Lisez les avis des autres

Noté 5 sur 5 étoiles

Jeg har brugt Tobi i 4,5 år uden problemer til mine to børn. Det kører automatisk, og man får besked, når der er noget, man skal tage stilling til, så man ikke skal gå og bekymre sig om at logge ind... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Kan kun anbefale alle med børn at oprette deres børneopsparing gennem Tobi. Det er så vigtigt at nogle tager kampen med bankernes “monopol”, når det kommer til børneopsparing. Hvor man rent faktisk få... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Vi har haft en virkelig god oplevelse med Tobi. Vi har to børn, som har deres børneopsparing tilknyttet, og det fungerer simpelthen så godt. Opsætningen var nem, og det hele kører automatisk, hvil... Voir plus

À propos de l'entreprise

1. Conseil en investissement
  2. Entreprise de gestion des fonds

Écrit par l'entreprise

Tobi hjælper travle børnefamilier med at investere deres børns opsparinger. Med mange års tidshorisont kan selv små opsparinger nemlig vokse sig store – lidt ligesom pension, bare til børn. Der er ingen begrænsninger på indskud, og hele familien kan indbetale. Derudover er der ingen depotgebyrer, kurtage eller valutavekslingsomkostninger, så mange bække små kan gøre en stor å. Tilmed har barnet mulighed for at opnå et stort skattefrit afkast gennem mange år 🥳 Kom igang allerede i dag.

Coordonnées de contact

4 étoiles
3 étoiles
2 étoiles
1 étoile

Demande des avis aux clients

4,9

Tous les avis

21 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Écrire un avis

Noté 3 sur 5 étoiles

Jeg mangler at kunne følge udviklingen.

Min søn har oprettet konti til sine børn hos jer og jeg vil gerne hjælpe mine børnebørn på vej økonomisk. Det jeg mangler hos Tobi er at jeg kan følge udviklingen af investeringerne, det kan man andre steder?

22 octobre 2024

Hej Benny
Tak for din anmeldelse af Tobi.

Som stifter af Tobi håber jeg altid at ramme fem stjerner i vores bedømmelser. Jeg har dog også fuld forståelse for at vi ikke kan ramme alle behov. Så er der også noget at arbejde på 😊

Som vi talte om i telefonen er netop deling af konti under udvikling. Så det du står og mangler i Tobi er heldigvis på trapperne 👍

Lad mig kort uddybe vores prioriteringer:

Vores primære fokus indtil nu har været at gøre det så let som muligt for forældre at starte med at give deres børn en god økonomisk start på voksenlivet gennem en investeret børneopsparing.

I forlængelse af dette er anden funktionalitet som f.eks. deling af konti kommet i anden række. Ikke at de ikke er vigtige, men i det større billede var det vigtigere for os at forældre kom godt i gang. Givet de flotte Trustpilot-anmeldelser fra glade forældre synes vi at vi er lykkedes ret godt med dette.

Jeg håber dette giver lidt lys over vores prioriteringer og at det forhåbentligt kan give anledning til en fornyet vurdering af Tobi evt. når deling af konti er lanceret.

Intet mindre end Genialt

Intet mindre end Genialt!

Nemt, Overskueligt, Du er hurtigt igang og du behøver ikke at investere end formue fra start!

Store anbefalinger herfra!

4 octobre 2024

Kære Steffen
Hvilken måde at starte ugen på 🤗 Tusind tak for de flotte ord om Tobi. De er virkelig værdsat 🙏

Nok den bedste børneopsparing

Det er en nem og nok den bedste form for børneopsparing, hvor formuen forvaltes professionelt.

1 octobre 2024

Kære Per
Tusind tak for de fem stjerner til Tobi 🙏 Jeg er glad for at vi kan hjælpe i en travl hverdag!

Noté 5 sur 5 étoiles

Fantastisk platform med fantastisk service

Tusinde tak for en fantastisk løsning til vores børn og travle hverdag, hvor jeg aldrig selv havde fundet ud af alle reglerne om investering for børn 🙏
Jeg anbefaler Tobi til alle jeg kender med børn (på vej) 💰

30 septembre 2024

Kære Camilla
Tusind, tusind tak for din flotte anmeldelse af Tobi. Det varmer helt ind i hjertet at vide at vi gør en forskel.

Den bedste børneopsparing

Tobi er intuitivt, nemt og med godt afkast. Løsningen er langt bedre, end de børneopsparinger, som banken kan tilbyde og jeg føler, mine børns opsparinger er i de bedste hænder.
Og så elsker jeg deres måde at kommunikere på - specielt i nyhedsbrevene.

15 août 2024

Kære Michela
Tusind, tusind tak for de fantastiske ord om Tobi 🙏 Og hvor er det dejligt at se at det ekstra vi prøver at gøre for at kommunikere i øjenhøjde bliver værdsat!

Noté 5 sur 5 étoiles

Genialt produkt som alle børn burde ha!

Genialt produkt. Simpelt, overskueligt og intuitivt - og bare den eneste rigtige løsning til børnenes opsparing. ALLE burde kende til dette så lav gerne en knap på hjemmesiden hvis muligt så man kan dele link og anbefalinger på SoMe. En guide til hvordan man som ikke-forælder hurtigt kan oprette som gave ville også være fedt.
Et stort 5-tal herfra 😃

3 août 2024

Kære Sara
Tusind, tusind tak for din fantastiske anmeldelse af Tobi. Wow! Jeg skulle lige knibe mig selv i armen 🤗

Vi er ikke så gode til at tale højt om os selv, men det kan da bestemt være at vi skal gøre det nemmere for vores mange Tobi-familie at gøre det for os 😊

Fantastisk produkt og service

Fantastisk produkt og service - alle burde give dette til sine børn

2 août 2024

Hej Josefine
Wow - sikke nogle flotte ord du sætter på Tobi 🤗 Af hjertet tak!

Noté 5 sur 5 étoiles

Det er et flot nyhedsbrev

Det er et flot nyhedsbrev. Resultaterne er mere end pæne. Godt gået.

1 août 2024

Hej Jacob
Mange tak fordi du giver sådan en flot bedømmelse af Tobi. Vi gør os meget umage med at kommunikere i øjenhøjde så jeg er glad for at høre at vi er lykkes hermed - også med resultaterne 😊

Nemt og gennemsigtigt

1 août 2024

Kære Mads
Tusind tak for den flotte bedømmelse af Tobis investerede børneopsparing. Jeg er så glad for at din opfattelse af Tobi matcher hvad vi prøver at levere hver dag 🙏

Fantastisk service

Rigtig god og kompetent service

24 juin 2024

Hej
Hvor er jeg glad for at du har haft en god kundeserviceoplevelse hos os 🤗 Det vil vi bestræbe os på at fortsætte med 😊

Noté 4 sur 5 étoiles

Tilfreds med tobi

Jeg er forholdsvis ret ny som kunde hos tobi. Jeg åbnede en tobi investeringskonti til min datter, da jeg fik hjemmesiden anbefalet af min søster som allerede er kunde hos jer.

Af hvad jeg har oplevet til dags dato, så er jeg virkelig yderst tilfreds. Dejlig nem og overskuelig investeringskonto til børn.
Man bliver rigtig godt guidet igennem de forskellige stadier som der måtte være undervejs.

Jeg henvendte mig til tobi pr mail fordi jeg havde nogle spørgsmål, og indenfor ganske kort tid fik jeg svar tilbage fra en af jeres meget søde medarbejdere, som tog sig tid til at besvare mit spørgsmål på en detaljeret måde og meget grundig.

Alt i alt er vi rigtig tilfredse med tobi!

26 juin 2024

Kære Tina
Tusind tak for din flotte anmeldelse af Tobis investerede børneopsparing. Jeg er glad for at høre at vi lever op til dine forventninger og at du har fået svar på dine spørgsmål 😊

Virkelig godt produkt!

Virkelig godt produkt!
Er vild med den løsning, som Tobi har lavet. Det er så enkelt og velfungerende! Derudover ufattelig kompetent kundeservice. Tak 👌🏻

2 juillet 2024

Kære Kasper
Tusind, tusind tak for din flotte anmeldelse og bedømmelse af Tobis investerede børneopsparing. Det varmer at høre at du har haft en god kundeserviceoplevelse 🤗

Meget nemt og brugervenligt

Meget nemt og brugervenligt. Har ingen problemer haft so far og har brugt appen fra de udkom ☺️

10 juin 2024

Kære Mia
Tusind tak for de flotte ord vi får med på vejen. Det luner og vi er glade og stolte over at du har være med helt fra start. Af hjertet tak 🙏

Anbefaler

Nemt og bekvemt at gå til, god information undervejs, så kan vi kun håbe for et godt afkast til fremtiden 😊

23 mai 2024

Kære Nicklas
Tusind tak for din flotte bedømmelse af Tobi og de lige så flotte ord med på vejen. Vi skal gøre vores bedste for at skabe forudsætningerne for et godt langsigtet investeringsafkast 👍

Super nemt at gå til

Super nemt at gå til. God information, og altid god service.

23 avril 2024

Kære Linda
Tusind tak fordi du tager dig tiden til at skrive din flotte bedømmelse af Tobi. Vi gør hver dag vores bedste og jeg er glad for at det lykkes 🤗

Noté 5 sur 5 étoiles

Dejligt sted og lave børneopsparing

Dejligt sted og lave børneopsparing, meget nemt og overskueligt.

22 avril 2024

Kære Anders
Tusind tak for din flotte bedømmelse og anmeldelse af Tobi. Vi er glade for at vi kan hjælpe dig med en investeret børneopsparing, som giver dig overblik i en travl hverdag.

Noté 5 sur 5 étoiles

Jeg tror på dette project.

Jeg tror på dette project.. why no?.

19 avril 2024

Kære Tobias
Tusind tak for din flotte bedømmelse af Tobi.

Vi er tusindvis af børnefamilier, der bruger Tobi, så jeg er glad for at vi også er noget for dig.

Nemt

Nemt, overskueligt, trygt og (indtil nu) godt afkast 😊

12 avril 2024

Kære Simone
Tusind tak for din flotte anmeldelse af Tobi. Vi er stolte over at du føler dig i gode og trygge hænder hos os.

Virkelig overskueligt og nemt

10 avril 2023

Kære Dorte
Tusind tak for din flotte bedømmelse af Tobi. Det er så dejligt at høre at vi har gjort det let at investere børneopsparingen.

Noté 5 sur 5 étoiles

Super hurtig kundeservice med grundige…

Super hurtig kundeservice med grundige svar på de spørgsmål man har

4 avril 2024

Kære Gudrun
Tusind tak for din flotte anmeldelse af vores kundeservice i Tobi. Vi er glade for at du føler dig godt hjulpet 🤗

L’expérience Trustpilot

En savoir plus sur les différents types d'avis.

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus