L'entreprise a répondu
Świetna jakość zakupionej torby; dokładnie taka jak w opisie. Informacje o przesyłce aktualizowane na bieżąco. Doskonale spakowana przesyłka i szybki czas realizacji. Jestem ogromnie zadowolona i z pe... Voir plus
L'entreprise a répondu
To moje kolejne zamówienie po kilku latach, produkty są solidne, eleganckie, super na prezent, zamówienie zrealizowane sprawnie i bez problemów, zdecydowanie polecam
L'entreprise a répondu
Trendhim zajmuje się sprzedażą szerokiego asortymentu akcesoriów oraz biżuterii dla mężczyzn. Mowa tu o bransoletkach, naszyjnikach, pierścionkach, akcesoriach do golenia, portfelach, torbach oraz muszkach.
Demande des avis aux clients
A répondu à 91 % de ses avis négatifs
Répond généralement dans un délai d'une semaine

Réponse de Trendhim
Zamówiłem bransoletkę. Wygląda ładnie ale tylko na zdjęciach. W efekcie to jarmarkowa tandeta. Za tą cenę to powinny być 3 a nie jedna. Na zapięciu można połamać paznokcie. Idealnie pasuje do kosza na śmieci. Nigdy więcej z tego sklepu

Réponse de Trendhim
To jest mój kolejny zakup w tej firmie. Mąż jest bardzo zadowolony z zegarka, który dla niego kupiłam. Jakość jest bardzo dobra i zegarek spełnił jego oczekiwania. Dostawa bez zarzutu, Tower dobrze zabezpieczony i dostarczony zgodnie z terminem. Na pewno w przyszłości skorzystam z ich usług, jeśli zajdzie taka potrzeba. Dziękuję i pozdrawiam.

Réponse de Trendhim
Kupiłam skórzaną bransoletkę dla męża z okazji rocznicy ślubu i okazała się strzałem w dziesiątkę. Bransoletka prezentuje się bardzo elegancko, jest starannie wykonana. Mąż był bardzo zadowolony z prezentu i nosi ją na co dzień. Zapięcie jest solidne, a rozmiar idealnie dopasowany. To świetny pomysł na wyjątkowy i osobisty upominek dla ukochanej osoby. Zdecydowanie polecam wszystkim, którzy szukają stylowego prezentu na rocznicę lub inną ważną okazję.

Réponse de Trendhim
Szybka dostawa. Dobre opakowanie. Towar zgodny z opisem i jego wygląd na zdjęciach był prawdziwy.

Réponse de Trendhim
Szybka , sprawna dostawa, świetna torba, wysoka jakość materiału i wykonania, polecam:)

Réponse de Trendhim
produkt przyszedł taki jak na zdjęciu,dobry rozmiar i kolor

Réponse de Trendhim
KOLCZYK ŁADNY I SOLISNY ALE CZASZKA TROSZKĘ ZA CIĘŻKA CO POWODUJE ŻE WCINA SIĘ W UCHO JEDNAK TO NIE TAKI PROBLEM JAK POMYŁKA NUMERU TELEFONU DLA DOSTAWCY CO WYWOŁAŁO PROBLEM Z ODBIOREM

Réponse de Trendhim
Bransoletki są znacznie mniejsze wykonane ze znacznie mniejszych korali i elementów niż wygląda to na zdjęciach

Réponse de Trendhim
Otrzymałam pasek nie ten który kupiłam. Sprawdziłam ID i na zamówieniu, na stronie internetowej oraz na metce pasa są różne numery.

Réponse de Trendhim
En savoir plus sur les différents types d'avis.