Treasures

Jeg elsker at handle ved Tresures - Mette, mange smukke ting. Elsker Mettes live udsendelser, hvor du har mulighed for at bestille direkte, samtidig super tilbud. Mette er fantastisk, altid hjælps... Voir plus

Stor ros til ejeren Mette. De ting jeg har købt er altid forsvarligt pakket ind. Har “ månedskasse” og hvis jeg bestiller noget først på måneden og prisen blir reguleret senere på måneden, blir d... Voir plus

Altid en fornøjelse at handle hos Treasures som har fine varer. Altid pakket rigtig godt og forsvarligt ind når det skal sendes. Skøn FB gruppe hvor Treasures/Mette er et skønt, glad og tålmodigt menn... Voir plus

Handlede på en live fra Facebook, hvor jeg også var så heldig at vinde en konkurrence😊 Det var en super hyggelig live - stille og roligt med gode fremvisninger af de forskellige varer. Nem betaling v... Voir plus

1. Magasin de design et de décor intérieur
  2. aussi dans
  3. Boutique d'articles de mode
  4. Magasin
  5. Magasin d'ameublement et de décoration
  6. Magasin d'articles en verre
  7. Magasin de bougies

Vi er en lille butik, der er placeret i Horsens. Indehaveren (Mette) har egen udstilling derhjemme, hvor du er velkommen til at komme og se alle de spændende ting, som også forhandles her på vores webshop. Virksomheden er en enkeltmandsvirksomhed, der har eksisteret siden foråret 2019. Vi håber på, at vores lille webshop med tilhørende butik/udstilling kan vokse med tiden, da vi gerne vil have muligheden for at kunne nå ud til endnu flere kunder. Vores branche er kategoriseret som gaveartikler og brugskunst, og det er da netop også dét, du kan finde her på webshoppen. Vores lille butik/udstilling finder du på adressen Husoddevej 22B, 8700 Horsens. Den er åben efter forudgående aftale. Vi glæder os til at se dig. Du får en aftale ved at ringe til os på telefonnummer 25117809 eller ved at booke en tid via vores Facebookside.

7 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Godt køb.

Utrolig søde frøer og større end jeg troede ,så det er et stort plus.
God service og hurtig levering.
Har handlet der før og gør det bestemt igen.

29 mai 2023

Mange tak Dorte

Anbefaler Treasures!

Jeg fandt præcis de ting, jeg havde ledt efter, hos Treasures! Varerne kom hurtigt. Men vigtigst af alt var de pakket godt ind så de ikke gik i stykker under transport, det var jeg så glad for at se.

30 avril 2023

Mange tak Camilla

Smukke ting

Har købt nogle virkelig smukke figurer hos jer og prisen var okay

15 avril 2023

Mange tak Sara

Hurtig levering

Hurtig levering, og fint pakket ind ved levering. Glæder mig til at aflevere gaverne i næste måned.

15 avril 2023

Mange tak Jeanne
Hilsen Mette

Altid smilende og i godt humør

Altid smilende og i godt humør. Altid gode tilbud på LIVE på Facebook og på webshoppen Treasures.dk . Tingene er Altid rigtig fint og mega godt pakket ind , især hvis man køber noget der kan gå i stykker. Man ved bare at tingene er i orden når man køber der. Elsker at handle hos Mette.

1 avril 2023

Tusind tak Marianne

Skøn butik

Skøn butik, og den sødeste ejer. Altid smilende og hjælpsom.
Hurtigt levering.

1 avril 2023

Tusind tak Pia

farvede lys

Bestilte orange lys, de er sådan set fine. Men efter min mening er de brune. Baholder dem alligevel

15 mars 2023

Hej Lilli
Du er velkommen til at kontakte mig på info@treasures.dk hvis vi skal finde en løsning.
Hilsen Mette

God og imødekommende hjælp da jeg…

God og imødekommende hjælp da jeg ringede til butikken og fik hjælp med at finde en vare i sortiment på nettet. Fik bestilt en forkert fjernbetjening til de led lys jeg bla. Havde bestilt. Så var den byttet ud med den korrekte da varerne kom samt en lille besked.
Handler der gerne igen. Mvh
Maybritt 😃

31 janvier 2023

Mange tak Maybriit
Hilsen Mette

Altid så fint pakket ind…

Fine vare og altid så fint pakket ind - aldrig haft noget bøvl 😀👍 super dejlig butik - man finder altid noget godt 😊

1 février 2023

Mange tak Caja