Trendhim Avis 4 226

TrustScore 4.5 sur 5

4,6

Noté 5 sur 5 étoiles

Świetna jakość zakupionej torby; dokładnie taka jak w opisie. Informacje o przesyłce aktualizowane na bieżąco. Doskonale spakowana przesyłka i szybki czas realizacji. Jestem ogromnie zadowolona i z pe... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

To moje kolejne zamówienie po kilku latach, produkty są solidne, eleganckie, super na prezent, zamówienie zrealizowane sprawnie i bez problemów, zdecydowanie polecam

À propos de l'entreprise

6. Magasin de vêtements de sécurité
  7. Magasin de lunettes de soleil
  8. Horlogerie

Écrit par l'entreprise

Trendhim zajmuje się sprzedażą szerokiego asortymentu akcesoriów oraz biżuterii dla mężczyzn. Mowa tu o bransoletkach, naszyjnikach, pierścionkach, akcesoriach do golenia, portfelach, torbach oraz muszkach.

Coordonnées de contact

4 étoiles
3 étoiles
2 étoiles
1 étoile

Demande des avis aux clients

A répondu à 91 % de ses avis négatifs

Répond généralement dans un délai d'une semaine

Wszystko perfekcyjnie

Wszystko bez perfekcyjnie, zamówienie, kontakt, towar

Cześć Jacek 😊

Twoja opinia znaczy dla nas bardzo wiele! Nie możemy się doczekać Twojej kolejnej wizyty 💙

Miłego dnia!

Godne polecenia

Dobra, sprawdzona jakość, atrakcyjne promocje.

Cześć Bartłomieju ! 🤗

Wow, 5 gwiazdek! 🌟🌟🌟🌟🌟

Nie możemy ci wystarczająco podziękować za wsparcie. Mamy nadzieję, że będziesz do nas wracać po więcej i że twoje kolejne doświadczenia zakupowe będą równie wspaniałe jak ostatnie.

Ciesz się swoimi produktami Trendhim! 💚

Kasia, Trendhim

Wszystko jest ok

Cześć Piotrze! 🤗

Przeczytaliśmy Twoją recenzję i jesteśmy w siódmym niebie!🌙

Alina, Trendhim

Noté 1 sur 5 étoiles

TANDETA

Zamówiłem bransoletkę. Wygląda ładnie ale tylko na zdjęciach. W efekcie to jarmarkowa tandeta. Za tą cenę to powinny być 3 a nie jedna. Na zapięciu można połamać paznokcie. Idealnie pasuje do kosza na śmieci. Nigdy więcej z tego sklepu

26 juin 2026
Avis spontané

Produkt zgodny z opisem

Produkt zgodny z opisem. Szybka wysyłka.

Hej Przemysławie! 😊

Bardzo dziękujemy za zaufanie i za wybór Trendhim.

Jesteśmy niezmiernie wdzięczni za Twoją 5-gwiazdkową opinię. Trendhim jest tym, czym jest dziś dzięki klientom takim jak Ty.💛

Przesyłamy Ci dużo miłości🥰.

Super na prezent

20 juin 2026

Cześć Magdalena! 😊

Dziękujemy za zamówienie i za Twoją 5-gwiazdkową opinię 💙

Twoje wsparcie daje nam energię, by codziennie dostarczać to, co najlepsze.

Bardzo się cieszymy, że jesteś częścią rodziny Trendhim i nie możemy się doczekać, aż znów Cię zobaczymy!

Noté 5 sur 5 étoiles

To jest mój kolejny zakup w tej firmie

To jest mój kolejny zakup w tej firmie. Mąż jest bardzo zadowolony z zegarka, który dla niego kupiłam. Jakość jest bardzo dobra i zegarek spełnił jego oczekiwania. Dostawa bez zarzutu, Tower dobrze zabezpieczony i dostarczony zgodnie z terminem. Na pewno w przyszłości skorzystam z ich usług, jeśli zajdzie taka potrzeba. Dziękuję i pozdrawiam.

18 juin 2026

Cześć, Grażyna! 😊

Dziękujemy za zamówienie i za twoją 5-gwiazdkową opinię 💙

Twoje wsparcie dodaje nam energii, by każdego dnia dostarczać to, co najlepsze.

Bardzo się cieszymy, że jesteś częścią rodziny Trendhim i nie możemy się doczekać, aż znów cię zobaczymy!

Alina, Trendhim

Noté 5 sur 5 étoiles

Kupiłam skórzaną bransoletkę dla męża z okazji rocznicy ślubu i okazała się strzałem w dziesiątkę. Bransoletka prezentuje się bardzo elegancko, jest starannie wykonana. Mąż był bardzo zadowolony z prezentu i nosi ją na co dzień. Zapięcie jest solidne, a rozmiar idealnie dopasowany. To świetny pomysł na wyjątkowy i osobisty upominek dla ukochanej osoby. Zdecydowanie polecam wszystkim, którzy szukają stylowego prezentu na rocznicę lub inną ważną okazję.

1 juin 2026

Droga Oleksandro,

Bardzo dziękujemy za wspaniałą opinię! Jesteśmy zachwyceni, że skórzana bransoletka okazała się idealnym wyborem na rocznicę ślubu i że Twój mąż nosi ją z radością każdego dnia. Twoja opinia dotycząca jakości wykonania i solidnego zapięcia motywuje nas do utrzymywania najwyższych standardów. Twoje uwagi są dla nas i dla przyszłych klientów szukających idealnego prezentu niezwykle cenne.
Życzymy Wam wielu szczęśliwych lat razem i z niecierpliwością czekamy, by powitać Was ponownie przy innych wyjątkowych okazjach!

Pozdrawiam serdecznie,

Szybka dostawa

Szybka dostawa. Dobre opakowanie. Towar zgodny z opisem i jego wygląd na zdjęciach był prawdziwy.

19 juin 2026

Cześć Michał! 🤗

Przeczytaliśmy Twoją recenzję i jesteśmy w siódmym niebie! 🌙

Nie możemy się doczekać Twojej kolejnej wizyty i życzymy Ci miłego dnia!

Wszystko zgodne z opisem

Wszystko zgodne z opisem. Polecam!

18 juin 2026

Cześć Sebastianie, 🤗

Wow... Twoja 5-gwiazdkowa opinia sprawiła, że mieliśmy wspaniały dzień!💫 Bardzo się cieszymy, że byłeś zadowolony ze swojego doświadczenia u nas.

Twoje wsparcie inspiruje nas do dalszego zapewniania jakości i troski, na jakie zasługujesz. Mamy nadzieję, że wkrótce znów Cię zobaczymy!

Świetne bransoletki,super wykonanie

Świetne bransoletki,super wykonanie . Polecam

17 juin 2026

Cześć Marcin, ,🤩

Twoja 5-gwiazdkowa recenzja naprawdę rozjaśniła nasz dzień🌟! To klienci tacy jak Ty sprawiają, że społeczność Trendhim jest tak wyjątkowa.

Wysoka jakość

Szybka , sprawna dostawa, świetna torba, wysoka jakość materiału i wykonania, polecam:)

19 juin 2026

Cześć Emilia! 🤗

Wow, 5 gwiazdek! 🌟🌟🌟🌟🌟

Nie możemy Ci wystarczająco podziękować za wsparcie. Mamy nadzieję, że będziesz do nas wracać i że Twoje doświadczenia zakupowe będą równie wspaniałe jak ostatnio.

Ciesz się swoimi produktami Trendhim! 💚

Celia, Trendhim

Noté 5 sur 5 étoiles

produkt przyszedł taki jak na…

produkt przyszedł taki jak na zdjęciu,dobry rozmiar i kolor

17 juin 2026

Cześć Julio ! 🤩

Twoja opinia daje nam pozytywną energię!🎉

Dziękujemy, że jesteś wspaniałą częścią Trendhim! 🙌

Już nie możemy się doczekać twojej kolejnej wizyty.

Noté 3 sur 5 étoiles

KOLCZYK ŁADNY I SOLISNY ALE CZASZKA…

KOLCZYK ŁADNY I SOLISNY ALE CZASZKA TROSZKĘ ZA CIĘŻKA CO POWODUJE ŻE WCINA SIĘ W UCHO JEDNAK TO NIE TAKI PROBLEM JAK POMYŁKA NUMERU TELEFONU DLA DOSTAWCY CO WYWOŁAŁO PROBLEM Z ODBIOREM

16 juin 2026

Dzień dobry Witoldzie,

Dziękuję za podzielenie się swoją opinią. Cieszę się, że kolczyk jest ładny i solidny, ale bardzo mi przykro, że motyw czaszki jest niewygodny oraz że napotkałeś problemy z kurierem z powodu błędnego numeru telefonu. Chcemy upewnić się, że będzie to dla Ciebie bezproblemowe doświadczenie, dlatego wkrótce skontaktujemy się z Tobą bezpośrednio e-mailem z adresu info@trendhim.pl, aby przyjrzeć się sprawie i ustalić, jak możemy pomóc.

Pozdrawiam serdecznie,

Noté 3 sur 5 étoiles

Bransoletki są znacznie mniejsze…

Bransoletki są znacznie mniejsze wykonane ze znacznie mniejszych korali i elementów niż wygląda to na zdjęciach

12 juin 2026

Witaj Magdaleno,

Dziękuję za przesłanie swojej opinii. Naprawdę przykro mi słyszeć, że bransoletki nie spełniły Twoich oczekiwań. Zależy nam, aby nasza biżuteria wyglądała dokładnie tak, jak na zdjęciach. Przykro mi, że koraliki i elementy wydawały się w rzeczywistości znacznie mniejsze, niż się spodziewałaś.

Twoje zadowolenie jest dla nas priorytetem. Proszę pamiętać, że możesz zwrócić każdy przedmiot, który nie spełnia Twoich oczekiwań, aby otrzymać zwrot pieniędzy. Proces zwrotu możesz rozpocząć w każdej chwili, odwiedzając naszą stronę: https://www.trendhim.pl/returns

Dziękuję, że pomagasz nam się rozwijać! Jeśli potrzebujesz pomocy przy zwrocie lub masz dodatkowe pytania, skontaktuj się z nami pod adresem info@trendhim.pl

Serdecznie pozdrawiam,

dobra jakość

W miarę szybka dostawa, dobrych jakościowo towarów w przystępnych cenach

Cześć Andrzej ! 🤗!

Twoja opinia znaczy dla nas cały świat 🌏 💙.

Jesteśmy wdzięczni, że poświęciłeś czas, aby napisać dla nas tę świetną recenzję i dla wszystkich klientów, którzy ją czytają.

Daje nam to energię, aby każdego dnia robić dla ciebie wszystko, co w naszej mocy!

Super !!!

Super !!!! Jestem bardzo zadowonly. Produkt 10/10

Hej Maciej! 😊

Bardzo dziękujemy za zaufanie i za wybór Trendhim.

Jesteśmy niezwykle wdzięczni za Twoją 5-gwiazdkową opinię. Trendhim jest tym, czym jest dzisiaj dzięki klientom takim jak Ty.💛

Przesyłamy dużo miłości🥰.

Kasia, Trendhim

piękna biżuteria

Cześć Paulina 😊

Doceniamy czas, który poświęciłaś, aby podzielić się z innymi swoją opinią na temat zakupów 🥰.

DZIĘKUJEMY za Twoje wsparcie!

Do zobaczenia przy następnej wizycie : 💙💙💙.

Noté 1 sur 5 étoiles

Otrzymałam pasek nie ten który kupiłam

Otrzymałam pasek nie ten który kupiłam. Sprawdziłam ID i na zamówieniu, na stronie internetowej oraz na metce pasa są różne numery.

Witaj Janetto,

Dziękujemy za podzielenie się z nami opinią. Bardzo przepraszamy za pomyłkę dotyczącą Twojego zamówienia. To zdecydowanie nie jest doświadczenie, jakie chcemy Ci zapewnić. Skontaktowaliśmy się już z Tobą drogą mailową z adresu info@trendhim.pl, aby dowiedzieć się więcej o Twoim doświadczeniu i upewnić się, że wszystko zostanie rozwiązane zgodnie z Twoimi oczekiwaniami.

Pozdrawiam,

Szybka wysyłka

Szybka wysyłka

Cześć Maria, ,🤩

Twoja 5-gwiazdkowa opinia naprawdę rozświetliła nasz dzień🌟! To klienci tacy jak Ty sprawiają, że społeczność Trendhim jest tak wyjątkowa.

Marcela, Trendhim

En savoir plus sur les différents types d'avis.

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus