Tomtens Brända Mandlar Avis

TrustScore 4.5 sur 5

4,5

Hemsidan är lätt att navigera, snabb service och bra betalningsalternativ. Är jättenöjd över mina köp, vi hade ”godisfrossa” under helgen. Fina förpackningar, ifall att man vill ge bort godis el ma... Voir plus

Jag tycker att smakerna faller in och att ni har fin service. Då jag jobbar som undersköterska och jobbar med gamla passar denna nougat in perfekt. Det är länge sen dessa människor har varit på mark... Voir plus

Väldigt bra respons via telefon samt och hjälp att hitta rätta produkterna jag ville köpa! Tack så mycket! Och riktigt bra förpackning och goda karameller jag köpte 👍

Snabb leverans och gott godis. Önskar bara att man kunde få välja utlämningsställe själv i leverans alternativen. I mitt fall blev det automatiskt i utlämningsställe 1.5mil åt fel håll där jag int... Voir plus

1. Magasin de bonbons
  2. Chocolatier
  3. Confiserie

Vi har mer än 15 olika smaker på våra brända mandlar & nötter och egen tillverkning. Nu även marknads konfektyr och delikatess fudge e-butik www.tomtens-mandlar.se Säljer brända mandlar på marknader och festivaler i södra Sverige från april- december.

Excellent

TrustScore 4.5 sur 5

976 avis

Demande des avis aux clients

A répondu à 100 % de ses avis négatifs

Répond généralement dans un délai de 24 heures

Tous les avis

98 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Écrire un avis

God fudge!

Fudgen var god. Teaterkonfekten smakade mandelmassa, iofs gott men saknade den rätta smaken just på teaterkonfekt som den brukar smaka. Övriga var också rätt goda men den mörka chokladen smakade lite för stark chokladsmak .

25 juillet 2025

Beställde för första gången från denna…

Beställde för första gången från denna sida då jag fick reklam och det såg intressant ut. Snabb leverans och nöjd över innehållet, men fick fel smak på en produkt i min beställning och det är här problemen börjar.
Kontaktar direkt kundservice varpå jag får svar att ”det du beställt är slut i lager”. När jag sedan svarar med ett mail där jag ifrågasätter varför de skickar med något jag inte beställt bara för att min riktiga produkt var slut i lager (istället för att kontakta mig) blir jag helt ignorerad i en veckas tid innan jag till slut skickar ännu ett mail där jag efter mycket om och men får ett svar att ”det var fel gjort av dem” och att de erbjuder mig 20kr som kompensation. Nu är det inte summan som är betydlig här utan hur det hanterats. Så jag svarar på deras mail och påpekar att pengarna inte är det viktiga utan hanterandet och passar även på att påpeka att deras kompensation (20kr) inte var i närheten av vad jag betalade för de produkter jag inte fick (Ca 40% av vad jag betalade). Sedan dess har jag inte hört något mer än att klarna mailade mig med en 20kr ”retur” :)
Sammanfattning: Goda saker och snabb leverans men uselt bemötande och hanterande av kundservice.

Edit efter svar: precis, jag fick tillbaka 40% av vad jag betalade för en vara jag inte beställde. Betalar gladeligen för det jag beställt, men inte för något jag inte ville ha :) men som sagt, inte summan som spelar roll, den klarar jag mig utan, mer principen! Men avslutningsvis, tacksam för att jag till slut fick svar även om jag är missnöjd över hanterandet :)

2 juillet 2025
Avis spontané

Réponse de Tomtens Brända Mandlar

Hej! Hampus jag försökte förklara varför vi skickade tuggummi med jordgubbe smak istället för tuttu frutti och bad ursäkt. Drog av 20 kr av 45 kr men du ville inte betala något.

jag har väntat i en vecka på mitt godis…

jag har väntat i en vecka på mitt godis skickat flera meijl inget svar har dock missat deras telefon

dom kunde skicka tillepost

7 juin 2025
Avis spontané

Réponse de Tomtens Brända Mandlar

Hej! Sven! du gjorde beställningen dagen innan midsommarafton då skickas paketet på måndag, det finns så klart ingen utkörning midsommarafton, lördag eller söndag av Postnord. Så det var 4 dagar innan jag skickade ditt paket.

Goda smaker men skulle gärna ha haft…

Goda smaker men skulle gärna ha haft remmarna packade i separat påsar och lite fyllning i kartongen.

29 mai 2025

Réponse de Tomtens Brända Mandlar

Vi använder frukt påsar som lite tjockare samma som på marknader tror inte kunderna är intresserade av användare dyrare förpackning. Förpacknings material använder vi så klart papper.

Mycket att välja på

Mycket att välja på, tråkigt att återigen se palmfett, kokosfett och palmolja i godis, lite mindre utbud om man inte vill ha det. Ok snabb leverans. Remmar samt marshmallows remmar kommer i vanliga 'fruktpåsar' vilket inte känns fräscht- kanske komma på ett annat sätt att förpacka dem. Det jag beställde var gott lite hårda remmar, så de hade nog legat ett tag. På det hela dock nöjd.

25 mai 2025