilbage fra en af jeres meget søde medarbejdere, som tog sig tid til at besvare mit spørgsmål på en detaljeret måde og meget grundig.
Alt i alt er vi rigtig tilfredse med tobi!

Virkelig godt produkt!
Er vild med den løsning, som Tobi har lavet. Det er så enkelt og velfungerende! Derudover ufattelig kompetent kundeservice. Tak 👌🏻

Réponse de Tobi
Meget nemt og brugervenligt. Har ingen problemer haft so far og har brugt appen fra de udkom ☺️

Réponse de Tobi
Nemt og bekvemt at gå til, god information undervejs, så kan vi kun håbe for et godt afkast til fremtiden 😊

Réponse de Tobi
Super nemt at gå til. God information, og altid god service.

Réponse de Tobi
Dejligt sted og lave børneopsparing, meget nemt og overskueligt.

Réponse de Tobi
Super hurtig kundeservice med grundige svar på de spørgsmål man har