Blij dat ik bij Truebase ben uitgekomen. Ze hebben een erg scherp aanbod vergeleken met de concurrentie, maar wat me vooral verraste was de service. De klantenservice reageert vlot en heel netjes op... Voir plus

Voor mijn Synology NAS had ik weer een 16 TB harde schijf nodig om een beschadigde schijf van een SHR volume te vervangen. Afgelopen jaren diverse renewed of recertified Seagate Exos harddisks hier b... Voir plus

Na één telefoontje krijg je goed, open en eerlijk advies en weet je direct wat je wel of niet nodig hebt (NAS met harde schijf ingebouwd in mijn geval). Gratis inbouwservice van de harde schijf en laa... Voir plus

Ik heb inmiddels al een tijdje ervaring met de onlinewinkel mobile-harddisk in Haarlem. Ik ben tot nu toe zeker niet teleurgesteld in de adviezen die men mij geeft. En deze adviezen zijn vaak niet in... Voir plus

1. Service de stockage et de disques durs
  2. Magasin d'électronique

TrueBase is er voor al je uitdagingen op het gebied van data-opslag, netwerkoplossingen of security. Als je al precies weet wat je wilt, maar ook als je deskundig advies nodig hebt. Omdat we geloven dat voor elk probleem een passende oplossing bestaat, kun je rekenen op maatwerk. Ook als we daar even de tijd voor moeten nemen, of iets extra’s uit de kast halen. Doen we graag.

4,8

Perfecte informatie en service

Bij bestelling (in 2008) al een zeer goed gevoel, goede info en snelle en correcte levering. Nu defecte Diskstation zonder enig probleem binnen een week omgeruild voor een werkend exemplaar. Erg snel en de informatie per mail is zeer accuraat. TOP!

7 août 2009

Snelle en korrekte service

Na mijn melding van de kapotte externe harde schijf en mijn mededeling dat ik geen aankoopdatum meer wist, heeft Mobile-harddisk.nl e.e.a. uitgezocht en binnen een week de schijf onder garantie gerepareerd, terug gezonden.
Van alle handelingen werd ik keurig via de mail op de hoogte gehouden.
Deze service is mij wel 5 sterren waard.
Groeten,
Geurt

1 août 2009

Kort maar krachtig; top!

Wij hebben reeds meerdere opslagservers bij hen zakelijk aangeschaft en wat ons betreft is een goede leverancier niet de goedkoopste (al hoewel ze altijd zeer scherpte prijzen hebben), maar degene die er is wanneer het mis gaat. Nu tweemaal hebben we een RMA aanvraag gedaan welke beide keren snel en zorgvuldig afgehandeld zijn. Hier kan je dus met een gerust hart je apparatuur aanschaffen!

9 juillet 2009

keurig!

Ik kende het bedrijf niet, maar ik wou graag snel een HDX-1000 hebben, de volgende dag stond hij al in mn tv meubel! Wat een snelle service!

29 juin 2009

adequaat en snel

Eerst één bestelling geplaatst. Heb me toen bedacht dat er nog wat bij moest. Dat werd nog gauw even aan de vorige bestelling toegevoegd. De volgende ochtend werd het al geleverd.
Echt goed!

17 mai 2009

Goed advies, perfecte service

Even bellen voor wat achtergrond informatie, perfect advies (echt niet het duurste van het duurste). Als je echt gaat zoeken zal het goedkoper kunnen maar die paar euro extra is het echt meer dan waard. DS209 werd keurig geinstalleerd afgeleverd, zelfs eerder dan beloofd.

Prima webwinkel met vakkundige mensen.

26 avril 2009